Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 20:04 @Sex
Mπορει να ειναι μια απλη κραμπα επιδη το ζωρισες καποιο ζουλιγμα .Πες μου θυμασαι να το κτυπησες?Ποσες ωρες εχουν περασει απο το περριστατικο.Η συστροφη ορχεων συνοδευεται απο πολυ πονο αυαστακτο και πρηξημο μπορει και με πυρετο οποτε νομιζω οχι και αν ειναι αυτο μην σε τρομαζω δεν ειναι σηγουρα αλιως απο τον πονο δεν θα μπορουσες να γραψεις λοιπον λεω αν ηταν συστροφη ορχεων θα επρεπε να πας μεσα σε εξι ωρες επιγοντος στο νοσοκομειο και καθε αλλο απο το να το αφησεις μια ολοκληρη μερα .Καλο θα ηταν να το συζητησεις με τους γονεις σου να σηγουρευτεις και αμα δεν εχει υποχωρισει ο πονος μεχρι αυριο να παω. Αν ομως εχεις υποψια για συστροφη διοτι ειναι πρισμενο και πονας πολυ πρεπει αμεσως να απς στο νοσοκομειο.Αν οχι περιμενε μεχρι αυριο να δεις. Μην τρομοκρατηθεις λεμε τα ποιο απλα και τα ποιο ακραια για σηγουρια. Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στον όρχι
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 19:40 @Διασκέδαση
Eγω νομιζω πως δεν ειναι ωραια να λες κατι που φενεται οτι μπορει αν ειναι απο μια ταινια ας πουμε οι γνωστο.Πρεπει να της κανεις εξυπνα κομπλμεντα και ατακες βγαλμενες απο τον ποιοιητη που κρυβουμε ολοι (αλλος πολυ αλλοςλιγο)μεσα μας.Τετιες γνωστες ατακες αμα τις πεις σε ενα συνολο απο κοπελες αναδιαστηματα νομιζω στις μερες μας θα θεωρηθει απο το 75%πεσιμο για πλακα μερικες ισως τσιμπισουν μερικες απλα θα το απρουν στην πλακα και το 25% θα σου κανει μαλακια.Βεβαια υπαρχουν κοπελες που εκτημουν τετιο τροπο αλλα θεωρω πως ειναι ξεπερασμενο για την εποχη μας.Νομιζω πως περισσοτερα λενε τα ματια λιγοτερο ο διαλογος και η ατακες.Εγω οσες φορες εχω χρησιμοπιησει τετιες ατακε οπως ποιο απλες και κοινες το εχω κανει για πλακα και για να διχθω σε φιλους.Τις ατακες αμα θες να τις πεις πρεπει προτων να σου ερχονται εκηνη την μερα και αν ειναι εξυπνες και πολλες γιατι αμα πεις μονο μια ενω πριν η κοπελα στην εχει πει θα πελαγωσεις και δεν θα ξερεις τι να πεις.Πρεπει να το εχεις για να μπορεις να τις χρησημοποιεις αλιως (θα γινει οτι εγινε στην σειρα με τον μπεζο και τα ζαχαροτευκλα.) Ενοειτε αν ξερεις κιθαρα ειναι το καλυτερο σε αυτο θα συμφωνησω με τα παραπανω....Γιατι δημιουργει μαι ποιο κλασατη εντυπωση σε μια κοπελα. Πήγαινε στο θέμα: ατακες για να ριχνουμε γκμονες
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 14:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Kοιτα σηγουρα καθε φορα θα παρατηρεις καποια διαφορα αλλα 1-2 χιλιοστα εχουν διαφορα απο 1-2 εκατοστα η δεν μετρας καλα η δεν εισε σηγουρος ποσο σου ειναι.Παντος το πεος το μετρας με εναν χαρακα η μεζουρα απο την πανω μερια και οχι απο την κατω απο τον ποπο.Ακομα και 15 να σου ειναι ειναι μια χαρα απλα χαλαρωσε και μην το μετρας ρε φιλαρακο...Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 12:59 @Διάφορα
Eurotrip αμα δεν το εχεις δει.Τα american pie,Τhe crow 1,2,Hangover, Resident evil 1,2,3 . Πήγαινε στο θέμα: Ταινιες
