Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 14:47 @Μηχανήματα
Εγω νομιζω πως πρεπει να κατεβασεις το bs player.Επιδη απαγορευεται να σου πω ιστοσελιδα κανε το name search στην torenz.Αυτο απλα πιανεις τους υποτιτλους και τους πετας πανω στην οθονη της ταινιας.Επιπλεον αμα ειναι λαθος συχρονισμενει η οιποτιτλοι τους συχρονιζεις πατοτνας το πληκτρο shift και το αντιστιχο βελακι.Μπρος η πισω.
Πήγαινε στο θέμα: Υποτιτλοι
Μήνυμα στις 17/7/2010 στις 22:35 @Διασκέδαση
Mου εκανες μεγαλο κακο με αυτο το ποστ σου γιατι κανω ολο refresh και διαβαζω και δεν μπορω να ξεκολησω. ![]() Ο τρόμος είναι ωραία αίσθηση, γι' αυτό προσπαθώ να τρομάξω τον αναγνώστη. Αν δω όμως ότι δεν μπορώ, θα προσπαθήσω να τον φρικάρω. Κι αν δεν μπορώ ούτε να τον φρικάρω θα τον κάνω να σιχαθεί.(Stephen King). Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένο αλανιάρικο ατακουλέτο
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 20:17 @Θ. Κλημεντίνη
Ξερεις καλα τις συγκινωνιες να πατε?Σε κοντινοι παραλια αλλα μου φενεστε αρκετα μικροι ακι οι δυο για να ειστε μονο δυο ατομα στην παραλια.Αλλα ειναι μια πολυ καλη ιδεα αμα ξερεις να πατε με λεωφοριο κτλ χωρις να χαθητε.Γιατι καμια φορα ακομα και εγω με friend ου πηγαινω χανομαστε καμια φορα... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ρομαντισμος ;;; τι εινα αυτο;
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 20:06 @Sex
Δεν εσπασε η κλωστη αφου ακομα στα προκατακτικα ηταν εξαλου το εμμα ηταν εσωτερικα.Να σε ρωτησω κατι αυτο ηταν η αιτια να χωρισετε?Εγω νομιζω πως αν εχετε ακομα επαφη να του πεις να παει στο γιατρο.Και να τον κανεις να νιωσει ανετα λεγοντας του οτι ειστε καλη φιλοι καιδεν προκοιτε να το πεις πουθενα.Γιατι λογικο ειναι αυτο να νιωθει ντροπη μετα απο κετι τετιο μπροστα σε μια κοπελα.Αν ο λογος που τα χαλασατε ειναι αυτος πυθανον δεν θα θελει επαφη μαζι σου ξανα ουτε να μιλαει γιατι με το δικιο του ειναι θυμωμενος και νομιζω τωρα το χρεος σου ειναι αν τον προηδοπιησης και αν δεν ακουσει και δεν παει στον γιατρο να τον αφησεις ισυχο.Να σε παρακαλεσω επιδη για αυτον θα ηταν μεγαλο χτυπιμα να μην το συζητησεις με καμια φιλη σου και γενικα σε κανεναν να μηνει μεταξισας. Πήγαινε στο θέμα: Γιατί συμβαίνει αυτό;
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 18:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι πολυ καλο που εχει τα κοτσια μολις 13 χρονων να κανεις τετια κινησει.Να γινεις πολυ ρομαντικος και αν την πας για δειπνο ας που ειναι πολυ υπερβολικο για την υλικια σου.Εγω σου προτεινο δυο πραγματακια και διαλεξε.Η να την καλεσεις σπιτι σου να φατε και να δειτε καμια ταινια,η καλυτερα οχι σπιτη ,σου να παρεις ισιτηρια για κινηματογραφο.Η να πατε λουναπαρκ και να κανετε κατι extreme μαζι. Μπορει να σκευτεις και κατι πολυ καλυτερο βεβαια.Καλο θα ειναι ομως να μην γινεις παρα πολυ ρομαντικος σε σημειο να το προσπιθεις κιολας να εισε ρομαντικος στα πλαισια του εαυτου σου.Γιατι οτιδηποτε ψευτικο βγαινει μπρος τα εξω.Καλη τυχη. Πήγαινε στο θέμα: Ρομαντισμος ;;; τι εινα αυτο;
