Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 02:32 @Sex
ξεκινα εσυ και σιγα σιγα θα τον βρεις τον τροπο! αν τον θες τον αλλον θα σου βγει απο μονο του,μην το κανεις μηχανικα!! εμεις που δεν ειχαμε ιντερνετ πως φιλησαμε δηλαδη? Πήγαινε στο θέμα: pws ginetai t glwssofilo??
Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 02:28 @Sex
durex play φιλε μου,λιπαντικο με βαση το νερο,το πουλανε και στα φαρμακεια και στα σουπερ μαρκετ. κανει και για μασαζακι και τετοια κολπα,μυριζει και ωραια! παρτο και θα με θυμιθεις! Πήγαινε στο θέμα: μπειμπι οιλ
Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 02:24 @Sex
λοιπον φιλε μου,αν και πιστευω πως το θεμα σου θα εχει λυθει μεχρι τωρα,θα προσπαθησω να σου πω γιατι (κατα πασα πιθανοτητα) το επαθε αυτο η κοπελα σου. α και να αναφερω οτι το τσουξιμο ηταν φυσιολογικο,αν ρωτησεις και αλλες κοπελες θα στο επιβεβαιωσουν. η κοπελια σου λοιπον προφανως ποναγε λογω ενος συμπτωματος που λεγεται κολεοσπασμος.τι σημαινει αυτο θα μου πεις. Ψυχολογικοί παράγοντες είναι δυνατόν να προκαλέσουν μυϊκό σπασμό του κόλπου. Οι μύες γύρω από την είσοδό του σφίγγουν τόσο πολύ, που η συνουσία γίνεται αδύνατη ή πολυ οδυνηρη. Η γυναίκα δεν μπορεί με κανέναν απολύτως τρόπο να ελέγξει το μυϊκό αυτό σπασμό, που δεν είναι παρά ένα αντανακλαστικό.αυτο ειναι ο κολεοσπασμος λοιπον. με λιγα λογια ειχε αγχος το κοριτσι-κατι πολυ φυσιολογικο- ή μπορει να μην ειχε ωριμασει ακομα ψυχοσεξουαλικα. και αυτα τα λεω για σας τους αντρες(οχι ολους βεβαια),για να καταλαβετε οτι οι γυναικες λειτουργουν πρωτα με το μυαλο και μετα με το σωμα,και θελουν τον χρονο τους τελοσπαντων!! γι αυτο οχι πιεση γιατι η πρωτη φορα ειναι πολυ σημαντικη στα κοριτσια! αυτα!! Πήγαινε στο θέμα: Ponaei poli!
Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 01:55 @Sex
δε θελω να στο πω....αλλα θα στο πω: μαλλον κερατο μου μυριζεται. μην σε παρω και στο λαιμο μου,την αποψη μου λεω Πήγαινε στο θέμα: Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Μήνυμα στις 27/5/2009 στις 01:52 @Sex
και ομως παιδια,εχω ακουσει για μια περιπτωση που η κοπελα(παρθενα) εμεινε εγκυος χωρις καν διεισδυση,απλα επειδη ο αλλος εχυσε πανω στο μ....ι της. η μανα μου ειναι μαια και μου το ειπε. οποτε κρατα μικρο καλαθι.... Πήγαινε στο θέμα: χουανα η παρθενα!!!
Μήνυμα στις 26/5/2009 στις 04:09 @Sex
συμφωνω με τους προλαλησαντες συγχαρητηρια,μολις εχασες την παρθενια σου Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ-ΑΙΜΑ
Μήνυμα στις 26/5/2009 στις 04:05 @Θ. Κλημεντίνη
μην κολλας στη διαφορα ηλικιας παντως,εμενα μου εχει τυχει και μεγαλυτερη απο 15 χρονια,μιλαμε για 20+...
Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 26/5/2009 στις 03:56 @Sex
απο προσπερματικα υγρα υπαρχει πιθανοτητα-μικρη βεβαια-αλλα υπαρχει. την πατησε μια φιλη μου ετσι και μετα τρεχαμε.... ειναι να μην εισαι γκαντεμης τελικα.... Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση..
Μήνυμα στις 26/5/2009 στις 03:49 @Sex
Eipame arga kopelia,alla kapoia stigmi prepei kai na...epitaxunei o xristianos!! gnwmi mou pantws einai kalutera i gunaika apo katw,milaw apo proswpiki empeiria Πήγαινε στο θέμα: Στάση για την πρώτη φορά |