Μήνυμα στις 9/2/2009 στις 12:14 @Θ. Κλημεντίνη
και εγω τον ξερω απο τοτε που ημουν κοριτσακι..Δεν αλλαζει κατι..Νομιζω χειροτερα ειναι.. Καποιοσ καποτε μου ειπε οτι θα προτιμουσα να ημουν μαζι με καποια αγνωστη παρα με καποια γνωστη που εχω ζησει καπόιες στιγμες μαζι τησ. Σε καταλαμβαινω απολυτα.Ισως κατι μεσα σου να μην θελει να τον αφησει να φυγει,να σταματησει να νιωθει ολα αυτα... Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω
Μήνυμα στις 7/2/2009 στις 19:37 @Θ. Κλημεντίνη
Του ειπες να ζησει ε? Κοιτα δεν ξερω τι να σου πω γιατι δεν ξερω και πολλα για σας απλα αν νιωθεις καλα π ειναι διπλα σου τοτε μεινε.. Αν νιωθεις χαλια τοτε φυγε και ξεκινα απο την αρχη..Μην μενεις στα ιδια για να σε κανει οτι θελει και να ΣΕ εκμεταλευετε . δεν καταλάμβενω αυτη την λογικη.. Απλως ειστε θυματα και δν εχετε κα8ολου αξιοπρεπεια.. Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω
Μήνυμα στις 5/2/2009 στις 00:10 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν τον ειχα ποτε μου..! Και επισησ ειμαι σιγουρη οτι ζω την ζωη μου οπως δεν το εκανα ποτε και δεν επιβιωνω απλα..Πιστεψε με ειμαι ευτυχισμενη..! Τι εννοεισ την μια εισαστε και την αλλη δεν εισαστε μαζι? Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω
Μήνυμα στις 4/2/2009 στις 15:49 @Θ. Κλημεντίνη
Εδω δεν μπορω να στο δωσω
Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω
Μήνυμα στις 3/2/2009 στις 23:33 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι και δεν εχουμε νιωσει..Δεν ξερεις τι περασα μεχρι τωρα στην ζωη μου..Απο χωρισμο γονιων μεχρι θανατο της μητερας μου.. Ημουν ρακος για 2 χρονια,δεν ηξερα τι ημουνα και πια ημουνα αλλα τωρα πια λεω οτι ειμαι ευτυχισμενη και το εννοω γιατι εχω μαθει να πολεμω και να γινομαι πιο δυνατη μερα με την μερα... Ο καθενας νιωθει ευτυχισμενος με τον δικο του τροπο και νιωθει δυστυχισμενος με τον δικο του τροπο...Ευτυχισμενος μπορει να ειναι καποιος που πηρε Αριστα σε ενα διαγωνισμα και δυστυχισμενος μπορει να ειναι καποιος που εχασε την αγαπημενη του μπλουζα. Ο καθε χαρακτηρας αντιδρα διαφορετικα Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω
Μήνυμα στις 3/2/2009 στις 23:30 @Διάφορα
Φιλια δεν υπαρχει.. Εγω εκανα παρεα με καποιον 8 χρονια μεγαλυτερο μου απο τοτε που ημουνα κοριτσακι και καθως μεγαλωνα τον ερωτευομουν μερα με την μερα ολο και περισσοτερο ενω στην αρχη τον εβλεπα καθαρα φιλικα Οταν ζεις καποιον και οταν ζεις στιγμες μαζι του και καταλαμβενεις πως νιωθει ακριβως καθε δευτερολεπτο ειναι φυσικο να τον ερωτευτεις.. Τι εγινε στο τελος?Τον εχασα και απο φιλο και μετα απο 2 χρονια τα πραγματα δειχνουν να διορθωνουν.. Πήγαινε στο θέμα: Φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας???
