Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 02:53 @Θ. Κλημεντίνη
Το να λες το εαυτο σου οτι εισε ωραιος δεν σημενει οτι εισε ψωνιο ποσο μαλλον εδω μεσα στο ιντερετ γιατι εδω δεν σε νοιαζει να κρυφτεις.Οποτε ναι εισε ωραιο παιδι το κακο ειναι οτι σε περασε οτι θες να το ακους συναιχια.Ξερω εγω ασπουμε οτι οι γυρο σου το βλεπουν και η κολιτη σου (που σου ευχομαι να γινει και κοπελα σου) το θεωρησε χαζο να σου πει το αυτονοητο.Και στο ειπε για να σε πιραξι.Μεχρι τωρα διχνει οτι μπορει σε καποιες φασεις να σε ειδε σαν αγορι και οχι σαν φιλο αλλα καλο θα ειναι μην βγαλουμε συμπερασματα.Βρες τροπο να της διχνεις τις προθεση σου με λιγοτερα λογια και περισοτερες πραξεις.Ωστε να καταλαβει πως νιωθεις χωρις να της το πεις και αν απλα σε βλεπει σαν φιλο απλα δεν θα αντιδραει θετικα στις κινησεις σου και θα σε αποφεβγει.Αλλα θα ειστε παντα φιλοι και μαλιστα κολιτοι γιατι δεν θα εχει αποδιξεις οτι της ειπες κατι.Αν αντιδραει θετικα τοτε να βαλεις και τα λογια.Σε περδεψα λιγακι αλλα νομιζω καταλαβες.Οταν μιλατε και δεις να κουναει τα μαλιατις με τα χερια η αν σε κοιταει επιμωνα στα ματια ειναι πολυ καλο σημαδι και περνεις ++++ στο εργο ποου θες να πετυχεις. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου!! τι να κανω???
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 02:44 @Θ. Κλημεντίνη
Εσυ προσωπικα δεν τον χανεις ακομα και να μην σε γουστερει τα αγορια φτιαχνονται στην ουσια οτι εχουν περασει.Εγω προσοπικα θα με τονονε πολυ και ισως να νιωθει το ιδιο και αυτος γιατι τα αγορια βλεπουν και με αλλα ματια την κολιτη τους. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου!! τι να κανω???
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 02:38 @Sex
Ειναι υγρο σαν ινοπνεβμα,αυτο που βαζουν πριν σου κανουν τατοο στο δερμα για να μην πονας τοσο,η σε χειρουργια(αυτη ειναι η κανονικη του χρηση)ειναι επισης αυτο που σου κανει ο οδοντιατρος η ενεση πριν το σφραγισμα.Ακου μια στεια ιστορια.Ενας φιλος μου μου ειπε οτι ενας φιλος του δεν θυμαμε ακριβως πως το ειχα ακουσει ειχε βαλει ξυλοκαινη στο πεος.Οταν η κοπελα του πηρε πιπα αρχησε να μουδιαζει και την πηγαν στο νοσοκομειο νομιζωντας οτι παθαινε εγκεφαλικο. Στο θεμαμας τωρα.Το βαζεις ως γνωστο στο πεος αλλα μετα βαζεις καποτα σε καμια περριπτωση δεν το βαζεις σκετο.Γιατι αθ συμβει κατι αναλογο. Αλλα νομιζω πως ειναι λιγο υπερβολικο καλυτερα να τελειωνεις μια ωρα αρχητερα και να χρεισιμοποιησεις δακτυλακια η γλωσσα παρα να μπεις απο τοσο μικρος σε τετια ταλεπορια.Αυτη εινα η γνωμη μου τουλαχιστον. Αυτη η ιστοριουλα που σου ειπα ειναι γεγονος δεν ειναι ψεμα απλα με γελαει η μνημη μου και δεν θυμαμαι που η ποιος μου την ειπε.Ειχα αναφερθει σε αυτο παλιοτερα εδω. Πήγαινε στο θέμα: Περί ξυλοκαΐνης...
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 00:29 @Θ. Κλημεντίνη
Και τι γινεται σε περριπτωση που ψαχνεται με της ωρες στην θαλασσα και δεν θα βρειτε τιποτα?Το σκευτηκες χαχααχα.Εμενα μου επεσε εα εξαρτημα απο την μασκα καποτε ακριβως μπροστα μου και και δεν το βρηκα ποτε. Μην ξεχανμε και το ενδεχομενο οτι υπαρχουν και ψαρια κλεφτες...... Περα απο την πλακα η τελεια ιδεα ισως το κανω οταν ερθει αυτη η μακρινη μερα. Πήγαινε στο θέμα: Πρόταση γάμου,που και πως...
