Μήνυμα στις 10/4/2008 στις 10:05 @Κλάψιμο
poios na 3ri t provlimata ekrive pisw apo t xamogelo t?t na pw inepragmatika tragiko auto p exi gini..mpori na vre8ike se mia stigmi adunamias k tote na min evriske alli die3odo para mono t 8anato.o ka8e an8ropos kouvalaei tn diko t stauro k mpori na t kruvi k kala ama 8li..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι
Μήνυμα στις 10/4/2008 στις 09:50 @Διάφορα
nelly m katalamvenw pws ais8anese..anw egw pisteuw pws prepi na milisis se autes tis files s k na ts peis ti se enoxli se autes wste na diwr8o8oun.an pali dn mporis na t kanis auto tote 3eko4e me tropo apo autes k as t katalavoun.mono tote 8a vreis tn usixia s k dn 8a xalas k tn ugia s afou mas les pws otan ise happy se pernoun til k amesos s xaloun tn 4uxologia s..
Πήγαινε στο θέμα: Den antexw allo..
Μήνυμα στις 21/3/2008 στις 23:27 @Θ. Κλημεντίνη
Apisteuto k omws ali8ino...t kalutero p exis na kanis ine na 3eka8arisis st fili s pws niw8is g auto t agori k oxi na sunexisis na ts milas san sa min sinevike tpt..auto se kani na fenese koroido,k t simeni dn 8ls na xalasis tn filia s g auto t pragma?an a3ize ka8olou auti i filia dn 8a ginotan tpt k i "fili s" dn 8a s elege 4emata...an ixe tn fwlia ts ka8ari 8a t suzitouse mazi s k 8a s elege pws ts stelni minimata gt st katw katw t eftege afti?alla apo tn stigmi p dn s ipe tpt dn a3izi ka8olou na onomazete fili...kala p mpori na se antikrizi akomi.k autos apo tn stigmi p goustare t fili s gt ekane t la8os na vgei mazi s?mipws dn 3r t t gnt?i t 8li ola?dn pisteuw poso ili8ios mpori na ine kapoios..oso k an s aresi i oso k an tn 8ls kalutera apomakrinsou gt auti i 'fili' 8a sinexisi na t aresi k i istoria dn 8a exi telos...apla 3egra4e ts k ts 2 oso k an pona.
Πήγαινε στο θέμα: Η κολλητή μου κι αυτός!
Μήνυμα στις 21/3/2008 στις 11:11 @Κλάψιμο
loipon...iparxoun polla pragmata p pligwnoun alla t xirotero ine na se xrisimopoioun k na se kanoun oti 8eloun k esu na min t pernis xampari wspou mia mera kapoios na se 3upna apo tn upno..k tote ola katareoun,auta p nomizes se dia4eudoun..siniditopoiois pws kanenas ma kanenas dn a3izi tn agapi s k kurios tn empistosini s.pote dn perimena na sumvi auto se emena ela omws p sinevike k se diavevew oti auto pona polu para polu k se kani na kla4is opws tpt allo dn se ekane na kla4is mexri tr..
Πήγαινε στο θέμα: what hurts the most...?
Μήνυμα στις 14/2/2008 στις 10:04 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας..Ειμαι νεα στο ftou.gr,. Αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας.. Πριν απο 1 χρονο περιπου,γνωρισα καποιον... Αποφασισα να αρχισω εγω την ιστορια,και του εστειλα ενα μυνημα.. Εκεινος εδειξε ενδιαφερον.. Καταφεραμε να βρεθουμε στηΝ καφετερια μιας φιλης και εκει δυστυχως αρχισαν ολα... Αφου πηγαμε ενα περιπατομε το αυτοκινητο,εκεινος μου ειχε ζητησει να ειμαστε μαζι,.,Εγω φυσικα δεχτηκα και ετσι ειχαμε μια σχεση... Μετα απο 4 μερες εκεινος μου ζητησε να διακοψουμε αφου μου ειπε οτι 8α ηθελε να μεινει λιγο μονος.. Εγω το δεχτηκα με την προιποθεση οτι θα μεναμε φιλοι.. Τον εβλεπα καθε μερα στο σχολειο,εκεινος μου ελεγε απλως ενα γεια και μου χαμογελουσε αλλα εγω δν αντεχα αλλα συκρατιομουνα επειδη με την παρεα μου,κοροιδευαμε εκεινον και τους φιλους του και ετσι σιγα σιγα καταφερα να τον ξεχασω.. Τελιωσε το σχολειο και ηρθε το καλοκαιρι.. Στις 13 του Ιουνη πηγα στο παρτυ μιας φιλης(εκεινης ου μας γνωρισε)και εκει τον ξαναειδα μετα απο 1 μηνα.. Εγω τον ειχα ξεπερασει και δν περιμενα επανασυνδεση.. Εκεινος ομως εκεινη την νυχτα,μου ζητησε να συναντηθουμε μεσω ενως μυνηματος..Μετα απο μεγαλη επιμονη του βρεθηκαμε.. Και για 1 μηνα περιπου μιλουσαμε συνεχως..Εγω ελειπα διακοπες με την φιλη μου και περιμενα να επιστρεψω για να τον δω ξανα.. Στις 28 του Ιουλη,βρεθηκαμε καιμου ζητησε ξανα να τα φτιαξουμε...Εγω δεχτηκα φυσικα..Εγιναν και καποια πραγματα τα οποια ηθελα να γινουν,αφου ενθωθα κατι ξεχωριστο και ποτε δεν τα μετανιωσα... Μετα απο 1 μηνα και παλι μου ζητησε να διακοψουμε λοφω του οτι δν ειχε χρονο,αφου επρεπε να ακολουθησει την στρατιωτικη του θητεια... Εγω κομματια,εφυγα απο την ζωη του και αποφασισα να μηνν ξανασχοληθω,, Ειχα την εντυπωση οτι τον ειχα ξεχασει,αλλα μετα απο 4 μηνες χωρισμου καταλαβα λογω καποιας συζητησης με την φιλη μου οτι δεν τον ειχα ξεπερασει αλλα αντιθετως τον Αγαπουσα με ολη μου την ψυχη..Δεν ηταν απλως ενα κολλημα... Μεχρι σημερα ενας χρονος εχει περασει..ΠΡΙν απο 2 βδομαδες και παλι ξαναβρεθηκαμε και εκεινος μου εδειξε κατι αλλο..Αλλα εφυγε ξανα και για παντα.. Τον αγαπω,τον σκεφτομαι συνεχως και ξερω οτι δεν θα ξαναγινει κατι..Φευγει και ερχεται λες και δεν ειμαι κατι στην ζωη του..\ Τι να κανω..ΠΡεπει να τον ξεχασω αλλα δεν μπορω..Ολα μου τον θυμιζουν και οπου παω νομιζω πως τον βλεπω..\ Εχουν πεσει οι βαθμοι μου αφου τον σκεφτομαι συνεχεια... Καταντησα να περιμενω να τον δω στο σχολειο...να βρεθει μπροστα μου και να τον δω και παλι.. Τι να κανω..Βοηθηστε με... Πήγαινε στο θέμα: Δεν τον καταλαμβενω.... |