Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάθε μέρα στη ζωή μου έχει το ίδιο πράμα: Ποικιλία. Θέλω κάτι διαφορετικό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Η προβληματική σχέση ενός φίλου...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #47103 από giota1988 στις 25 Φεβρουαρίου 2008, 1:02μμ

giota1988

μέλος από: 24/2/2008
Ένας πολύ καλός μου φίλος έχει ένα πρόβλημα.Πριν 3 περίπου χρόνια δημιούργησε μια σχέση με κάποια 10 χρόνια μεγαλύτερή του.Όλα καλά μέχρι εδώ μόνο που εκείνη είναι από το εργασιακό του περιβάλλον κάτι που είναι ενάντια στην πολιτική της εταιρίας στην οποία δουλεύει.Εκείνος έχει προσπαθήσει 3 φορές να τερματίσει την σχέση αλλά εκείνη τον απείλει με την δουλειά του.Να συμπληρώσω επίσης ότι συναντιούνται μόνο μια φορά την εβδομάδα και ότι εκείνος ενδιαφέρεται για κάποια άλλη.Ίσως και να την έχει ερωτευτεί.Για αυτό το τελευταίο δεν μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί οι άντρες έχουν μια ισχυρή δόση υπερβολής στο αίμα τους.Αποφάσισα να γράψω για αυτό το θέμα και να ζητήσω την γνώμη σας γιατί εκείνος ισχυρίζεται ότι αν είναι απόμακρος,ψυχρός και δεν κάνει τίποτα στο κρεβάτι μαζί της εκείνη θα βαρεθεί και θα τον αφήσει στην ησυχία του.Εγώ πιστεύω ότι από την στιγμή που και τις 3 φορές που έκανε απόπειρα να την χωρίσει το έκανε με αυτό τον τρόπο και τελικά πέρασε το δικό της όλες τις φορές είναι αναμενόμενο να θεωρεί ότι και τώρα θα γίνει το ίδιο.Εσείς τι πιστεύετε?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47107 από Crystall στις 25 Φεβρουαρίου 2008, 5:17μμ

Crystall

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/2/2008
8 itan kali idea n mn anaferi tpt g xorismo apla n mn apodidi sto krevati gt mallon giafto t logo tn 8eli ekini g n vre8onte mono mia fora tn evdomada,,,oso skliro k nane afto g tn andrismo t dn pistevo n endiaferete toso giafton meta apo kati tetio,,,isos k n zilevi an t exi ma8i ps endiaferete g kapia alli.,,tlp mpori kallista n tn ekviasi k aftos ps 8 apoli8i k ekini k ps 8 anaferi stus anoterus t oti tn ekviaze oti an dn ekane kati mazi ts 8 tn katagkelle oti ixan i oti tu zitise n exun sxesi ktl(8 gini k rompa) k mpori n pi oti en teli dn antexe allo afti t katapiesi k dn enio8e kala p parevene ts nomus ts eterias k e8ele n t diako4i olo afto k afti tn ekviaze pali k dn tn afine..etsi isos n 3efigi aptin trelli k an ontos tn katagkili(kati p dn polipistevo gt k afti 8 fovate g t dulia ts)8 mpori n dikeologi8i
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47136 από giota1988 στις 25 Φεβρουαρίου 2008, 11:04μμ

giota1988

μέλος από: 24/2/2008
auto kanei..den apodidei sto krevati! kai egw auto pistevw oti ton thelei gia to krevati..skeftomai oti isws auti na thewrei oti pernaei mia fasi kserw egw kai oti tha epanelthei i epithimia kai tha dei pali auti xara sta skelia tis..oso gia tin zilia pou les ekeini den gnorizei kati gia tin alli..kai to xeirotero einai oti autos den mporei na tin ekviasei giati den einai sinadelfos tou..asta na pane...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login