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 00:26 @Sex
Eμενα ειναι γυρο στα 15 και μπαινει ολο μεσα ειδικα αμα η κοπελα ειναι απο πανω .Αλλα δεν νομιζω να πονας αμα στο κανει χαλαρα και οχι αγρια (αμα με καταλαβαινεις).Αμα εισε παρθενα λογικα ναι θα υπαρξει στην αρχη λιγος πονος αλλα απο τι ξερω ολλες τον λενε ο "ο γλυκος πονο" γιατι ειναι και ευχαριστος και οχι πονος που σε πεθαινει.
Πήγαινε στο θέμα: ponos
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 19:19 @Διάφορα
Περα απο την πλακα ο the thug εχει απολυτο δικιο.Ακομα και να ειναι που ειναι το προβλημα.Θα παψεις να τον αγαπας σαν φιλο?Σιγα ολλα στην ζωη. Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 18:06 @Sex
Εγω και παλι πιστευω πως πρεπει να περιμενεις.Μεχρι τα 22 το πεος μεγαλωνει.Θα φτασει τουλαχιστον 13-14 που ειναι ενα normal μεγεθος. Απλα παψε να ασχολησε γιατι πολυ απλα εισε μικρος ακομα για να σε απασχολει και γενικα δεν πρεπει να σε απασχολει κατι τετιο μια κοπελα κοιταει την συμπεριφορα,την ομιλια,την τεχνικη και ποσο τρυφερος εισε και το πεος ειναι το τελευτεο που την ενδιαφερει.Για να σε καθησιχασω μπορω να σου πω οτι υπαρχει ενα σταδιο απο τα 11 μεχρι τα 16 καπου εκει που αρχηζει το πεος και μεγαλωνει γρηγορα.Παντος μεχρι τα 13-14 θα φτασεις μην ανυσιχης η τουλαχιστον ξεχασε το.Εισε πολυ μικρουλης trust me απλα δεν εχεις αναπτυχθει πληρως ακομα σε σχεση με τα αλλα παιδια της υλικιας σου.Πραγμα που δεν ειναι κακο και εγω μπορω να πω οτι φενομαι λιγο μικροτερος για παιδι δευτερα λυκιου λολ.Και δεν ειμε ο μονος σε σχεση με αλλα παιδια που φενονται ολοκληρομενει αντρες.Καταλαβες τι ενοω νομιζω. Πήγαινε στο θέμα: Voihthia!!!
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 17:58 @Διάφορα
Who knows? Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 15:26 @Sex
Ποσο υψος εχεις?Δεν λεω οτι παει αναλογα με το υψος απλα μαλλον ακομα εισε υποαναπτυξη.
Πήγαινε στο θέμα: Voihthia!!!
Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 13:51 @Sex
Δεν χρειαζετε να τις λες αλλα αν τις πιστεψεις γιατι ειναι η αληθεια δεν στον λεω ετσι,ουτε εσυ ο ιδιος το λες ετσι για να νιωσεις καλυτερα. Δεν μπορω να ξερω ποσο μεγαλα,σοβαρα,δυκολα ηταν τα προβληματα που περασες αλλα σημασια εχει οτι τωρα μετα απο αυτα τα δυο χρονια τα ξεπερασες.Σηγουρα να τραβιξεις μια γραμμη και αν τα διαγραψεις δεν γινεται αλλα μπορεις να τα θαψεις βαθεια μεσα σου ,να τα ξεπερασεις η και ακομα να περιμενεις να τα αντικατασταθουν με αλλα πραγματα που θα σου συμβουν οπως μια νεα σχεση ,φιλια,συμβιωση (οτι να ειναι αυτο)που οταν σου συμβουν αυτα θα κανουν αυτα σου τα πρωιν προβληματα να φενονται τοσο ασημαντα για αν σου χαλασουν την διαθεση.Ενταξι δεν λεω δεν γινεται σηνεχια να εισε ευδιαθετος και ο πιο χαρουμενος ανθρωπος στον κοσμο περναει απο δυσκολες περιοδους στην ζωη του.Αλλος τα ξεπερναει ευκολα,αλλος δυσκολα,αλλος αδιαφορει κ.ο.κ.Ολλα στην ζωη μας κανουν κυκλους.Θα υπαρχει περιοδος που θα εισε χαλια,μετα θα εισε καλα,μετα παλι κατι θα συμβει και θα χασεις την διαθεση σου.Συμασια εχει οτι παντα μα παντα βρισκετε τροπος να ξεπερασεις καποιες καταστασεις και μπορεις να τον βρεις ρωτωντας τον εαυτο σου το βραδυ . -Τι πραγματικα θελω.(αποκλιοντας καποια πραγματα οπου μπορουν να σου σταθου εμποδιο). -Τι μπορω να κανω για να τα πετυχω. -Και αν αποτυχω εγινε κατι?Η κανενα απολυτος προβλημα οποτε θα ξαναπροσπαθησω. Πήγαινε στο θέμα: sumvouli |