Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 22:19 @Sex
Toτε λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν θα μεθεις με σηγουρια αν δεν πας. Μονο αν ζητησεις απο μια φιλη σου η οποια δεν εχει προβλημα να το κανει αλλα πια φιλη μπορει να "θυσιαστει" για καποια αλλη? Πήγαινε στο θέμα: Πολυκυστικες ωοθηκες & παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 21:13 @Sex
Nαι ειναι απο τα ενεσθητικα για πολλες χρησεις δεν της ανεφερα ολλες νομιζω πηγε το μυαλο σας.
Πήγαινε στο θέμα: Περί ξυλοκαΐνης...
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 18:50 @Sex
Veterane δικια σου!!!Omg ....Σιγα ρε συ σιπτικο βοδι τι ειναι οι αποδεκτες απαντησεις μπονους που αμα φτασεις τις 1000 μπαινεις στο hole of fame του forum η καιρδιζεις κανα σπορ αυτοκινητο?axaxxaxax
Πήγαινε στο θέμα: Περί ξυλοκαΐνης...
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 18:47 @Sex
Μακαρι να ξερα να μπορουσα να σου απαντησω.Το θεμα ειναι οτι αμα δεν εχουν καταληξει ακομα οι γυναικολογοι τι σε κανει αν νομιζεις πως κοπελς του forum θα ξερουν να σου απαντησουν με σηγουρια?Αν δεν κανω λαθος απο τον γυναικολογο δεν ενοιμερονεσστε ολλες οι κοπελες για διαφορα νεα που αφορουν την γυναικα?Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα γιατι δεν περνεις τον γυναικολογο σου τηλεφωνο να τον ρωτησεις γιατι οι γιατροι δεν ειναι μονο για εξετασεις αλλα και γαι αποριες και νομιζω θα σου δωσει μια καλη απαντηση οσο τον δυνατον πιο επιστημωνικα ορθη. Πήγαινε στο θέμα: Πολυκυστικες ωοθηκες & παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 17:56 @Διάφορα
Δυο ερωτησεις. 1η:Γιατι το να ειναι καποιος γκει το βλεπεις κακο.Και δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις μαζι τους αλλα απο την στιγμη που δεν με ενοχλουν δεν εχω προβλημα κανενα και τους βλεπω απολυτα φυσιολογικους. 2η:Τι ειναι η οζα?xD. Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 15:28 @Διάφορα
Ειναι στον ανθρωπο.Συνιθως τετια ατομα θελουν χρονο για να βρουν την ακρη του νυματος.Εσυ απλα πρεπει να συνεχισεις να του το λες μεχρι οντος αν συνιδιτοποιησει καποια πραγματα.Η αληθεια ειναι οτι ακουγοντας αυτες τις φρασεις πιστευουν οτι αυτα τα λες ετσι και οτι τα λενε ολοι και δεν τουυς δινουν ιδιετερη σημασια θεωροντας οτι ειναι λογια του αερα.Εγω νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να μια μερα που μιλατε να πιασεται συζητηση μια φιλικη κουβεντουλα σε μια καφετερια για να νιωσει ανετα εφοσον το παιδι θελει και εχει την διαδεση αν ασχοληθει περι του προβληματος.Να σκευτητε ποιο ειναι οντος το προβλημα και να βρητε τις πυθανες του λυσεις.Αυτο νομιζω θα τον κανει να νιωσει καλυτερα γιαιτ θα εχει και πραξεις οπου θα αποδικνιουν οτι υπαρχει ελπιδα και οντος δεν ανηκει στα χειροτερα και σε αυτα που η λυσει πλεος εχει πια χαθει...η απλα δεν υπαρχει.
Πήγαινε στο θέμα: Αγχος
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 13:19 @Διάφορα
Τhen there is no problem here!!!
Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 03:08 @Θ. Κλημεντίνη
Να του το διξει με κινησεις.Δεν θελει λογια.Και αν αντιδραση εχει καλως.Οταν ειστε μονοι καταλαβες.Να το πας προς τα κει ωστε να τον κανεις αυτος να κανει την πρωτη κινησει.Σκεψου πως εισαι ενα βιβλιο και ανοιγεσε μπροστα του,αλλα πρεπει να αφησεις τον αναγνωστη να αποφασιση αν θα συνεχισει το διαβασμα η οχι.Γιατι μην ξεχνιωμαστε εισε κοπελα αυτος πρεπει να κανει την πρωτη κινηση αμα την κανεις εσυ ισως και να τρομαξει. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου!! τι να κανω???
Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 03:04 @Sex
Eδω θα συμφωνησω με τον βετερανο.Παιζει ρολο και το μεγεθος. Υπαρχουν μεγαλα πεοι και ειναι φυσικο κατα την ισχοριση τους σε παρθενο εδαφος να κανουν μεγαλες κατασστροφες.Τι ενοω θα μυ πεις. Δεν ειναι απαρετητα το μακρος οπου κανει τη ζημια αλλα το παχος. Και σηγουρα σε αυτο δεν φτεει μονο το πεος.Οπως υπαρχει μικρο η μεγαλο πεος υπαρχει βαθης η ριχος κολπος.Οποτε ειναι λογικο αμα ενα μεγαλο πεος ισχορισει σε ριχο κολπο να ειναι επιπονο.Αλλα δεν μπορεις να κανει ακτι μπροστα στον ερωτα.Στο ερωτα δεν μετρας το μεγεθως και τι θα ειναι λιγοτερο επιπονο κοιτας την αγαπη που σου τρεφει ο αλλος και κανεις καποιες υποχωρησεις.Γιατι ο ερωτας ειναι αυτος που υπερισχυει. Πήγαινε στο θέμα: ponos |