Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 14:17 @Διασκέδαση
Συμφωνω.....Μαλακ.. η ιδεα να το κανουν λες και ειναι αληθινο βλεποντας μεσα απο ερασυτεχνικη καμερα.Και γενικα το σκινικο ηταν μουφα πολυ.Η φωτογραφια στην σοφητα του νεου σπιτιου η τα βηματα πανω σε αλευρει.Αφου ειναι γνωστο οτι τα αερικα δεν περπαταν λολ... ![]() Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 14:14 @Sex
Οι φλεβες δεν σπανε ετσι αμα εσπαγε θα ειχες πραγματικο προβλημα.Απο την στιγμη που εβγαλε λιγο εμα πρεπει να βαλεις πενταντιν για μην τυχον μολυνση.Αλλα αμα δεν δεις να περναει το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απεφθυνθεις σεκαποιον ειδικο για να σου πει τα περετερο.
Πήγαινε στο θέμα: επείγον με θέμα
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 12:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μηπως το εγδαρες η στο μπαντελονισου ειχε πιαστει και πιεζοτανε το δερμα.Ξερεις οπως στα παπουτσια οταν αμς κοβουν και κανουμε φουσκαλα οι οποια βγαινει και ειναι καπως ετσι?Οπως και να χει φιλε μου βαλε λιγο πεταντιν περιμενε λιγο καιρο αν δεις αν περναει η οχι.Και αν δεις οτι ειναι οπως πρωτα πας σε εναν δερματολογο-ουρολογο.Πήγαινε στο θέμα: επείγον με θέμα
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 01:41 @Διάφορα
Toτε η απαντηση ειναι μονο αμα εχεις πληγη στο στομα!Αμα εχεις εστω και μια απο γδαρσυμο απο οδοντοβουρτσα εστω κολας αμα η αλλη εχει κατι. Βεβαια οι πυθανοτητες πολλαπλασιαζοντε αμα και η κοπελα εξισουε χει πληγες. Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 00:47 @Διάφορα
To εχεις κανονισει οτι θα ειναι δυο ωρες?Κοιτα εσυ την ξερεις την κοπελα καλυτερα απο εμας εδω αμα πηγαινει με πολους καθε μερα που ξερεις οτι μπορει αν εχουν κατι μην το κανεις τοτε μην το ρισκαρει. Εγω στην θεση σου θα περναγα απλα καλα θα την πηδ....γα γιατι απο τι καταλαβενω θα ειναι και ευκολη αλλα μεχρι εκει.Και οποτε εχεις ορεξη το ιδιο.Δεν νομιζω και αυτη η κοπελα αμα ειναι τετια να θελει γλωσσοφιλο μονο.Αμα πηγαινει με παιδια του σχολειου μονο και ξερεις οτι και αυτα ειναι καθαρα λεμε τωρα μια υποθεση καντο αλιως αστο δεν ειναι αναγκη.Εγω ακομα και με παιδια του σχολειουμου να πηγαινε δεν θα της εδινα τετιο γλωσσοφιλο για ρουφηγμα κιολας μπορει και καθολου. Και η γνωμη μου για σενα ειναι οτι μιας και εχεις ανασφαλια καλιτερα μην το κανεις γιατι μετα θα εχεις ανχος,στο λεω για και εγω ετσι ειμε σε τετια θεματα. Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 00:13 @Διάφορα
Aμα δεν εχεις πληγη στο στομα οχι.Αλλα και παλι οσο και πουτ..κι να ειναι η αλλη σε τετια υλικια δυσκολο να εχει κατι να κολησεις.Ακομα και να ειχες πληγη οι αρρωστιες οι σοβαρες δεν κολανε ευκολα μην ανισυχεις.Στη χειροτερη αμα ειναι τελειως απροσεκτη και "βρωμιαρα" να βγαλεις σπυρακια που δεν εχω συναντισει τετια κοπελα ποτε μου μονο σε ταινιες.Με λιγα λογια απλα χαλαρωσε.
Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 22:25 @Διασκέδαση
Kοιτα τι παιζει να εγινε .Ξυπνησες ενω κομωσουν πως να στο πω.Οταν σηκωθηκες ησουν ακομα υπο την επιρια του υπνου.Στο σταδιο λιγο πριν ξυπνησεις και σου φανικαν ολλα αυτα.Απλα θα ησουν στο ακτω μερος του κρεβατιους και θα νομιζες στο πανω καταλαβες.Και οταν φωναξες ξυπνησες για τα καλα και τα ειδες οπως ηταν.Μου εχει συμβει να ξυπνησω και να βλεπω καιφαλια αντι για βιβλια στην βιβλιοθηκη μου και οχι μια πολες φορες. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ηταν στον υπνο μου ή στον ξύπνιο μου;
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 21:10 @Θ. Κλημεντίνη
Np bro... Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω ??
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 11:43 @Θ. Κλημεντίνη
Mπορειτε να μην κανετε σχεση λογο αποστασης μπορει αν περασετε ομως απλα καλα το καλοκαιρι.Το θετικο θα ειναι οτι θα εχει φτιαξει μια καλη σχεση εμταξυ σας και οταν μεγαλωσεις και εχεις την ανεση αν κανεις ταξιδια κτλ οποτε θες θα μπορεις πιο ευκολα να την πλησιασεις αν σου αρεσει ακομα...Τωρα μπορει να κανετε σχεσει αλλα οπως θα το φερουν τα πραγματα θα χαθειτε λιγο η αποσταση λιγο το οτι δεν θα βλεπεστε καταλαβε νομιζω.Αλλα αφου ξερεις πραγματα για αυτη δεν θα χαθητε και θα εχεται επαφη καθε καλοκαιρι ακομα και στο μελλον . Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω ??
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 01:07 @Θ. Κλημεντίνη
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο κλασικη παριμια και γενικως σοφη και αποδεδιγμενη.Ισα ισα μονο καλο θα σου κανει.Εξαλου τι ειχες τι εχασες.Ξερεις η απορριψη ειναι ο μονος τροπος να ξεκολησεις απο μια κοπελα μερικες φορες.Αλλες το ξεπερνας γρηγορα αλλες με λιγο ζορη σημασια εχει οτι το ξεπερνας.Αλλα δεν μου λες ρε φιλε μου?Ακομα δεν εκανες κινησει αυτο θα σκευτεις.Θα πας παντα με αισιοδοξια γιατι αυτο περναει και στο ατομο που σηνενοησε.
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω ?? |