Μήνυμα στις 3/2/2009 στις 23:24 @Θ. Κλημεντίνη
Κανω παρεα μαζι της εδω και 5 χρονια.. Την νιωθω σαν αδερφη μου,θα πεθαινα αν δεν ζουσε αλλα μερικες φορεσ δεν την αντεχω..Οχι γιατι κανει κατι κακο,αλλα επειδη κανει κακο στον εαυτο της.. Ολα αρχισαν πριν 2μιση χρονια ...Τον ερωτευτηκε και παντα τον εβαζε πανω απο μενα..Αυτο της το συγχωρεσα γιατι τον αγαπουσε και μια γυναικα οταν αγαπαει δεν ξερει τι κανει.. Ομως αυτος οχι μονο δεν την αγαπησε αλλα ηταν ερωτευμενος μαζι μου και κρυφα απο εκεινη μου εστελνε μυνηματα κτλ κτλ... Παντα με ηθελε και εγω δεν μπορουσα να αλλαξω την κατασταση αυτη.. Μαζι της στην αρχη ηταν μονο για να με βλεπει και μερικες φορες οταν βρεθομασταν ολοι μαζι την χωριζε την ιδια νυχτα.. πριν 4 μηνες το καταλαβε εκεινη γιατι της ειπα για τα μυνηματα αλλα οτι ηταν μονο φιλικα επειδη καποτε εγω και εκεινος καναμε αρκετη παρεα..Αντι να τον μισησει που ηθελε την κολλητη της εκανε το αντιθετο..Καθε φορα που συναντιοντουσαν εκανε σεξ μαζι του... Πριν απο 1 μηνα αποφασισε να κανει μια νεα σχεση με ενα πολυ καλο παιδι και να μην δεχτει ξανα να κανουν σεξ γιατι μονο για αυτο την ηθελε.. Ασε το αλλο.Εμενα μου αρεσει ο κολλητος του και χθες επιτελους μου εστειλε μυνημα ..μου ειπε σιγουρα οτι κοροιδευε ο κολλητος του την φιλη μου και σημερα προσπαθησα να της το κρυψω αλλα δεν αντεχα...Της το ειπα αλλα δεν τις εχω πει ακομα οτι παντα μου ελεγε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου...Φοβαμαι να της το πω γιατι φοβαμαι την αντιδραση της.. Σημερα ολη μερα ηταν χαλια για αυτο που της ειπα..Τησ κανει κακο και ταυτοχρονα και μενα γιατι ολη μερα μιλα για εκεινον λες και ειναι το καλυτερο παιδι π υπαρχει ενω της εχει κανει τοσα.. Τι να κανω?ειμαι σε απογγνωση Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω πια!
Μήνυμα στις 1/2/2009 στις 19:07 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι που δεν ξερεται τι μου εκανε εμενα...! Με σκοτωσε και ξαναγεννηθηκα μετα απο τοσα χρονια.. Αγαπητη Μαρμο χερομαι που εισαι καλα και αν σου εκανε κακο τοτε εκεινος εχασε..!δεν αξιζε την αγαπη σου τοτε..! Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω
Μήνυμα στις 1/2/2009 στις 11:51 @Θ. Κλημεντίνη
Εχω καταφερει μετα απο 2 χρονια να φτασω στην ευτυχια... Δεν μου λειπει τιποτα,το κενο που ενιωθα εχει συμπληρωθει ακομα και αν δεν τον εχω... Εχω μαθει να αντιμετωπιζω τα παντα με ψυχραιμια αν και πολλοι με αποκαλουν αναισθητη.. Ξυπνω το πρωι και βρισκω νοημα να ζω ακομα και αν δεν εχω την αγαπη στην ζωη μου,ενω παλια παντα αυτη κυνηγουσα.. Ειμαι περηφανη για μενα οσο ηλιθιο και αν ακουγεται γιατι καταφερα αυτο που ηθελα παντα μετα απο οσα δυσαρεστα εγιναν στην ζωη μου... Ποιοι απο σας ενιωθαν δυστυχησμενοι και τωρα βρηκαν αυτη την ισσοροπια.? Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω |