Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 02:02 @Ftou.gr admin
Εγω εχω firefox και ποτε δεν μου εχει εμφανισει κατι τετιο. Το ιντερνετ explorer αποτι λεει στο support ειναι ενας απο τους browser που το site δεν λειτουργει σωστα σε αυτον.Δεν ειναι κατι βαλε opera η Firefox και αθ εισε οκ.Για καποιο λογο ο admin δεν παει τον explorer (i can imaγine why)και δεν θελει να κανει το ftou να δουλευει καλα με τον explorer επιδη ο explorer δεν ειναι ουτε ο ταχυτερος ουτε ο ασφαλεστερος browser μαλον. Πήγαινε στο θέμα: Stack overflow at line 0
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 00:25 @Sex
Θα σε καθισυχαζε αν σου ελεγα οτι ειμε 16,5 και την εχω γυρο στα 15? Φιλε απο 9 και κατω ειναι μικρο.Απο 10-16 ειναι κανονικο και απο 17-19 ειναι το μεγαλο και 20+ ειναι τα υπερβολικα χωρις να σημενει οτι ειναι κακο η οχι απλα ειναι τα πολυ μεγαλα .Το 16,8 ειναι μια χαρα και ειναι ενα μεγαλο μεγεθος (απο τι καταλαβαινεις σχεδον 17 θα τα φτασει και αθ τα περασει σηγουρα μεχρι τα 22 σου χρονια) που ευχαριστει η μαλλον οικανοπιοι πληρως μια κοπελα.Μεχρι τα 22 μεγαλωνει σηγουρα.Αλλα και ετσι να σου μινει που περριπτωση δεν υπαρχει ειναι υπεραρκετο.Ακομα και 9-15 να την ειχες ειναι το μεσο ορο των ευρωπεων πανω κατω εκει ειναι και ειναι μια χαρα μεγεθος. Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 7/8/2010 στις 23:14 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:
Το δεν πρεπει ειναι μαι κουβεντα.Εφοσον νιωθεις και ξερεις οτι για αυτο σε θελει και δεν εχεις προβλημα.Να προχωρισεις εφοσον ξερεις οτι θα σου φερθει καλα και δεν προκειτε να σε παει η αν σου προτεινει αν κανεις κατι που δεν θες και να σε πιεσει.Οτι νιωθεις αλλα η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις γιατι λεω αν λεω αν σας πιασουν αυτον θα τον κλεισουν εμσα για απλανιση ανοιλικου και εσενα θα σε κλησουν οι γονεις σου στο σπιτι γιατι επαιξες με εναν ενηλικα 32 χρονων...Θελει προσοχη αν το κανεις θελει σηγουρια για τον αλλλον και ακρος μυστικοτητα.Και να το παρεις στο ταφο σου για συγουρια...Κουφια η ωρα τι με εχει ποιασει σημερα. Πήγαινε στο θέμα: τι κανω???
Μήνυμα στις 7/8/2010 στις 23:01 @Ftou.gr admin
A δεν ξερω αν εχεις ποτε παιξει ποκερ στο facebook?Αναλογα με το lvl (ευστοχια που ειναι δυσκολο σε αυτην την περιπτωση) λεγοσουν Underdog,dog,shark,pro κτλ.Θα ειχε πλακα και θα ηταν ωραιο συν αυτο με τα μπονους στις αποδεκτες απαντησεις (τριφιλια χαχαχα κτλ)....Οπως προχωραει η ζωη και η τεχνολογια ετσι να μεγαλωνει και το Ftou και να γινεται ολλο και καλυτερο...Αλλα επιδη θα εχεις πολυ δουλεια και θα ειναι κουραστικο αν το κανεις καθε τρεις και λιγο manual να βαλεις μια κατηγορια extras (η οτι σκευτεις καλυτερο για ονομα ) στην αρχηκη και να εχεις διαφορες επιλογες εξαργηρονοντας αποδεκτες απαντησεις για κολπακια στο profil... Να μπορεις να εχεις οτι αγοραζεις στο profil και να το φτιαχνεις. Σαν rpg game δηλαδι αλλα χωρις μαχες απλα αλληλοβοηθεια και γνωση.χαχαχα καλο θα ειναι. Με την ευστοχια η τιτλοι οι οποιοι δεν θα ειναι επιλογη μας)και με αποδεκτες αγορα εφε και τετια... Πήγαινε στο θέμα: Software releases
