ειμαι bi και με κραζουν...
Σελ. 1
Μήνυμα #89330 από AnimePunkGirl στις 17 Νοεμβρίου 2011, 3:41μμ
Εδώ και 2 χρόνια περίπου έχω καταλάβει οτι μ αρεσουν κ τα αγορια κ τα κοριτσια.. Κοινως, ειμαι bi.. Λιγα ατομα το ηξεραν ομως.. Εχω κανει αρκετες φορες κατι με κοριτσι ειχα κ μια σχεση πριν κανα χρονο αλλα ειχε μεινει μεταξυ μας κ το ηξεραν μονο 2-3 ατομα π εμπιστευομασταν κ οι 2 και μας καταλαβαιναν. Τωρα, εδω και 3-4 μηνες κανω παρεα με μια κοπελα κ σε μια συζητηση μας της ειπα οτι ειμαι bi κ μ ειπε κ αυτη πως παλια ειχε σχεση με κοπελα (την οποια ξερω και μ το επιβεβαιωσε)ε κ απο εκεινη τν μερα ειμαστε συνεχεια μαζι. Βγαινουμε μαζι, ερχεται σπιτι μ, παω σπιτι της, κοιμομαστε μαζι καποια βραδια γενικα ειμαστε αυτοκολλητες.. εδω κ 2 μηνες προσπαθει ν κανει μια καλη σχεση (με αγορι...) η οποια θ κρατησει γτ δν μπορουσε ν ειναι μονη της (ετσι μ ειπε..). Προσπαθησε 1-2 φορες κ δν μπορεσε ν κρατησει καμια. Μια μερα ηθελε να μ μιλησει κ μ ειπε πως θ κανει μια τελευταια προσπαθεια μ ενα παιδι κ αν δν τα καταφερνε θ ηθελε ν κανει κτ μαζι μ.. Εκεινη τν περιοδο ειχα φαει κ εγω μια απογοητευση απο ενα παιδι κ τς ειπα οτι μ αρεσει κ θ περιμενω μεχρι ν αποφασισει. Τελικα δν το κρατησε ουτε μ αυτον.. Προχθες μ ειπε πως δν μπορουσε ν κρατησει σχεση γτ καταλαβε πως τον τελευταιο καιρο μ σκεφτεται πολυ (κ οχι φιλικα) κ πως ηθελε ν ειναι μαζι μ. Τα φτιαξαμε και αφου συζητησαμε αποφασισαμε να μν το κρατησουμε κρυφο. Το ειπαμε στους πιο καλους μας φιλους (στους οποιους θ το λεγαμε ετσι κ αλλιως γιατι ξερουν και για τις 2, απλα ειπαμε ν αρχισουμε απ αυτους) και χαρηκαν.. Μαλλον ομως ηταν οι μονοι.. Σημερα το πρωι μας ειδανε καπιοι μαζι κ αρχισαν ν σχολιαζουν.Απ αυτους το εμαθαν κ αλλοι, κ αλλοι, κ αλλοι... κ μεχρι πριν 1 ωρα το ειχε μαθει ολη η παρεα μας. Και ειναι πολυ μεγαλη αυτη η παρεα... Αρχικα βλεπαμε μονο οτι μαζ σχολιαζουν καποιοι μεταξυ τους αλλα δν μας ενοιαξε κ πολυ.. Λεγαμε αρχη ειναι θα το συνηθησουν.. Μεχρι π εσκασε η πρωτη βομβα. Ερχεται ενας "φιλος" μ, μ κοιταει κ λεει "Δν το περιμενα απο σενα.." τον κοιταξα αποριμενη κ συνεχισε.. "τουλαχιστον πηγεντε καπου αλλου π να ειστε μονες σας γτ εμεις εδω ηρθαμε για καφε, οχι για να μας αηδιαζετε με τις ανωμαλιες σας.." Ε απο κει και περα φανταζεστε τι εγινε.. Αρχισαν ολοι ν μας κραζουν ομαδικα.. Και το χειροτερο ειναι οτι τα χειροτερα σχολια τ ακουσα απο ατομα π περιμενα καλυτερη αντιδραση.. Ακομα και κοριτσια π οσο να ναι περιμενα ν εχουν μεγαλυτερη κατανοηση.. Πραγματικα ηταν το χειροτερο μισαωρο της ζωης μ.. Και για τις 2 ηταν απαισιο αυτο π ζησαμε.. Δεν περιμεναμε τετοια αντιδραση απο κανεναν.. Το θεμα τωρα ειναι οτι τα περισσοτερα ατομα απ τν παρεα μας κοιτανε με μισο ματι, δεν μας μιλανε κ μας εχουν στολισει με τα χειροτερα "επιθετα" καταλαβαινετε τι εννοω.. Ο μονος που μ μιλησε ηταν για να μ πει "Ξεκολλα.. δεν εισαι ανωμαλη εσυ σε ξερω καλα." κ μολις του ειπα οτι μπορει ν με ξερει πλ καιρο αλλα δν μπορει ν ξερει πως νιωθω μ ειπε "Τιποτα δν νιωθεις.. Μαλακιες λες. Εισαι μικρη και δν καταλαβαινεις τι νιωθεις!" Ποσο μικρη δλδ? 16 χρονων ειμαι εχω μαθει ν ξεχωριζω τα συναισθηματα μ... Κ εκτος απ τ οτι χαλασε η σχεση μας μαζι τους, γιναμε η ατια κατα καποιον τροπο ν χωριστει η παρεα στα 2 γιατι καποιοι (ελαχιστοι ομως) πηραν το μερος μας.. Και σαν ν μν εφταναν αυτα, με πηρε τηλεφωνο πριν μια φιλη μ κ μ ειπε "Ηξερες οτι η ..... ειναι λεσβια?? ελεος!" Και την ρωτησα "Δλδ αν μαθαινες οτι καποια φιλη σ ειναι λεσβια η εστω bi δν θα εκανες παρεα μαζι της?" κ μ απαντησε "Οχι φυσικα!!! Εννοειται οτι θα εκοβα τν παρεα μαζι της.." Φυσικα δν τολμησα να της πω τι ειχε γινει πριν απο λιγο.. Πραγματικα ενιωσα οτι ειμαι μονη κ η μονη μ παριγωρια τωρα ειναι η κοπελα μ.. Νιωθω ασχημα για αυτο π ειμαι... Υπαρχει περιπτωση ν γινουν ολα οπως πριν με τν παρεα μ?? Τι μπορω ν κανω? Και στ κατω κατω εφοσον εγω εχω αποδεχτει αυτο π ειμαι αυτοι τι ζορι τραβανε?? Ελπιζω ν με βοηθησετε κ να μν ακουσω τα ιδια σχολια κ απο εσας... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89333 από RockWave στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:01μμ
![]() ![]() μηνύματα: 30 ![]() |
Εφόσον το έχεις αποδεχτεί εσύ πιστευώ όλα θα φτιάξουν με τον καιρό! Ηταν απλά ενα μπαμ και το κους κους είναι πάντα στην πρώτη θέση! Θα μπορούσες να μιλήσεις σε ορισμένα ατομα και να τους εξηγήσεις όλο αυτο το οποίο νιώθεις! Άλλωστε δεν μας νοιαζει τι κάνει ο καθένας στο κραβάτι του! πιστευώ οι πραγματικοί φιλοι θα στο καταλαβουν! ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89334 από AnimePunkGirl στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:04μμ
Υπαρχουν ομως πραγματικοι φιλοι? Γιατι κ εγω ετσι νομιζα, οτι θα το καταλαβουν.. Αλλα δν εγινε ακριβως ετσι.. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89335 από HiddenBoy στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:07μμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Υππαρχουν και θα σε καταλαβουν... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89337 από AnimePunkGirl στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:13μμ
Και να παω να τους μιλησω δν θα μ ακουσουν.. Φαγαμε αγριο κραξιμο.. Δεν θελω ομως ουτε να χωρισω με τν κοπελα μ ουτε να μν μιλαω με τς φιλους μ.. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #89338 από RockWave στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:18μμ
