Μήνυμα στις 30/9/2008 στις 14:40 @Θ. Κλημεντίνη
σορι ρε παιδια εγω δεν καπνιζω ουτε εχω ακουμπεισει ποτε τσιγαρο και ουτε προκριτε ελεοσ πια κανεις δεν ειπε τσιγαρο=αγχος απλα καμια φορα με πιανει ενα κυμα αγχους και μου σφιγγει το στομαχει και δεν μπορω να το ελενξω!!!
Πήγαινε στο θέμα: anxos
Μήνυμα στις 29/9/2008 στις 16:46 @Θ. Κλημεντίνη
ξερει κανεις σας πως να καταπωλεμησει καποιος το ανχος ?? καποιες μεθοδους καποιες τεχνικες οτιδηποτε θα βοηθησεις να ξεπερασει κανεις ανχοτικες καταστασεις κανοντας κατι... Πήγαινε στο θέμα: anxos
Μήνυμα στις 3/9/2008 στις 13:39 @Sex
ελεος ρε φιλε εμεις θα σου πουμε εαν εχει φαει η κοπελα σου κολημα μαζι σου εσυ δεν το ξερεις?οι φιλοι σου τι λενε?οι φιλες τις?ελεος...
Πήγαινε στο θέμα: ΚοΛηΜα
Μήνυμα στις 2/9/2008 στις 14:52 @Sex
ειλικρινα και ναι και οχι πηγαινετε σε γιατρο μετα απο μια εβδομαδα ν δειτε αν ειναι εγκυος εκτρωση μην το σκεφτεισ καν δευτερη φορα αλλα ηρεμησε ετσι μην πανικοβαλεσαι χαλαρα
Πήγαινε στο θέμα: καφυστερηση
Μήνυμα στις 1/9/2008 στις 18:27 @Sex
οχι μην φοβασαι σιγουρα δεν ειναι σοβαρο!!μελανια ειναι θα περασει!!
Πήγαινε στο θέμα: μελανιά στο πέος
Μήνυμα στις 1/9/2008 στις 14:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μαλλον ειναι απο το ποδοσφαιρο!!!αν εφαγεσ μπαλια εκκει και αρκετα δυνατη μαλλιστα σου δημιουργησε μελλανια μην ανησυχεισς βαλε λιγο παγο οσο περιεργο η επωδυνο το βρισκεις και θα περασειΠήγαινε στο θέμα: μελανιά στο πέος
Μήνυμα στις 27/8/2008 στις 17:01 @Sex
προσπαθησε να την ηρεμησεισ με λιγα προκατακτικα να τησ μιλασ να την φιλας και τετοια !!!αν δεν ειναι ηρεμη και ειναι σφιγμενη λογικο ειναι να ποναει περισσοτερο διοτι ειναι ανχομενη και της ειναι αγνωστη διαδικασια επομενως ηρεμησε την και σιγα σιγα ολα θα πανε καλα
Πήγαινε στο θέμα: Ponaei poli!
Μήνυμα στις 22/8/2008 στις 20:32 @Sex
παιδια ξερετε κανενα καλο λιπαντικο με ευκολη προσβαση????σπιτικο η κατι τετοιο??οχι βαζελινη παντοσ και οχι μπειμπει οιλ!!!αλλο?πειτε μου
Πήγαινε στο θέμα: προχειρο λιπαντικο-επειγον |