Μήνυμα στις 7/8/2010 στις 18:07 @Διάφορα
Λοιπον Ξένα Wild world--------------Cat stevens I am not so good--------Amy Winehouse Let's Get It Started----Black Eyed Peas La isla Bonita----------Maddona Don't Speak-------------No Doupt Stan--------------------Eminem Insatiable--------------DARREN HAYES Fairytale gone bad------Sunrise Avenue Ελληνικά Είσε το άλλο μου μισο--------------Σταύρος Κωνσταντίνου-Ταμτα Είσε όλλα οτι έχω και δεν έχω------Αντώνης Ρέμος Γαριφάλε---------------------------Goingthrought Γάριφάλε---------------------------Βλάσης Μπονάτσος Το κορίτσι του φίλου μου-----------Λάκης Τζορντανέλλι(πολυ παλιο) Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενα τραγουδια
Μήνυμα στις 7/8/2010 στις 17:52 @Sex
Προβλημα δεν δημηουργεις αλλα θα πρεπει σιγα σιγα να το κατεβαζεις μεχρι κατω γιατι ετσι ειναι οταν γαμ...ς.Αν και παλι δεν μπορεις γιατι το δερμα δεν σε αφηνει καλο ειναι να πας σε εναν γιατρο να δει μηπως εχει φημωση.Πραγμα που ειναι συχνο και αντιμετοπιζεται με μικρη ανοδηνη χειρουργικη απεμβαση.Αν απ3α εσυ φοβασει μηπως πονεσεις θα σου συνστουσα να το δοκοιμασεις καθε μερα σιγα σιγα μεχρι να το απς τελειως κατω.
Πήγαινε στο θέμα: Boh8eia
Μήνυμα στις 7/8/2010 στις 17:13 @Διάφορα
Κοπελα μου σορρυ που στο λεω αλλα ενοειται πως δεν πρεπει αν ακνεις κατι.Καταρχας εισε πολυ μικρη σε σχεση με αυτον.Αυτος θελει απλα να περασεται καλα κοινως να το κανεται και οχι να σε δει σοβαρα καθως εισε ανοιλικη και θα τον πανε μεσα.Δεν μιλαμε για 20 χρονον μιλαμε για 32 χωρις σκεψη οχι!Και προσοχη.Δεν θα σε φαει αλλα θα πληγωθεις γιατι το μονο που σε θελει ειναι για το κορμι σου τιποτα αλλο και στο λεω με το χερι στη "φωτια"(στο πληκτρολογιο ειναι αλλα τελος παντον). Πήγαινε στο θέμα: τι κανω???
Μήνυμα στις 7/8/2010 στις 17:08 @Ftou.gr admin
Κοιτα δεν ειμε ο webmaster αλλα θα φας παλυ μπαν γιατι δημοσιευσαις email.Πραγμα που απαγορευτεται αυστηρως.Μηπως ειχες κανει κατι αναλογο? Για σκεψουτο.Δηλαδι αφησες καποιο προσοπικο σου στοιχειο public. Πήγαινε στο θέμα: Απαντηση μονο απο webmaster
Μήνυμα στις 7/8/2010 στις 15:06 @Διάφορα
H να περιμενεις να μεγαλωσεις ΚΑΙ απλα να εχεται μια απλη φυλικη σχεση μεσo msn μεχρι τοτε.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτασ
Μήνυμα στις 7/8/2010 στις 11:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το μονο προβλημα που εχεις τωρα ειναι οτι πρεπει να παψεις να ανυσιχεις ολα τα αλλα ειναι ακρος φυσιολογικα και μεγαλωνουν με φυσιολογικους ρυθμους για την υλικια σου...Απο την στιγμη που λειτουργει ειναι μια χαρα..Προπαντον να δουλεουν καλα τα υδραβλικα και ολλα τα αλλα ερχονται δευτερα ,τριτα ,τεταρτα κ.ο.κ.Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους |