Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 01:48 @Μηχανήματα
Εγω χρησημοποιω pinnacle studio 14 pro hd.Δεν μπορω να σου δωσω link γιατι θα με πανε μεσα αλλα αμα το κανεις search στο torrent θα το βρεις.Πιστεψεμαι ειναι οτι καλυτερο μπορεις ακομα και να βαλεις εφε πχ οτι κεγεσαι οτι βγαζεις φωτιες οτι πυροβολας ακομα και 2 φορες τον εαυτο σου σαν κλονο +την απλη επεξεργασια.Εχει πολλα βιντεο στο youtube.To μονο κακο ειναι οτι ειναι τρομερα πολυπλοκο και θα πρεπει να ασχοληθεις για να το μαθεις.Για απλη επεξεργασια ειναι σχετικα ευκολο ομως.
Πήγαινε στο θέμα: video
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 01:41 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ένα σκέτο μπα...Οχι δεν θα επικεντρωθει.Αυτα τα σημαδια φευγουν σπανια. Με κρεμες η με χειρουργικη επεμβαση μπορουν να φυγουν αλλα δεν αξιζει τιποτα απο αυτα γιατι απλα δεν δινει κανεις σημασια.Απο την στιγμη που εχεις καθαρο προσωπο και υπαρχει αγαπη.Εμενα προσωπικα να κανεις κατι μου φενεται πολυ τραβηγμενο.Εξαλου μεγαλονοντας αλαζει το δερμα και θα αρχησουν να φενονται λιγοτερο.Πήγαινε στο θέμα: σημαδια ακμης
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 12:22 @Sex
Δηλαδη ψινεσαι να γυριζεις κλιπακια με αγνωστες κοπελες?ετσι? Αυτο γινεται μονο αν εχεις λευτα και νικιασεις ολοκληρο studio για παρτη σου η αν αποφασισεις να γυριζεις πορνο ταινιες. Στις πορνοταινιες πιστεψεμαι δεν θα σου αρεσει καθολου γιατι καθε τρεις και λιγο θα σε σταματαν για να σου υποδικνιουν πως να το κανεις και δεν θα σε αφηνουν να το χαρεις. Αν εισε αρκετα κινονικος και ξερεις πολυ κοσμο μπορεις να ψισεις καποιον να σας τραβαει βιντεο ερασιτεχνικο την ωρα που το κανεις με καποια κοπελα εφοσον η ιδια το ξερει. Πήγαινε στο θέμα: geia sas....
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 12:13 @Διάφορα
Εγω μαζι με αλλους φιλους μου θα τον σπαγαμε στο ξυλο(αν ηταν πολυ μεγαλυτερος)... και οχι μονο. Τωρα εσυ κανε οτι θεωρεις οτι θα του στιχισει και βεβαια εισε σε θεση να το κανεις.Γιατι ειναι βιασμος δεν ειναι παιχνιδι η κατι περαστικο. Αμα δεν συμβει καποιο γεγονος οπου να τον τρομαξει και να τον ταρακουνισει λυπαμαι πολυ αλλα θα το ξανακανει σε καποια αλλη κοπελα καπια στιγμη. Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με πρόβλημα βιασμού
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 23:38 @Διάφορα
Προτη λυκειου θα πας θα ερθουν ητως η αλλως νεα παιδια που τα περισσοτερα δεν θα γνωριζονται μεταζι τους.Οποτε χαλαρωσε αραξε...και....απλα περιμενε για νεες παρεες.
Πήγαινε στο θέμα: ανασφαλια
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 17:54 @Ftou.gr admin
Ενοητε πως ξερω καλα αγγλικα τι σκα... τα το εχουμε το lower. Θα το κοιταξω. Πήγαινε στο θέμα: ~ONEPIECE ~
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 16:09 @Sex
Για το μετρημα του παχους περνεις μεζουρα και μετρας περιμετρικα απο την βασει του πεους.Οσο για το μεγεθος ειναι καλο για την υλικια σου και εχεις ακομα να μεγαλωσει και αλλο.Ο DAINOS εχει 1+ απο μενα τα ειπε καλα!!!
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 16:06 @Sex
Απλα προτεινετης το .Δεν εχεις να χασεις τιποτα.Αφου η κοπελα το εδιξε εξαρχης οτι ειναι large.Φιλοτιμηθηκε με λιγα λογια.Η κινηση τωρα ειναι δικια σου.Ακομα καλυτερα θα ηταν να μην της το προτεινεις (μηπως φανεις λιγουρης)αλλα να το πας προστα κει.Οπως αυτη σε ειδε σκωμενο ακι σε αρπαξε.Ετσι και εσυ οταν την ερεθισεις με τα κολπα σου αρπαξε την και πηγαινετο στο.... πονυρο(Τον σκοπο σου).
Πήγαινε στο θέμα: σεξ και εφηβεία
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 16:02 @Sex
Να την ρουφιξω,να την φαω ζωντανη.Θα σε πιω σταλιά σταλιά που λεει και το τραγουδι.Καλυτερα θα ηταν να ρωταγες 'Τι δεν φαντασιωνεστε'.χΔ Πολλα και διαφορα ειναι.Συνυθως χρησημοποιω τον χορο στον οποιο βρισκομαι για την καλπαζουσα φαντασια μου Λολ. Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις (για αγορια)
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 13:09 @Sex
Αυτο το θεμα χρειαζεται καθαρα και αναμφιβολα μια απαντηση απο γυναικα...Και δεν νομιζω να κουρασες κανεναν ισα ισα χαρα μας. Εγω λυπαμαι που δεν μπορω να απαντησω... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ευχαρίστηση που καταλήγει σε πόνο!! |