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 18:16 @Sex
To εμμα αμα προσεξες ηταν εσωτερικα απο την ουρηθρα η εξωτερρικα?Μαλλον απο τη ορηθρα για να λες χυνει? Μπορει να ειναι μια απλη μολυνση αλλα μπορει και προστατιτιδα που εμφανιζεται σε μεγαλυτερες υλικιες συνιθως.Οπως και να χει πρεπει να τον συμβουλεψεις να παει σε καποιον ουρολογο γιατι οτι και να ειναι με την καταληλη αγωγη θεραπεβεται.Οταν λες εμμα εβγαλε παραπολυ? Πήγαινε στο θέμα: Γιατί συμβαίνει αυτό;
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 17:27 @Sex
Βασικα δεν μπορουν να συγκριθουν με σπιτακια με κοκκινα φωτακια. Περα οτι καθε βδομαδα κανουν εξετασεις.Μετα απο καθε φορα κανουν μπανιο και ειναι ακθαρες.Εχουν ακι ιστοσελιδα στο ιντερνετ και μπορεις αν βλεπεις φωτογραφια αυτην που θες να πας.Χωρις να φενεται το προσπο βεβαια αλλα ολλα τα αλλα τα βλεπεις.Και ειναι ολλες μουν..ες. Και εμενα η πρωτη μου σεξουαλικη πραξη δεν ηταν ουτε σε μπουρδ... ουτε σε studio και εγω απο περιεργια εχω παει κυριως μαζι με friend.Παντος σε Studio εμενα μου αρεσει.Γιατι ειναι ξεπετα με κοπελες που αξιζει λες και ειναι βγαλμενες απο holiwoodianh tsonta.Eγω βασικα διαλεγω τετιες.Και η τιμη ειναι ιδια ανεξαρτητα την ομορφια και το σομα... Επισης εμενα μου φενεται οτι δεν στεκει οταν λενε καλο ειναι αν χασεις την παρθενια με καπια που την ξερεις κτλ γιατι δεν εχει διαφορα.Και δεν χανεις απολυτος τιποτα.Μονο αμα κολισεις και πηγαινεις μονο εκει θεωρω πως ειναι προβλημα.Αμα νομζιεις οτι θα σου ακνει κακο μην πας.Να πας μονο για να σου φυγει η ιδεα ξεροντας πως δεν θα σε επιρεασει γενικοτερα ισως για αυτο λενε καλο ειναι να πας με καπια που ξερεις για αρχη. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω . . . . ???
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 17:15 @Διάφορα
Δεν εχω δει ποτε κατι που θελω.Αλλα εχω ελενξει μια φορα ενα ονειρο και εκανα οτι ηθελα και μου αρεσε.Απο τοτε οχι ξανα ομως μακαρι αν μπορουσα και πιστεψεμαι δεν θα ηθελα να ξυπνησω ποτε.
Πήγαινε στο θέμα: συνείδητα ονειρα
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 13:56 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:Πηγαινεις στα ανεπυθημητα και τον βλεπεις.Για καποιο λογο εκει ερχεται.Πατα να στο στειλει ξανα και τον βρισκεις.Στα ανεπυθημητα.Πήγαινε στο θέμα: εχω γραφτει αλλες 3 φορες
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 23:04 @Διάφορα
Εγω microtsip θα αρνιωμουνα να βαλλω .Δεν θα αντααχα γιατι θα ηταν εξαναγκασμος.Εγω λεω οτι θα βαζουν μονο αν εχει πυνικο μητρο καποιος.Αλιως ποις ο λογος να ξερουν που εισε και τι κανεις. Πήγαινε στο θέμα: Ο κοσμος σε 1 αιωνα... |