Μήνυμα στις 3/9/2010 στις 21:23 @Sex
Μe too.Συμφωνω.Καλυτερα να πετας κατι εξυπνο και ψαγμενο που να ειναι δικο σου δημηουργημα.Ατακες ειναι λιγο ξεπερασμενες αλλα υπαρχουν και καποιες που ριχνονται με τετιες.Οπως και να εχει σπανια μου βγαινει μονο για χαβαλε και για πλακα τις λεω.
Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΜΑΚΙΑ
Μήνυμα στις 3/9/2010 στις 17:18 @Sex
Mπα θα σφρηζει απο ζοντανια trust me!Πως την παιζεις απο τοσο μικρος ρε θυριο?Την επαιζες απλα η εχυνες κιολας?Εγω την επαιζα αλλα εχυσα τελη εκτης δημοτικου αν θυμαμε καλα.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στισης!!!!!!!!
Μήνυμα στις 2/9/2010 στις 07:52 @Διάφορα
Για αυτο τον λογο δεν εδωσα download link. xixixi(μεταξυ μας). Kαπου ακουσα οτι υπαρχει στο torrenz search. ![]() Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα για να κατεβασω τραγουδια
Μήνυμα στις 2/9/2010 στις 07:50 @Sex
Tιποτα μεγαλε! ![]() Πήγαινε στο θέμα: εκπερματωση
Μήνυμα στις 2/9/2010 στις 00:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα ειπες λιγο μπρδεμενα αλλα νομιζω καταλαβα τι ενοεις.Λοιπον η εξπερματωση και ο οργασμος στον αντρα ειναι σχεδον το ιδιο. Ενας αντρας ερχομενος σε ορασμο εξπερματωνει αλλα υπαρχει περριπτωση αν εξπερματωσει αλλα οχι επιδη ερχεται σε οργασμο.Πχ στην ονειροξη ο αντρας δεν ερχεται σε οργασμο.Ο οργασμος συνοδευεται απο ευχαριστιση. Αυτο στο ειπα για να ξεκαθαρισεις αυτα τα δυο. Στο θεμα σου τωρα.Ναιμπορεις να κανεις σεξ ακομα και αν δεν εχεις εξπερματωσει ποτε πριν.Αλλα συνηθως ολλα τα αγορια απο την υλικια 14ων αλλοι ακομα ποιο μικρη οι αλλοι ποιο μεγαλη αρχηζουν και εξπερματωνουν με αυνανισμο και μετα προχωραν στο σεξ.Αλλα ναι μπορεις να κανεις σεξ ακομα και αν δεν εχεις εξπερματωσει πριν. Πήγαινε στο θέμα: εκπερματωση
Μήνυμα στις 1/9/2010 στις 23:53 @Διασκέδαση
1)Ειναι σαν να λεμε: αμα δεν φτασεις πατο πως θα σηκωθεις?Αμα δεν αποτυχεις πως θα μαθεις τον τροπο να πετυχεις και να μην κανεις λαθος ξανα?Γιατι για να κανεις λαθος απλα δεν το ξερεις και μερικα λαθει πρεπει να τα ζησουμε για να τα καταλαβουμε. 2)Μην κρινεις για να μην κριθεις τι δεν καταλαβαινεις? Γενικα αυτα δεν εχουν εξηγηση ειναι μαθηματα απο την ζωη που ακομα ουτε εσυ ουτε εγω ουτε καποιοι αλλοι δεν τα εχουν ζησει και δεν φενονται τοσο κατανοητα σε εμας. Ομως και τα τρια ερωτηματα σου ακομα και αυτο με τα μεντιουμ εχουν μια εξηγηση. Και τα τρια ειναι σαν την Amstel την γνωστη μπυρα " Αμστελ!Γιατι ετσι μας αρεσει".Λολ ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γιατι ?
Μήνυμα στις 1/9/2010 στις 23:44 @Διάφορα
Θα σου προτεινα το videoget κατεβαζει απο πανω απο 210 sites.Κανει convert σε πολα formats οπως mp3,avi,mp3 etc.Και νομιζω θα σου φανει αρκετα χρησημο καθως κατεβαζει περα απο το youtube και απο google videos + και απο sites for adults. σχετικη εικονα. Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα για να κατεβασω τραγουδια
Μήνυμα στις 1/9/2010 στις 20:41 @Sex
Εγω η τελειως ξυρισμενος η αφηνω λιγο τριχα.Περισοτερ αφηνω λιγο πχ τωρα.
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμενος η αξυριστος κοριτσια?
Μήνυμα στις 1/9/2010 στις 18:08 @Sex
Οχι δεν ισχυει.Ισα ισα συμφωνα με οτι λενε οι περρισοτεροι και οτι ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο πλεων το να αυνανιζεσαι συχνα μονο κακο δεν κανει.Αυτα τα ελεγαν πριν κατι χρονια και τωρα σε μερικα χωρια.Οπου το αν αυνανιζεται καποιος θεωριετε κακο,αμαρτια,ντροπη και οτι αλλες μπουρδες λενε κατι θα εχει παρει το ματι σου αλλα και το αυτι σιυ απο αυτα.Λολ. Εξαλου αμα παθω κατι εγω που το κανω επι 24ωρου βασεως να εισε σηγουρος θα το αναφερω. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 23:32 @Sex
Συμφωνω με τους προλαλλησαντες.Τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο εγω δεν θα το εκανα παντος το μονο σηγουρο ειναι οτι το να πειραματιζεστε σηγουρα δεν ειναι κακο και εφοσον στο ζητησε καλο θα ηταν να το δοκοιμασεις αν δεις και δεν σου αρεσει απλα πεστουτο οτι εσενα δεν σου αρεσει αυτο ουτε να στο κανουν ουτε να το κανεις.
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο |