Μήνυμα στις 3/8/2010 στις 19:59 @Sex
Τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: μικρος ποπος
Μήνυμα στις 3/8/2010 στις 17:50 @Sex
Πηγαινε σε διετολογο και πες του να σου γραψη ειδικη διατροφη για να παρεις λιπος εκει που θελεις.Οι διατροφολογοι,διετολογοι δεν ειναι μονο για αδυνατισμα μπορει επισης να τους πεις να σε βοηθησουν σε αυτο που ακριβως θελεις.
Πήγαινε στο θέμα: μικρος ποπος
Μήνυμα στις 3/8/2010 στις 12:30 @Διάφορα
ΟΜG παιδια δεν σας ειπα να μου πειτε τι ειναι.Ξερω δεν ειναι σπυρι μισο λεπτο να σας δειξω τι ενοω πως περριπου ειναι.Ειναι σαν να σε εχει τσιμπισει κουνουπι.Αλλα δεν ειναι κοκκινο ουτε πρισμενο σαν μπαλακι.Σημερα ειναι τελειως ξεπρισμενο και δεν με ενοχλει αλλα ακομα το νιωθω λιγο.Νομιζω αβριο εμθαβριο θα ειναι καλα!Τα σπυρακια απο αποσμιτικο ειναι μικρα και πολλα διπλα διπλα και λιγο κοκκινα αμα ηταν απο αυτο θα το ηξερα. Πήγαινε στο θέμα: Περι τριχων!
Μήνυμα στις 3/8/2010 στις 00:33 @Διάφορα
Σηγουρα μα σηγουρα δεν θα τα καταφερω αυτο μονος μου.Η μητερα μου, μου ειπε οτι θα υποχωριση μονη της και τωρα το βραδυ δεν με ποναει τοσο.Εξαλου ειναι πιο ευξολο αμα το εχεις στο ποδι παρα στην μασχαλη ,στην μασχαλη χρειαζομαι καποιον δευτερο.Παντος thanks! Θα αποδεχομουν την δικια σου γιαατι επεσες κοντα αλλα εχω αδυναμια στον βετερανο!!!xD...Σας ευχαριστω ολους θα απαντησω οταν μου περασει τελειως ξανα να σας πω αν οντος αμα απλα την αφησεις περναει. Βετερανε sorry αλλα δεν υπαρχει κυνδινος μολινσης δεν εχει ακνει πληγη ουτε καν κοκκινο δεν ειναι απλα ποναει και εχει ενα γρομπαλακι. Πήγαινε στο θέμα: Περι τριχων!
Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 15:59 @Διασκέδαση
Εγω φευγω 11 και θα κατσω αρκετε μερουλες!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: τι κανετε οταν βαριεστε?
Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 15:23 @Διασκέδαση
Παω για τρεξιμο επιδη ειπαρχει παρκο μερικα χιλιομετρα πιο κατω απο το σπιτι μου (σαν να λεω τετραγωννα χαχαχα).Η για ποδηλατο σε αυτο και γυρναω ψοφιος και κοιμαμε η καθομαι pc.Ειδικα τωρα αυτον τον καιρο που ειμε μονος μου τελειως περιμενο να φυγω για διακοπες και δεν περναει με τιποτα ο καιρος.Aσε που τωρα που το σκευτομαι θελω να αρχησουν τα σχολεια.
Πήγαινε στο θέμα: τι κανετε οταν βαριεστε?
Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 14:41 @Διάφορα
Εχει γυρησει τριχα το εχει δει η μητερα μου δεν ειναι κοκινο σπυρακι ειναι ενα μπαλακι που ποναει πολυ οταν πιεζεται ακομα και τωρα που γραφω ποναει.Μου λεει κατι οτι εχει ακνει κιστη και οτι δεν ειναι τιποτα αλλα δεν μου ειπε πως περναει.Μονο να το αφισω. ![]() Και κατι αλλο η κιστη δεν ειναι κακο πραγμα ρε παιδια? Πήγαινε στο θέμα: Περι τριχων!
Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 14:33 @Sex
Η ιδεα οτι μπορει να της ηρθε περιοδο μετα για αυτο να εβαλε ταμπον μπορει να ειανι ακι αυτον ρωτα την. Απο την αλλη ο βετερανος εχει καποιο δικιο η κοπελα ισως αν εχει ελαστικο ημενα πραγμα που σημενει οτι δεν σπαει καθολου εφκολα. Ισως εσει την ζωρισες αρκετα και τραυβματιστικε λιγο ο υμενας η το αντιθετο αν ισουν πολυ προσεκτικος και ισως γιατι δεν θα ηθελες να την πονεσεις και να μην σχιστηκε σωστα(Με την ενια οχι οπως πρεπει). Η κοπλελα το ψιλιαστικε και εβαλε ταμπον για ακθε ενδεχομενο και καπια στιγμη μετα απο καπια ωρα αρχησε μια μικρη εμοραγια και για αυτο ειδε εμμα πανω του. Ισως να ειανι ενα απο τα δυο που σου ειπα το δευτερο παιζει πιο πολυ.Καλυτερα συζητατο με την κοπελα περι του δευτερου κυριως.Αλλα ρωτα την και αν της ηρθε περιοδος εκεινη την ημερα.Μετα απο αυτες τις φορες επιδη δεν ακταλαβα καλα βγαζει εμμα σε καθε φορα αργοτερα? Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια
Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 14:21 @Sex
Εγω παντος απο μικρος χωρις αν ειχα αναγκη ξυριζομουν.Τωρα χρησιμοποιο ξυριστικη μηχανη για να μην τραυματιζομαι με ξυραφι. Φυσιολογικο και τελειως μη κακο ειναι να το ακνεις αυτο.Επισης αυτο που ειπε ακι η λολιτα ειναι απολυτα φυσιολογικο υπαρχουν κοπελες και αγορια που δεν τον κανουν για τον α η τον β λογο.Να το θεσω αλιως αμα σας τυχει κοπελα που εχει τριχιες η για της κοπελες αγορι που εχει θα σταθει εμποδιο μπροστα στον ερωτα.Με απλη συζητηση θα λυθουν ολλα μερικες φορες μπορει αν χρειαστει αν γινουν μερικες υποχωρισεις!!! Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες |