Μήνυμα στις 6/7/2008 στις 12:40 @Sex
Πλακα-πλακα που να ξερε πυ χε κανει συνομισια ενα ολοκληρο forum εναντιον του.. -Ωραιος ο Rasputin..1! Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω???
Μήνυμα στις 14/5/2008 στις 23:42 @Θ. Κλημεντίνη
Νομιζω οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε τετοιες εμπειριες.. Το παν ειναι να σαι καθαρος.. Να μη μπορει να σ πει κανεις τιποτα.. Και να τους κανεις οτι θελεις.. Ακου ενα παραδειγμα.. Πριν 5-6 μηνες ημουν με μια κοπελα.. Στην αρχη δεν τρελαινομουν, αλλα με τον καιρο μπορω να πω οτι την αγαπησα και της φερομουν τελεια, σε σημειο που το αναγνωριζε κ αυτη.. Ενα Σαββατο βραδυ λοιπον, δε βγηκα.. Εκατσα στο χωριο μ ενα φιλο μου.. Εγω μ αυτην οπως συνηθως λιωναμε να μιλαμε στο τηλεφωνο.. Μιλουσαμε λοιπον και σε ανοιχτη ακροαση εγω, αυτη κ ο φιλος μου. Σε μια φαση ξεμενουμε απο αναπτηρα.. Και ποιος θα παει να φερει? Ο μαλακας που χε μηχανη (εγω) και εκανε κ ενα ψωλοκρυο.. Τους αφησα λοιπον να μιλανε στο τηλ μεχρι να φερω τον αναπτηρα.. Μεχρι να ρθω μ ειχαν ξεχασει εμενα που χα γυρισει ολα τα ψιλικατζιδικα μες στο κρυο, κ ειχαν ανταλλαξει κ τηλεφωνα.. Μετα απο λιγο καιρο καταλαβαινω που κατι περιεργο γινεται, γτ ολο μου τον ανεφερε.. Εβλεπα ατελειωτα μηνυματα στο κινητο του (γτ αυτη πλεον σταματησε να μου το δινει) με πολυ ενδιαφερον περιεχομενο.. Αποκορυφωση ηταν οταν ειδα στο κινητο του 40κατι αναπαντητες απ αυτην. Τεσπα, εκνευριστηκα κ της ειπα να κανουμε ενα pause γτ ειχε γινει ανυποφωρο το πραγμα.. Εφτασα σε σημειο να ζηλευω τον αλλο κ ας του ριχνω 2 χρονια, (οσο κ της κοπελας).. Σχεδον την παρακαλουσα να σταματησει οτι γινεται μ αυτον.. Αυτη ολο μ επειθε οτι δε γινεται τιποτα (φοβερη υποκριτικη..).! Ξεκοψα απο καθε επικοινωνια εγω αφου δεν καταλαβαινε κ δε με καταλαβαινε.!!! Τωρα εχουν κανει κατι φασεις ..!! Αυτος ολο τη γραφει, την ξεφτυλιζει μπροστα σε παρεες γνωστες κ αγνωστες για να το παιξει κ αυτη το ξερει. Δε μπορω να καταλαβω πως του μιλαει ακομα αυτη. Γτ οταν λεμε ξεφτυλισμα, το εννοουμε. Το αλλο το παιδι ξερω που εδω και 2-3 χρονια ειναι αγρια κολημενος με μια πολυ ομορφη κοπελιτσα που αυτη τον εχει γραμμενο.. Τη Δευτερα την πηγα σ ενα internet cafe με τη μηχανη κ οπως κατεβηκε παμε να φιληθουμε σταυρωτα και με φιλαει στο στομα. Τωρα παιζει ωραια φαση με μενα κ αυτη και το περιμενα καιρο αλλα το στοχευω 1 ιουνιου γτ εχω κ πανελληνιες μπροστα μου.. Πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρω την τιμη μου πισω.. Την εφαγε κ αυτη, κ αυτος μαζι... -Sorry αν σας κουρασα αλλα ενιωσα την αναγκη να μιλησω σε καποιον καθαρα γι αυτο γτ εχω αρχισει να φοβαμαι τον κοσμο γυρω μου ακομα κ σε στενο περιβαλλον.. Πήγαινε στο θέμα: Με πλήγωσε με άλλη
Μήνυμα στις 14/5/2008 στις 00:09 @Διασκέδαση
παρε μια γουρουνιτσα.. 90 κμ? Πήγαινε στο θέμα: ama3i 50cc me diplwma g mhxanaki
Μήνυμα στις 13/5/2008 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
παντως με ποιηματα δυσκολα μαν στη σημερινη εποχη.. Παντως διαφωνο γι αυτο για το καμακι.. Ο ελληνικος στρατος και το greek kamaki μας εμεινε απ τον ελληνικο πολιτισμο.. Ολοι οι θεσμοι εχουν χαθει.. Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω?