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 10:24 @Sex
H απαντηση σε αυτο το περιεργο ερωτημα ειναι Fresh meat... Τι να κανουμε ομως εγω προσωπικα λιγο με ενδιαφερει γιατι μονο μια που γουσταρα φετος τα ειχε με μεγαλυτερο.Και γενικα δεν με απασχολη αλλα επιδη σηγουρα θα με απασχολησει στο μελλον ψινομαι να μαθω το σκευτικο να βαλλω δηλαδι το δαιμωνιο μυαλο μου να σκευτει λυσεις για να με προτιμισει η υποθετικη κοπελα στο μελλον απο εναν μεγαλυτερο.Αυτα τα ανεξαρτησια,ασφαλια, εμπυρια μου εκαναν ενα κλικ (και ειμε υπο επεξεργασια...) Πήγαινε στο θέμα: ερωτισης
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 10:10 @Sex
Ρε τι 16,3 τι 16,8 μικρη η διαφορα.Γενικα απο 16 και πανω ειναι καλο μην ανχονεσαι καλο με την ενια το νιωθει ακι χωρις ιδιετερη τεχνικη (νομιζω) γιατι ειναι πανω απο το μεσο ορο πεων στην ευρωπη οπως σου προανεφερα.Να στο θεσω αλιως.Το ξερεις οτι απο 13 μεχρι 16 cm η διαφορα ειναι πολυ μικρη αλλα ολοι θα ηθελαν να ειχαν 16 και οχι 13 χωρις να υπαρχει λογος?Επιδη αριθμητικα το 16 ειναι μεγαλυτερο(αυτη ειναι η απαντησει).Τεσπα με λιγα λογια πρεπει να αφησεις τα μετριματα οπως και ολους οσους τοι εχουν ανχος γιατι απλα την ζωη σας κανεται δυσκολη και να διορθοσετε αλλα πραγματα πανω σας που ισων να νομιζεται χρειαζεται βελτιωση.Σημασια δεν εχει τελικα ουτε η τεχνικη,ουτε το μαγεθος ουτε το παχος σημασια εχει να μαθεις να ζεις με αυτο που εχει και να αποδεχεσαι τα πραγματα οπως ειναι γιατι αυτο περνας στην κοπελα αυτο που εσθανεσαι κυριος.Ποσο μαλλον γιατι να σκας απο την στιγμη που δεν τιθεται θεμα? Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 09:32 @Ftou.gr admin
Αν θες οπερα γραφεις opera στο google.Aν θες firefox γραφεις firefox. Πατας συνηθως το πανω πανω μπαινεις στο site και κατεβαζεις το exe του brower.Μετα απλα το τρεχεις και ειναι τα απλα next,next ειναι πολυ ευκολο. (γραφω αρακτος απο κινητο και την εχω καταβρει).Αν δεν το μοιραζομουν θα εσκαγα.
Πήγαινε στο θέμα: Stack overflow at line 0
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 02:11 @Sex
Mariposa to 1 με βοηθησε παρα πολυ ευχαριστω.... Aλλα το αν ειναι καποιος ρεμαλι ειναι αυτο που σας κανει να τον θελεται?Ειναι σηγουρα αυτο?Η απλα η ιδεα οτι ειναι εμγαλος και οι εντυπωσεις που προκαλεις.Απαντα αμα θες ειλικρινα γιατι θελω να μαθω. ![]() Και οταν λες ποιο εμπυροι οχι στο σεξ που δηλαδη?Σορυ για τις απανοτες ερωτησεις αλλα πραγματικα θελω να μαθω το σκεπτικο. ![]() Πήγαινε στο θέμα: ερωτισης
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 02:10 @Sex
Dont worry.Λογικο γιατι εισε μονο 14ρων.Η ποσοτττα ειναι ενως μεγαλου αντρα συνηθος ενα κουταλακι του γλυκου το λιγοτερο 3ml.Αλλα αμα εχει καιρο να τραβηξει βγαζει πιο πολυ.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 02:05 @Διάφορα
Παντος ειναι καλο που τα βλεπεις ολλα απλα και χωρις ανχος πιστεψεμαι βοηθαει πολυ και παιζει ρολο η ψυχολογια. ![]() Πήγαινε στο θέμα: τι κανω??? |