Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 17:48 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτα τα ατομα ειναι κολυμενα και δεν ξεκωλαν με τιποτα μεχρι να τους γυαλισει ακτι αλλο.Ακριβως το ιδιο ειχε συμβει φετος σε εναν φιλο μου.Μονο που αυτος δεν ειχε κοπελα απλα του τα επριζε.Απλα αγνοησε την και λεγε σε ολους οτι σου σπαει τα νευρα για να το μαθει και η μελλοντικη σου κοπελα ετσι ωστε να μην ξαναγινει αιτια χωρισμου. Μπορει οσο αναφορα το κινητο να της κανεις φραγη κλησης. Πήγαινε στο θέμα: Πως να την ξεφωρτοθω
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 17:44 @Sex
H την ωρα που κανεις ντουζ απλα βαλε στο χερι σου και αλυψετο.Μπορεις να βαλεις και βαζελινι ειναι ακριβως το ιδιο απλα συγα σιγα.
Πήγαινε στο θέμα: problem
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 10:45 @Sex
Eιναι φυσιολογικο απολυτα φυσιολογικο.Υπαρχουν δυο κατηγοριες πεων. Η μια ειναι αυτο που ειναι 6-8 cm και μεγαλωνει σκληρενει μεχρι 14-18+. Και η αλλη ειναι μεγαλο 11 cm πχ και απλα σκληρενει. Και τα δυο εχουν ιδιες λειτουργιες!!!Ολλα καλα. Πήγαινε στο θέμα: τραβώντας
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 07:57 @Sex
Τιποτα να σε καλα και να μας ταιζεις!!!(εγω προσωπικα δεν τρωω τους αλους).Λολ ![]() Πήγαινε στο θέμα: χείλια και άλλα
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 07:56 @Sex
Δεν μεγαλωνει αλλα σκληρενει ε?(απαντα υπαρχει λογος) Πήγαινε στο θέμα: τραβώντας
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 23:03 @Sex
E οχι...): αχ00αχ0χαχ0α Πήγαινε στο θέμα: Γι γυναικες Τι βρισκεται σεξυ σ ενα ανδρα
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 23:01 @Διάφορα
Toυ γκαζον θελει και ρωτημα?:P
Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τροπος
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 22:01 @Sex
Τα εχω κοιλιακους και ειδικα πλαγιους εχω!!! Αλλα προτοιμο λιγο ποιο φωτινα μποξερακια.Χχαχαχα Πήγαινε στο θέμα: Γι γυναικες Τι βρισκεται σεξυ σ ενα ανδρα
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 15:43 @Διάφορα
Maybe!Αλλα αμα η κοπελα εχει φιλους γκει αυτο ειναι πολυ πυθανον να συμβει αμα το μαθουν. Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με πρόβλημα βιασμού |