Μήνυμα στις 20/7/2010 στις 11:29 @Sex
Σπιτι σε new york city.Τελευτεο οροφο ξενοδοχιου πενταστερου στο πιο ψιλο σημειο.Μια ωραια ασιατισα η καμια σαν την παμελα στα νιατα της. Καντην πηδαω εχωντας πλατη σε εμενα στα τζαμια βλεποντας κατω ολη την θεα.Και να κολαν τα βυζιακια στο τζαμι.Τρελο αλλα μαρεσει.Αν ηταν και δυο οι γκομενες τρεις και δεκα δεν θα με χαλαγε.Να συνοδευει απαλη μουσικη να ακουγιεται νερο αν τρεχει απο το τζακουζι οπυ μεσα θα ειναι καποιες που θα κανου λεσβιακο.Φαντασιοση δηλαδη που την πραγματοποιεις μονο αν εισε μεγαλοεφοπληστης,πορνοσταρ,μεγαλο ηθοποιος.Οποτε απλα θα ζησω με την φαντασιωση.Θα μαθω αν ελενχο τα ονειρα μου ομως που θα παει.0χα0χα0χα0χα Πήγαινε στο θέμα: ποια ειναι η μεγαλυτερη σας φαντασιωση?
Μήνυμα στις 19/7/2010 στις 23:29 @Διάφορα
Ξερεις αν υπαρχει καφες που να δυνει 2-3 κιλα την ευδομαδα?χαχαχα. Να σου πω την αληθεια δεν θα το εμπιστευομουν ακομα και ετσι να ειναι δεν ειναι λογικο να γινετε κατι τετιο μονο με ενα καφε θα εχει και αλλες ουσιες που ισως να μην κανουν και τοσο καλο.Η γνωμη μου ειναι να κανεις καλη διατροφη λιγο γυμναστικη.Κουραστικο αλλα αμα κανεις καθημερινα σε 2 βδομαδεσ ενα-δυο κιλα σηγουρα τα χανεις. Πήγαινε στο θέμα: καφες μινσερ και αδυνατισμα
Μήνυμα στις 19/7/2010 στις 13:07 @Θ. Κλημεντίνη
Φτιχτα με αλλη προχωρα.Και σε κανα χρονο θα ειναι ελευθερη το ιδιο και εσυ.Μετα πλησιασετην λιγο πιο γλυκα απλα.
Πήγαινε στο θέμα: Κολλημα με μια κοπελα.
Μήνυμα στις 19/7/2010 στις 13:04 @Διασκέδαση
Τα χω δει την καταρα το Ju On αν θυμαμε καλα ειδα το 2 και το 3 ολομοναχος στο σκοταδι και αυτο που σκευτομουνα βλεποντας το φαντασμα ελεγα ωραια κοπελα πρεπει να ειναι εκτως ταινιας.Ακυρο τελειως.... Α και στο τρια μου αρεσαι πολυ η αδερφη του φαντασματος οταν εγινε φαντασμα στο τελος και σκοτοσε τον αλλον. Το the ring εχω δει ολλα και τα αμερικανικα και τα κινεζικα.Παλι στο κινεζικο κοιταζα τις ασιατησες τι ηταν δεν ξερω.Εκει ψιλο τρομαξα για τι τα ειχα δει 6 δημοτικου με πρωτη γυμνασιου δεν θυμαμε καλα. Οσο για το dead silence εμεινα με ενα θυμο στο οτι τοση ωρα ειχε την κακια μπροστα του μεταμφιεσμενη σε ανθρωπο και δεν την σκοτωνε. Δεν αναλυω αλλο γιατι αυτα ειναι ωραια θρηλερ και αξιζει να τα δει κανεις πραγματικα...Θα προτεινα επισης τα Mirrors,Drug me to hell, για τους λιγους πουε χει τυχει και δεν το εχουν δει τo the it η το αυτο αλιως ( αλοκοτο τελειως),συν αυτα που ειπε το παλικαρι πανω. Να ρωτησω κατια σχετο παιδια.Ειναι ενα θρηλερ βγηκε το 2008-9 νομιζω και η υποθεση ειναι οτι μια γυνεκα μεγαλωνει μεσα της την δυδιμη αδερφη της και φενετε το προσωπο στην κοιλιατης .Και ξεμιαλιζει αντρες και τους σκοτωνει και τους τροη η αδερφη της.Το περιεγραψα χαλια αλλα εχει σχεση με δαιμωνα και τετια.Αμα καποιος το ξερει το ονομα της ταινιας ας το πει παρακαλω. Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 19/7/2010 στις 12:49 @Διασκέδαση
To tragoydi poy elega ....Εγω πιστευω οτι η εξελιξη καπως ετσι εγινε.Και εχω δει σε ντοκιμαντερ οτι υποστιριζουν με βαση το σκελετο οτι ο σκυλος προηλθε απο δελφινι.Για αυτο εθεσα ως παραδειγμα την κοτα να προελθεται απο σαλιγγαρι.Προς θεου αυτο δεν το ξερω (απο που ηρθε η κοτα) αλλα εθεσα το σαλιγκαρι σαν απλο παραδειγμα.(Το τραγουδι διχνει την εξελιξη του ανθρωπου οχι καποιου αλλου ζωου.