Αποδεκτή απάντησηΝαι σιγουρα υπάρχουν! Μη σκας έτσι!Αλλοι δεν το αποδέχονται κ εσυ που το αποδέχτηκες κολλάς σε θέμα ενω δεν θα πρεπε! Κοιτα να περάσεις καλά με την σχέση σου και μη σε νοιαζει! Αργα η γρηγορα θα το αποδεχτουν! Και θα το δεις οτι θα εχεις παρεα και συντομα! Δεν θα περιστρέφετε ολος ο κοσμος γυρω απο αυτο! Κατι ασχετο που θα βοηθησεις κ εμενα σε ενα προβλημα που εχω! Οταν κατάλαβες οτι εισαι αμφυσεξουαλικη πως το πηρες? Βασικα είχες αμφιβολιες η το καταλαβες με τι μια? Τι συμπτώματα είχες? Γενικά πες μου αν θες φυσικα! Λιγα πραγμτα για να με βοηθησεις! Μιας και εισαι bi! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89339 από HiddenBoy στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:20μμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Κανε υπομονη αν και ξερω μια παριμια "Δεν μπορει καποιος να εχει και τα 2" καπως ετσι πηγενε ειμαι συγουρος οτι θα φτιαξουν τα πραγματα Αλλα ειναι κριμα γιατι ρε κοπελια μπορει να χασεις την κοπελα σου και να εχεις χασει και τους φιλους σου βρες μια λυση γρηγορα απλως συμβουλες σου δινω για να σκεφτεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89343 από AnimePunkGirl στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:37μμ
RockWave ξερω για τ προβλημα σ (το διαβασα δλδ..) ηθελα κ να σ απαντησω αλλα αυτη τν στιγμη μ εκαιγε το δικο μ θεμα.. Κοιτα αρχικα δν ειχα καταλαβει τπτ.. μ ειχε τυχει πχ να βλεπω καποια στν δρομο κ να λεω "α ωραια κοπελα αυτη.." αλλα μεχρι εκει κ πιστευα οτι ειναι κτ π ολες κανουν.. Πριν 2 χρονια ειπα σ μια κοπελα οτι ωρες ωρες μ ερχεται να τν φιλησω.. κ τελικα τ εκανε εκεινη κ μ αρεσε..απο κει καταλαβα οτι μ αρεσουν κ τα κοριτσια.. Στν αρχη ειχα πολλες αμφιβολιες.. Ελεγα στν εαυτο μ οτι δν ειναι οτι μ αρεσουν τα κοριτσια απλα ηταν κατι π ηθελα ν δοκιμασω απο περιεργεια να δω πως ειναι σαν εμπειρια κ ετσι.. Μετα οταν σκεφτομουν οτι μ αρεσε ελεγα "ε μια φαση ειναι θ περασει." Οταν ομως μετα απο καιρο ειδα οτι συνεχιζα να το σκεφτομαι κ μαλιστα ηθελα κ να το ξανακανω ενιωσα οτι κοροιδευα τν εαυτο μ! Κ εκει ηταν π ειπα "δν γαμιεται, αφου ετσι ειναι δεν μπορω να τ αλλαξω!" κ καπως ετσι τ αποδεχτηκα... HiddenBoy θα προσπαθησω ν κανω υπομονη αλλα δν ξερω ποσο θ αντεξω.. Αυτη η παρεα π ειχα ηταν η μονη π οταν ημουν μαζι τους περνουσα καλα σ ολες τς καταστασεις.. Καποιοι πηραν κ τ μερος μ αλλα δν θ ειναι τ ιδιο αν δν ειμαστε ολοι μαζι... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89350 από RockWave στις 17 Νοεμβρίου 2011, 5:06μμ
Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου! Λοιπον με το δικό μου θέμα τι πιστευέις? Σορυ αν το κουράζω απλα θέλω την αποψη σου! ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89357 από AnimePunkGirl στις 17 Νοεμβρίου 2011, 5:18μμ
Απαντησα στ ποστ σ.. Ελπιζω να μν φρικαρεις μ αυτο π εγραψα στ τελος..(: | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |