Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 16:22 @Διάφορα
Ειναι αναλογα τον ανθρωπο αν θα του δοσει ενεργεια η οχι εγω φυσικα δεν εχω πειη και ουτε θελω γιατι δεν μου αρεσουν τετοιου ιδους αναψυκτικα (Που σου δινουν ενεργεια) και λιπα.. Αν ειναι να θελω ενεργεια θα ποιο 4 μοσιον που ειναι φυσικος χημος και θα στανιαρω...
Πήγαινε στο θέμα: Monster Energy
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 16:20 @Sex
Κανε υπομονη αν και ξερω μια παριμια "Δεν μπορει καποιος να εχει και τα 2" καπως ετσι πηγενε ειμαι συγουρος οτι θα φτιαξουν τα πραγματα Αλλα ειναι κριμα γιατι ρε κοπελια μπορει να χασεις την κοπελα σου και να εχεις χασει και τους φιλους σου βρες μια λυση γρηγορα απλως συμβουλες σου δινω για να σκεφτεις. Πήγαινε στο θέμα: ειμαι bi και με κραζουν...
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 16:12 @Κλάψιμο
Και εγω εχω παθει ασχημα ψυχολογικα που με επηρεαζουν στην καθημερινοτητα μου ο μονος τροπος ειναι ψυχολογος αυτο θα σου φτιαξει την ψυχολογια οπως θες εσυ... Εγω να φανταστεις απο τα ψυχολογικα μια μερα με ειχε πιασει κριση και εδωσα κουτουλια στον τυχο τοσο ασχημα γιατι τρυγυρναγαν σκεψεις στο μιαλο μου που με βασανιζαν... Εγω σε αυτο κανω ενα κολπο το οποιο λιγο πετυχενει προσπαθω να μη σκεφτομαι τιποτα και να αφηνω το συναισθημα και την λογικη μου να με καθοριζουν γιατι αυτο θαναι που μαρεσει... Τωρα αυτο για την θλιψη σου τι να πω και εγω μια φορα ειχα δει εναν με πατεριτσες ο οποιος φενοταν μια θλιψη στα ματια του να βλεπει αλλους να περπατανε κανονικα ενω αυτος οχι και ομολογω οτι τον λυπηθηκα παρα πολη... Αλλα ετσι στο ακυρο δεν μου προκαλειτε κατι τετοιο... Κιτα την ψυχολογια δυσκολα θα την ρυθμησεις μονος σου σε συμβουλευω να επισκεφτεις εναν ψυχολογο θα δεις θαναι ωραια να λες σε καποιον προσοπο με προσοπο τα προβληματα σου και θα στα λυση... (Προς θεου δεν σε λεω τρελο η ψυχολογικο ατομοα) τα λεω για να σε βοηθησω. Αν και πιστεβω δεν εχεις καποιο προβλημα οσον αφορα το οταν κοροιδευει καποιος ενα θυμα ειναι λογικο να σου βγενει ενα συνεσθημα λυπης για αυτον και εγω το εχω αυτο δεν ειναι κατι κακο για αυτο που θα πας στον ψυχολογο ειναι αυτο οτι βλεπεις καποιον και σου προκαλει κατευθιαν θλιψη!
Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογία και Συναισθήματα
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 16:07 @Sex
Υππαρχουν και θα σε καταλαβουν...
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι bi και με κραζουν...
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 03:14 @Flame
Σημεια που δεν κτιπαμε γιατι σεβομαστε και τον αλλον και δεν θελουμε να τον καταστρεψουμε ειναι το πεος και οι ορχεις... Εκτως απο αυτο αμα πας να μαθεις κινγκ μποξινγκ η κατι τετοιο απαγορευετε ρητα απο το νομο να χρισιμοποιησης για ψιλουπηδημα της τεχνες σου θα σε βαλουν στον κορυδαλλο επιτοπου... Τωρα το καλο που εχεις να κανεις ειναι να ακολουθησης μια παρημια "Οπου βλεπεις φαει κατσε οπου βλεπεις ξυλο φυγε"
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλές για καβγάδες...
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 03:06 @Flame
Ενα κρατος δημιουργημενο απο την ιταλια με σκοπο το εμποριο αλλα οι ιταλοι τους εφτυσαν και τωρα ειναι ανεξαρτητη να τονισω οτι δεν ειναι ιταλικης καταγωγης αλλα καταγωγη τσιγγανων και αλλα τετοια...
Πήγαινε στο θέμα: ΑΛΒΑΝΟΙ-ΚΑΤΑΓΩΓΟΙ
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 21:16 @Διάφορα
panosx συμφωνω μαζι σου. τωρα για τον φιλο μας το οτι απο καποιες ταινειες βλεπεις σχολεια και τα λιπα δεν συμαινει οτι ειναι απολυτα ετσι ποιος χαζος θα ηθελε να βαλει τα χαλια του σε μια ταινεια? αρα μην λεμε πολλα πολλα χωρις να τα εχουμε δει και απο κοντα.
Πήγαινε στο θέμα: αν μπορουσατε να φευγατε;
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 21:13 @Sex
Εισαι ενταξει φιλε αφου εχεις κοπελα τωρα εισαι 100% αντρας!!! Ειναι καθαρα η εφηβεια τιποτα αλλο! και οπως αναφερθηκε παραπανω σε πολλα αγορια μπενει αυτη η σκεψη!
Πήγαινε στο θέμα: ισως ψυχολογικο η κατι αλλο;;;
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 17:54 @Διάφορα
Να σε δω στην αμερικη που μεχρι 9 το πολη μπορεις να κατσεις εξω ;) Και μη μου πειτε βλακιες εχω στον καναδα γνωστο που ετσι ειναι και λετε για την αμερικη ενω και αυτη φουλ στην κριση ειναι και στην εγκληματικοτητα ποιος σας ειπε οτι ειναι καλητερα στο εξωτερικο? λιγες χωρες ειναι καλες πλεων και αυτες ποιο πολη ειναι η κινα ιαπωνια και τετοιες μεριες α και ρωσια.!!! Πήγαινε στο θέμα: αν μπορουσατε να φευγατε;
Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 15:41 @Sex
Οπως σου ειπα δεν νομιζω να εισαι υσιχασε η ζωη δικια σου ειναι ΘΑΣΑΙ οτι θες εσυ...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι είμαι:s |