Μήνυμα στις 12/5/2008 στις 00:04 @Sex
Πηγαινε στο google και γραψε σχετικα μ αυτο και θα βρεις πολλα τετοια κολπακια σε σελιδες απο περιοδικα οπως mens health κλπ.. Δεν εχω δοκιμασει το προαναφερθεν κολπακι αλλα καλο ακουγεται.. Παρε και καμια βαθια ανασα κ τραβηξου δοκιμαστικα να δεις τ αποτελεσματα..
Πήγαινε στο θέμα: Teleiwnw prin na to thelw!
Μήνυμα στις 5/5/2008 στις 00:22 @Θ. Κλημεντίνη
καλα, δεν παει για γαμο το παιδι.. Παντως δεν ειναι για να χανεις χρονο αυτα τα πραγματα, λισεν τσου μι.. Εχω χασει πολλες κοπελες ετσι κ μ οσες προσπαθησα με την πρωτη ευκαιρια πηγα μπροστα..
Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει η όχι?????
Μήνυμα στις 5/5/2008 στις 00:13 @Θ. Κλημεντίνη
μεσος ορος στην κερκυρα πλεον 15,5. καπου εκει ειναι παντου φανταζομαι εκτος απο κανα μικρο νησι που δε θα χει καμια σχεση με Μυκονο κ ετσι.. Πήγαινε στο θέμα: Απορίες περί γυναικών
Μήνυμα στις 2/5/2008 στις 00:27 @Κλάψιμο
περασα το χαμο του παιδικου μου φιλου και σχεδον κολλητου μου πριν 2 χρονια απο μηχανη και ημουν μπροστα οταν τρακαρε.. μονο που διαβασα το αρθρο σου ξανθουλα και της αναστασιας ανατριχιασα ολοκληρος.. Καλα, το πως ημουν εγω, οι συμμαθητες του, ενας αλλος κολλητος του και για να μην αναφερω συγγενεις, δε γινεται λογος να τ αναφερω... Περασε 1,5 χρονος για να καταλαβουμε οτι λειπει απο μας.. Τεσπα, για να μη μεινω σε πρωσοπικο επιπεδο -Αυτο που χρειαζεται απο εμπειριες μου ειναι να αυτο που ειπε η αποπανω.. ωστε να συνιθισεις σ αυτη την ιδεα και να ηρεμισεις.. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι
Μήνυμα στις 1/5/2008 στις 23:53 @Sex
τι εγινε, τη γλιτωωσε το παληκαρι η τον κυνηγαει κανας πατερας με το τουφεκι?
Πήγαινε στο θέμα: Νόμιζα ότι έπαιρνε χάπια αλλά δεν
Μήνυμα στις 1/5/2008 στις 23:46 @Sex
Βσκ ετυχε να διαβαζω ενα αρθρο σχετικο στο men s health πριν λιγο πριν φτιαξω το account μου. Με το καταστρωμα κανε οτι θες, ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι ειναι ξυρισμενοι (για λογους αισθητικης, για να το παιξουν και για λογους υγειας) σ αυτη την ηλικια.. τωρα για την καρυνα μην το ξεφτυλισεις γιατι αλλωστε οι τριχες σημαδι του ανδρισμου σου ειναι, και στο κατω κατω οτι θελει η αλλη θα κανεις? Δειξ της ποιος ειναι ο αντρας εδω μεσα.. λολ
Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να ξυριστώ; |