Μήνυμα στις 9/3/2008 στις 00:15 @Sex
oxi vre spiro..den isxuei auto pou les..eixa provlima me to internet..allwste min ksexnas oti tis dikes sas sumvoules ithela..gia auto egrapsa edw.. vasika einai sxedon sigouro oti se ligous mines tha sinantithoume...kai tote kserw ti tha kanw..den me apasxolei auto...to thema gia to opoio zitisa tin gnomi sas einai allo..pws ginetai na teleiwnw xwris na kanw kati?? kai einai fusiologiko? exete akousei kati paromoio? Πήγαινε στο θέμα: απίστευτοι οργασμοί...
Μήνυμα στις 2/3/2008 στις 15:52 @Sex
oxi..den einai pantremenos..to xairomai..kai me to parapanw mporw na pw..
Πήγαινε στο θέμα: απίστευτοι οργασμοί...
Μήνυμα στις 26/2/2008 στις 21:13 @Sex
apo to spiti mou einai peripou mia wra dromos me to autokinito...alla den einai auto to provlima..uparxei kati allo to opoio den mporw na anaferw..sorry kiolas.. oso gia tin sumvouli sou..auti tin mera perimenw kai egw pws kai pws...tin mera pou tha ton sinantisw...kai vevaia auto tha einai to prwto pragma pou tha kanw... gia na eimai eilikrinis den einai auto pou me apasxolei apo tin apopsi oti otan ton sinantisw kserw poli kala ti tha kanw..auto pou me apasxolei kai pragmatika aporw einai to pws ginetai na teleiwnw toses fores xwris na kanw to paramikro... Πήγαινε στο θέμα: απίστευτοι οργασμοί...
Μήνυμα στις 26/2/2008 στις 16:40 @Sex
mou exei ksanatuxei nai alla den itan apo tetoia apostasi kai malista xwris kan na aggizw ton eauto mou...apo mono tou..auto omologw oti den mou exei ksanasumvei...
Μήνυμα στις 26/2/2008 στις 13:21 @Sex
oxi..den menei ameriki...an emene ameriki tha itan toulaxiston dikaiologimeno to olo skiniko..asta na pane..
Μήνυμα στις 25/2/2008 στις 23:04 @Διάφορα
auto kanei..den apodidei sto krevati! kai egw auto pistevw oti ton thelei gia to krevati..skeftomai oti isws auti na thewrei oti pernaei mia fasi kserw egw kai oti tha epanelthei i epithimia kai tha dei pali auti xara sta skelia tis..oso gia tin zilia pou les ekeini den gnorizei kati gia tin alli..kai to xeirotero einai oti autos den mporei na tin ekviasei giati den einai sinadelfos tou..asta na pane...
Πήγαινε στο θέμα: Η προβληματική σχέση ενός φίλου...
Μήνυμα στις 25/2/2008 στις 13:02 @Διάφορα
Ένας πολύ καλός μου φίλος έχει ένα πρόβλημα.Πριν 3 περίπου χρόνια δημιούργησε μια σχέση με κάποια 10 χρόνια μεγαλύτερή του.Όλα καλά μέχρι εδώ μόνο που εκείνη είναι από το εργασιακό του περιβάλλον κάτι που είναι ενάντια στην πολιτική της εταιρίας στην οποία δουλεύει.Εκείνος έχει προσπαθήσει 3 φορές να τερματίσει την σχέση αλλά εκείνη τον απείλει με την δουλειά του.Να συμπληρώσω επίσης ότι συναντιούνται μόνο μια φορά την εβδομάδα και ότι εκείνος ενδιαφέρεται για κάποια άλλη.Ίσως και να την έχει ερωτευτεί.Για αυτό το τελευταίο δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί οι άντρες έχουν μια ισχυρή δόση υπερβολής στο αίμα τους.Αποφάσισα να γράψω για αυτό το θέμα και να ζητήσω την γνώμη σας γιατί εκείνος ισχυρίζεται ότι αν είναι απόμακρος,ψυχρός και δεν κάνει τίποτα στο κρεβάτι μαζί της εκείνη θα βαρεθεί και θα τον αφήσει στην ησυχία του.Εγώ πιστεύω ότι από την στιγμή που και τις 3 φορές που έκανε απόπειρα να την χωρίσει το έκανε με αυτό τον τρόπο και τελικά πέρασε το δικό της όλες τις φορές είναι αναμενόμενο να θεωρεί ότι και τώρα θα γίνει το ίδιο.Εσείς τι πιστεύετε?
Πήγαινε στο θέμα: Η προβληματική σχέση ενός φίλου...
Μήνυμα στις 25/2/2008 στις 10:28 @Sex
Το μήνυμα αυτό είναι τοσο χάλια γραμμένο που ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ. Παρακαλώ σεβαστείτε αυτούς που σας διαβάζουν και γράφετε με σωστά ελληνικά. Τέτοια μηνύματα στο εξής θα σβήνονται και προφίλ που δεν σέβονται τους κανονισμούς μας θα γίνονται banned. - Moderators. min fantasteis oti leme mono tetoia..sizitame ta panta gia na katalaveis den nomizw na exw sizitisei tosa polla themata kai na exw anoixtei toso me kanenan allo..kai me kanei kai gelaw kati pou to thewrw poli simantiko..i alitheia einai pws den prospathoume idiaitera..apla pigainei ekei to pragma..apo mono tou..oso gia tin fwni tou einai teleia..kai oxi mono i fwni tou..kai nai exeis dikio ton thelw poli...kai dustuxws oi sinthikes einai poli perierges..protimw na min to skeftomai giati spane ta neura mou... Πήγαινε στο θέμα: απίστευτοι οργασμοί...
Μήνυμα στις 24/2/2008 στις 22:41 @Sex
exei ontws poli zwiri fantasia..oso gia to giati einai etsi i sxesi mas asto kalitera einai perierges oi sinthikes..kai gia na se kathisixasw na sou pw oti nai ton exw dei.. gia pes mou omws..exeis akousei kati paromoio?sou exei sumvei pote? Πήγαινε στο θέμα: απίστευτοι οργασμοί...
Μήνυμα στις 24/2/2008 στις 12:23 @Sex
Είμαι σε μια σχέση εξ αποστάσεως με έναν άντρα πραγματικά απερίγραπτο!Πριν συνεχίσω να σας εξηγήσω ότι αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ και με κανέναν άλλο. Υπάρχουν αρκετά μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας και φυσικά μιλάμε στο τηλέφωνο για αρκετές ώρες.Το ένα φέρνει το άλλο και ανάβουμε και οι δυο πάρα πολύ.Το περίεργο είναι ότι εγώ τελειώνω χωρίς να κάνω κάτι...Δηλαδή μόνο αυτά που μου λέει αρκούν για να έρθω σε οργασμό.Για παράδειγμα, αν έχω 10 οργασμούς σε μια βραδιά οι 7 περίπου είναι χωρίς να αγγίξω το οτιδήποτε πάνω μου και χωρίς οποιοδήποτε άλλο βοήθημα εκτός από το μυαλό του και την άκρως ερεθιστική φωνή του.Είναι απίστευτο το πως καταφέρνει κάτι τέτοιο και μάλιστα τόσες φορές κάθε μέρα.Πρώτη φορά στη ζωή μου άντρας με έκανε να τελειώσω 14 και 15 φορές από τόση απόσταση! Αυτό συμβαίνει εδώ και 4 μήνες περίπου και ο χρόνος κυλάει σαν νερό αν και δεν μπορώ να κάνω πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις μου μαζί του... Πήγαινε στο θέμα: απίστευτοι οργασμοί... |