Μήνυμα στις 22/7/2010 στις 00:03 @Διάφορα
Nαι αυτο ακριβως αχαχαχα.Αμα δουμε το βιντεο θα γελαμε για 20 χρονια....Και λιγα λεω. Αλλα ξεχασες να πεις το -οοοοοοοο τσιουαουα... χαχαχα. Πήγαινε στο θέμα: Το ψαχνω καιρο.Αμα ξερετε Help.
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 23:52 @Διάφορα
Λοιπον παιδια θα σας φανει περιεργο αλλα με εναν friend ψαχνουμε να βρουμε εδω και κατι μερες ενα video clip απο κατι "κοριτσακια" τοτε στο alter παλια πριν 5-6 χρονια.Τεσπα λεγοντουσαν candy girls και εχουν τραγουδισει αυτο αν σας βοηθαει http://www.youtube.com/watch?v=atTDrTJ98GM&feature=related Λοιπον επιδη εχω γιρρισει ολο το youtube και οχι μονο και δεν βρηκα ενα video clip ενως τραγουδιου τους που ψαχνουμε.Το τραγουδι λεγοταν τσιουαουα ειχε σχεση με αυτο τουλαχιστον.Θελουμε να το βρουμε γιατι αμα δουμε το video clip του θα σκασουμε στα γελια πραγματικα αμα καπιος ξερει που μπορω να το βρω οι η καποιον τροπο θα ηθελα να το πει.Ευχαριστω. Δεν ξερω αμα λεγοταν τσιουαουα ειχε σχεση με ενα τετιο σκυλι ομως. Πήγαινε στο θέμα: Το ψαχνω καιρο.Αμα ξερετε Help.
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 23:46 @Sex
Noμιζω αμα το ασχολιθεις με αυτο και σιγα σιγα μερα με την εμρα το πηγενεις κατω θα χαλαρωσει και θα ειναι οκ. Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 23:23 @Sex
Aμα ειναι να γινει γινεται σε δευτερολεπτα αλιως εχει προβλημα.Αλλο να θελει πολυ να ασχοληθεις για να σηκωθει και αλλο η διαδιακασια του αν σηκωθει διαρκει λεπτα.
Πήγαινε στο θέμα: κυρίως για τα αγόρια
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 10:20 @Διάφορα
ff.c και γω.Παλιοτερα πηγαινα πολυ τους going through τωρα την εχουν δει καπως.Διαφημησεις,ψεφτωεπαναστατες (προσπαθουν να φερυν και σαυτο λιγο),απολιτοι γκομενοι.Και μου την σπανε.Ενω παλιοτερα ηταν σοβαροι και εβγαζαν τραγουδια που ειχαν καποιο νοημα.Oχι το milko παντος. Πήγαινε στο θέμα: ποιον/ους προτιματε
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 08:24 @Sex
Αλλες φορες κατευθιαν αλλες με μια ματια.Ειναι αναλογα την καυλ.. και την ορεξη.Αμα δεν εχω ορεξη πυθανον και να μην σηκωθει μονο με αμα δω εικονα.Ωρα παντος δεν ειναι ειναι δευτερολεπτα.Αμα δηλαδη εστω και λιγο υπαρξει ορεξη ειναι πολυ ευκολο. ![]() Πήγαινε στο θέμα: κυρίως για τα αγόρια
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 08:21 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Nα πας εδω και να κατεβασεις την νεοτερη εκδοση του messenger.Γιατι εχεις μια πιο παλια που δεν ισχυει πια.Πήγαινε στο θέμα: msn-προβλημα
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 00:07 @Κλάψιμο
Εγω κανω παρεα με ενα παιδια απο την δευτερα γυμνασιου και μου ειναι αρκετος.Ειναι μια χαρα παιδι.Με εχει πουλησει φιλος απο πολυ παλια και ξερω πως ειναι.Κανω κολιτη παρεα με ενα μονο παιδι και μετα απλα με τους αλλους εξω ,βολτες κτλ χωρις να μαρεση η συμπεριγορατους η το τι κανουν.Απλα κανω οπως ειπατε τον μαλακα...Εποφελουμε παντος.Αστους να νομιζουν πως ειμε η τους θεωρω φιλους μου.Γιατι οι φιλοι δεν γινονται ετσι.
Πήγαινε στο θέμα: δεν υπαρχουν πια αληθινοι φιλοι
Μήνυμα στις 20/7/2010 στις 17:58 @Sex
Kαι εγω το προσπαθω και μπορω να πω οτι εχω δει μεγαλα αποτελεσματα .Να φανταστεις κοιμαμε του καλου καιρου και ξυπναω πριν το καταλαβω. Ουτε εγω τιποτα ενω το προσπαθω.Πεφτω ξερος. Πήγαινε στο θέμα: ποια ειναι η μεγαλυτερη σας φαντασιωση?
Μήνυμα στις 20/7/2010 στις 11:35 @Sex
Για αυτο θελει πριν την διησδηση η κοπελα πρεπει να εχει αφοδεψει η ακομα καλυτερα να κανει κλισμα.Να εχει πληθει παραπολυ καλα.Να βαζει δακτυλο απο μονη της πριν ωστε να μην σφυγκεται την ωρα της διησδησης και περα απο το να φευγουν κατι που δεν πρεπει να παθει και κανα τραυματισμο.Γιατι οταν μπαινει το πεος πιεζει την περιοχη και καταλαβαινεις τι ακολουθει .Το πεος λειτουργει σαν κακοφτιαγμενο κλισμα στην ουσια.
Πήγαινε στο θέμα: της εφυγαν ακαθαρσιες |