Πήγαινε στο θέμα: η κότα ή το αυγό
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 23:40 @Διασκέδαση
Και εγω μικρος απο 7 χρονον εβλεπα και χεζομουν πραγματικα τωρα δεν υπαρχει τιποτα που να με τρομαζει.Οταν λεω τιποτα τιποτα... Το saw να σου πω δεν μπορω να το θεωρησω θρηλερ το βρισκω σαν αστυνομικη περιπετια.Οταν εχει μονο φονους και τετια.Οσα ανεφερες τα εχω δει το δρομο με τις λευκες απο τα πρωτα μου.Εκτως απο το Mother of Tears το οποιο μολις το ακτεβαζω... Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 23:36 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:H κοτα και θα σου πω γιατι.Ως γνωστον αν παμε κοντρα στα λεγομενα της θρησκειας εμεις προηλθαμε απο πυθικους,οι οποιοι προηλθαν απο ενα ειδος σαυρας το οποιο προηλθε απο ενα ειδος ψαριου με βασει ενα videoclip ενως τραγουδιου.Λοιπον καπως ετσι γενικα γινεται η εξελιξη.Οποτε ας πουμε οτι η κοτα προελθεται απο καποιου ειδους σαλιγκαριου (λεμε ενα παραδειγμα το οποιο με το περασμα του χρονου αρχισε να κανει αυγο για να γεννησει και οχι οργανισμο.Αρα πρωτα μια κοτα εκανε ενα αυγο και απο κει βγηκε αλλη η οποια εκανε αλλο αυγο.Αλλα επιδη υπηρξε μια κοτα οπου προτη εκανε το πρωτο αυγο λεμε οτι η κοτα κανει το αυγο.Ειναι λιγο κουλο αλλα βγαζει νοημα αμα το καλοσκευτεις συγνωμη που σε ζαλησα λιγο.Πήγαινε στο θέμα: η κότα ή το αυγό
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 16:32 @Θ. Κλημεντίνη
Trust him!!!-=^_^=-.
Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 15:46 @Θ. Κλημεντίνη
Eιναι παντρεμενη?Αν οχι εγω δεν θα ειχα προβλημα.Θα εβγαινα.Να ξεκολησεις τωρα δεν ξεκολας.Περνα καλα δεν θα κανεται και τιποτα μεινε στις φαντασιωσεις .Ιδια υλικια ειμαστε εξαλου καταλαβαινω.Μετα οταν θα τελειωσουν οι διακοπες .Θα μπεις σε αλλε αινιες.Τωρα θα ειναι καταπιεστικα το ξερω αλλα κοιταξε να το χαρεις.Λεγε ναι οταν σου λεει να βγειτε και πηγαινε κοντρα στα συνεσθηματα σου δες το σαν ασκηση.Σαν να βαζεις τον εαυτοσου σε μια διαδικασια προσωπικη χωρις καπιο νοημα. Δεν θα κανετε και τιποτα τονιζω κιολας.Απλα ας πουμε να νιωσεις αυτοελενχο και οτι ξερεις να ελενχεις τις ορμες σου.Και θα συ βγει καλο ακι στο μελλον αμα το αμθεις αυτο.Γιατι αυτο που σου συμβαινει δεν ειναι τιποτα.Εμενα μου συσμβαινει με τις ξαδερφες μου που ειμαστε κοντα κιολας και με την γυναικα του θειου μου. 30 και σηγουρα... Φερομαι φυσιολογικα μπορει να το διχνω καμια φορα ανεστητα αλλα το προσπερναω. Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 14:49 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω με τον Veterano.Εγω προσωπικα μια ζωη φαντασιονομαι μεγαλυτερης υλικιας κοπελες 30 και....
Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει |