Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 15:29 @Sex
χαχαχαχαχα και ολοι βλεπουν . Το κορυφαιο θα ηταν να πιασουμε εμεις τους πατεραδες μας να τραβανε μαλα..ια και οχι αυτοι εμας
Πήγαινε στο θέμα: Ο πατερας μου βλεπει τσοντες
Μήνυμα στις 11/12/2012 στις 19:39 @Sex
γελαει επειδη της αρεσει
Πήγαινε στο θέμα: σεξ με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 22:26 @Διάφορα
αν ειναι μεσο ιντερνετ δεν εχεις καμια ελπιδα
Πήγαινε στο θέμα: με δουλευει;
Μήνυμα στις 7/12/2012 στις 18:51 @Flame
κανεις δεν ξερει τι εγινε εκινην την στιγμη , οποτε δεν μπορω να παρω το μερος κανενως . Ομως με το θεμα του αλεξη δηλαδη καθε 6 δεκεμβρη να κανουν πορειες καταληψης κτλπ ειμαι κατα . Ο λογος ειναι οτι δεν εχει παιθανει μονο ο αλεξης αδικα , πολυ αστυνομικη εχουν παιθανει αδικα σε πολυ μικρη ηλικια , για αυτους γτ δεν κανουμε τπτ ? επεισης με αυτο που βριζουν τους αστυνομικους ειμαι παλι κατα , μπορει να εφτεγε ο αστυνομικος στην υποθεση του αλεξη ομως αν ο αλεξης εκινη την στιγμη σκωτονε τον αστυνομικο δεν θα γινοταν τπτ θα εμπαινε φυλακη αν εμπαινε και τελος ουτε πορειες ου καταληψης ουτε τπτ .Σορρυ αν βγηκα εκτος θεματος αλλα εμενα αυτην ειναι η αποψη μου
Πήγαινε στο θέμα: Αλέξης
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 15:39 @Sex
ξερω πολλες τετοιες κοπελες , αυτες οι κοπελες το κανουν με το αγορι τους απο τον πρωτο μηνα , ετσι και εσυ θα της πεις παμε σπιτι μου θα ειμαστε μονοι , και θα δεις αν θελει η οχι αυτο ευκολο ειναι και αυτην αυτο θελει ολα τα πουτ...κια αυτο θελουν
Πήγαινε στο θέμα: φαση με ενα πουτ@ν@κι
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 01:00 @Διάφορα
βασικα πρωτος μου στοχος ειναι η φυσικοθεραπεια , η γεωγραφια απλα επειδη μαρεσει σκεφτηκα ισως το συνεχισω , ενταξει εχω ακομα ενα χρονω να σκεφτω , και μεχρι τοτε μπορει να εχουν αλαξει τα πραγματα
Πήγαινε στο θέμα: σπουδες
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 23:33 @Διάφορα
ευχαριστω πολυ Kathrine_R , δυστυχως τα γνωριζω αυτα που ειπες αλλα ισως μεχρι του χρονου να αλαξουν τα πραγματα ( δυσκολα ) , και παλι ευχαριστω :D
Μήνυμα στις 23/11/2012 στις 16:38 @Διάφορα
παιδια μπορω να παω σπουδασω γεωγραφια (δηλαδη να γινω γεωγραφος , δασκαλος να κανει γεωγραφια ) μπαινεις μονο απο θεωριτικη κατευθυνση η μπορεις να μπεις και απο τεχνολογικη ?
Μήνυμα στις 18/11/2012 στις 12:01 @Sex
εγω τελειωνω παντα εκει που μου λεει η κοπελα
Πήγαινε στο θέμα: Εσεις που τελιωνετε ? |