Μήνυμα στις 10/3/2009 στις 18:05 @Θ. Κλημεντίνη
Εμένα η γνώμη μου αγαπητέ Κώστα είναι ότι κάτι δεεεεν πάει καλά μεταξύ σας... Κάπου έχει κουραστεί όλο το θέμα... Ίσως έχετε σταματήσει να "ζείτε" όπως θα έκαναν δύο ερωτευμένοι άνθρωποι... και αυτό όσο είσαι νέος, είναι κακό(δεν ξέρω βέβαια σε τι ηλικία βρίσκεσαι). Τώρα από τη στιγμή που μία γυναίκα αποφασίζει να μπλέξει σε "περιπετειούλα" έστω και απλά για πλάκα και εξ αποστάσεως, σημαίνει ότι έχει ανάγκη για αλλαγές, σημαίνει ότι θέλει να την φλερτάρουν και ότι θέλει επιβεβαίωση. Θέλει κάτι καινούργιο, κάτι να την ανεβάσει. Και το ότι δεν θέλησε να σου πει τι κάνει, σημαίνει ότι ή απλά ντρεπόταν να σου πει ότι θέλω να "παίξω" με κάποιον, ή ότι θέλει να ζήσει κάτι κρυφά από εσένα. Όσο για το τηλέφωνο, ίσως να λέει την αλήθεια. Αλλά εσύ επειδή μιλάμε για γάμο και όχι για μία απλή σχέση, θα σου έλεγα να την προσέχεις λίγο περισσότερο για κάποιον καιρό. Όχι να γίνεσαι πιεστικός, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης προσπάθησε να την "ανεβάσεις"! Σκέψου καινούργια πράγματα. Σκέψου ότι είστε δύο απλά ξεχωριστοί άνθρωποι, που απλά έχετε σχέση, και προσπάθησε συνεχώς να την κερδίζεις. Μέρα με τη μέρα. Να μην έχεις τίποτα βέβαιο και τίποτα σίγουρο, γιατί αυτό είναι που σε κάνει και αφήνεις τη σχέση στο "έλεος του Θεού". Το ότι έχετε παντρευτεί δεν λέει τίποτα. Είστε Άνθρωποι και πρέπει να κάνετε και υποχωρήσεις για να μπορέσετε να είστε μαζί. Κάν΄την να σε αγαπήσει ακόμαπερισσότερο από πριν... Συλογίσου τι έκανες λάθος και γίνε καλύτερος. Δώσε ευκαιρία! ;-)
Πήγαινε στο θέμα: kerato?
Μήνυμα στις 10/3/2009 στις 17:46 @Sex
Να με κοιτάζει με "κάρφωμα" αλλά και χαλαρά γιατί εγώ προσωπικά αν καταλάβω ότι ο άλλος δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο γυναίκες τα παίρνω. Αν δει ότι τον κοιτάζω κι εγώ, τότε θα μπορούσε να έρθει και να μου συστηθεί. Δεν θα ήθελα να μου πει ότι του άρεσα, γιατί αυτό ήδη θα το είχε δείξει. Θα ήθελα να μου έπιανε κουβέντα πάντα με χαλαρό τρόπο κάνοντάς με ταυτόχρονα να αισθάνομαι άνετα που μιλάω με έναν άγνωστο, χωρίς να ρωτάει πολλά για μένα.
Πήγαινε στο θέμα: γνωριμία
Μήνυμα στις 28/1/2009 στις 19:42 @Θ. Κλημεντίνη
Σε δύο θέματα έστειλα μόνο. Αν είναι τόσο κακό φεύγω και από το forum..
Πήγαινε στο θέμα: Δε βρίσκω κοπέλα
Μήνυμα στις 27/1/2009 στις 21:34 @Θ. Κλημεντίνη
Βρε παιδιά, για χαλαρώστε λίγο... πραγματικά εσάς τα αγόρια δεν μπορώ να σας καταλάβω καθόλου μερικές φορές... νομίζετε συνεχώς ότι μόνο εσείς έχετε την όρεξη... και οι κοπέλες είναι άνθρωποι, και έχουν και ορμές σας πληροφορώ... αλλά δεν έχω ακούσει καμία να παραπονιέται.. Εγώ θα συμφωνήσω με τον asimaki και θα πω ότι εμείς τα κορίτσια το καταλαβαίνουμε πότε και γιατί μας προσεγγίζει κάποιος.. Επίσης συμφωνώ πάρα πολύ με το άλλο... όταν καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται μόνο για το sex, τα παίρνουμε..τουλάχιστον εγώ πάρα πολύ... Και κάτι άλλο. Το ότι δεν σου έτυχε, σημαίνει ότι έτσι έπρεπε να γίνει...πάρτε τη ζωή όπως είναι,..μην προσπαθείτε να την αλλάξετε ή να προκαλέσετε κάτι-από τη στιγμή που δεν μπορεί να υπάρξει. Να έχεις υπομονή. Είμαι βέβαιη ότι σε περιμένουν πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή σου, όπως όλους μας.. κάνε λίγη υπομονή και όχι μόνο θα κάνεις αυτό που θες, αλλά θα είναι και με αυτή που θα θες. Πήγαινε στο θέμα: Δε βρίσκω κοπέλα
Μήνυμα στις 27/1/2009 στις 21:02 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους... Μαράκι μου χαθήκαμε... σου έχω στείλει e mail.. Αφήστε, αν διαβάσετε παλιά ποστ σε αυτό το θέμα, θα θυμηθείτε/δείτε ότι είμαι και εγώ παθούσα.... φέτος ο καθηγητής αυτός δεν μου κάνει καθόλου μάθημα,.. και έτσι τον βλέπω σπάνια... πριν λίγες μέρες συναντηθήκαμε μέσα στο πανεπιστήμιο φάτσα, και πριν του μιλήσω, με κοίταξε και χαμογέλασε... σαν να σκεφτόταν κάτι την ώρα που με έβλεπε...του γέλασα κι εγώ και χαιρετηθήκαμε... μετά από λίγες μέρες, τι μαθαίνω βρε παιδιά???(εγώ νόμιζα ότι για να μην φοραει βέρα, ότι ό,τι κι αν εχει δεν είναι και σίγουρο...) έχει παιδί!!!! από τότε σαν να απελπίστηκα από τη ζωή μου, σαν να μην ξέρω τι γίνεται πια... γιατί να τα φέρνει έτσι η ζωη?? έχω απομακρυνθεί από μόνη μου από όλη αυτήν την κατάσταση πια...δεν μπορώ ούτε να τον κοιτάζω από τη στιγμή που το έμαθα αυτό , γιατί η οικογένεια είναι πάνω απ όλα και χωρίς να το καταλαβαίνω απομακρύνομαι... η βλακεία είναι ότι ακόμα πιστεύω ότι του αρέσω(συμπεριφέρεται περίεργα), και δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει τίποτα πια... Μαράκι μου ακριβώς τα ίδια να περνάμεεεεε??? Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 3/11/2008 στις 17:44 @Sex
Βρε παιδιά μία συμβουλή, μία γνώμη ζήτησα... δεν εκανα και κανενα εγκλημα... κανένας δεν έχει γνώμη πάνω στο θέμα? δεν το έγραψα για πλάκα, να περάσει η ώρα. Ζω έναν εφιάλτη.
Πήγαινε στο θέμα: τι σημαίνει πάλι αυτό?
Μήνυμα στις 1/11/2008 στις 04:16 @Sex
Υπάρχει περίπτωση να ερωτεύτηκα έναν άγνωστο στην ουσία? (είναι γύρω στα 10 χρόνια μεγαλύτερος)
Πήγαινε στο θέμα: τι σημαίνει πάλι αυτό?
Μήνυμα στις 1/11/2008 στις 03:08 @Sex
Ο ιός βρίσκεται σε όλα τα υγρά του σώματος, ακόμα και στα δάκρυα, αλλά σε πάρα πολύ μικρή ποσότητα. Το πιο κλασικό για τη μετάδοση του ιού είναι τα κολπικά υγρά, το σπέρμα, το αίμα, η χρήση κοινής σύριγγας με κάποιν μολυσμένο, από τη μητέρα στο παιδί.. με σάλιο σχεδόν αδύνατο... αυτά πάνω κάτω.
Πήγαινε στο θέμα: Πλύσιμο χεριών μετά το σεξ
Μήνυμα στις 1/11/2008 στις 02:58 @Sex
Βρε παιδιά αυτό το πράγμα δεν μου έχει ξανασυμβεί. Την τελευταία εβδομάδα έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο ο οποίος με ελκύει τόσο πολύ, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Νομίζω ότι όταν με βλέπει με γδύνει με τα μάτια του(υπ' όψιν μόνο δύο φορές με έχει και τον έχω δει)από τη δική μου πλευρά πάλι, τον φαντάζομαι στο κρεβάτι μαζί μου... μου το βγάζει υπερβολικά αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί και είναι πολύ πρωτόγνωρο και δεν ξέρω και αν είναι κακό! Με ελκύει υπερβολικά, σε σημείο που με τρελαίνει όταν περνάει δίπλα μου. Νομίζω ότι του αρέσω. Δλδ, ή του αρέσω, ή κοιτάει συνεχώς όλους έτσι(κάρφωμα στα μάτια και περίεργο χαμόγελο). Και για μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων, σας λέω ότι δουλεύουμε στον ίδιο χώρο και έτσι χρειάζεται να μιλάμε και να βρισκόμαστε μέσα στη δουλειά.. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, με κοίταξε στα μάτια και τρελάθηκα. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει και εξωτερικά, από λίγο έως πολύ... Το μόνο που μου βγάζει είναι αυτόν στο κρεβάτι. Όταν κοιτάζω τριγύρω και δεν τον βλέπω, τρελαίνομαι. Τι έπαθα? Τι είναι αυτο? PLease, αν έχει τύχει και σε κάποιον από εσάς αυτό και καταλάβατε τι είναι, ας με βοηθήσει. ουφ.. ευχαριστώ... Πήγαινε στο θέμα: τι σημαίνει πάλι αυτό?
Μήνυμα στις 1/11/2008 στις 02:28 @Διάφορα
Προσωπικά έχω ξεχωρίσει τον αναπτήρα, την πολυκατοικία και το ανάποδα.... και όχι επειδή είμαι εγώ, αλλά τις επιτυχίες τις μυρίζομαι.. αυτά θα γίνουν μεγάλες επιτυχίες(σε σχέση με τα άλλα του album):)
Πήγαινε στο θέμα: Μιχάλης Χατζηγιάννης-7 |