Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 15:46 @Διάφορα
Εγώ το πήρα από κινητό (αν έχει σημασία).Αν αύριο δεν γράψω ξανά σε αυτό το θέμα μην μπεις στο πειρασμό να δοκιμάσεις... *Ο αριθμός που κάλεσα δεν χρησιμοποιείται. *8+8+8=24 ωραία 2+4=6 πάλι ωραία το 666 πού κολάει? Πήγαινε στο θέμα: ο ατυχος αριθμος
Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 16:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Περίμενε να σε πιάσει μια πολύ καλή και πιστευτή ονείρωξη.Διαφορετικά κάνε υπομονή μέχρι να βρεις την κατάλληλη. Η αν πας στο "ψάξε" και γράψεις αυνανισμός ,τεχνικες κτλ(κάτι σχετικο) στο σωμα μυνηματος θα βρείς αρκετά. Πήγαινε στο θέμα: τι αλλο να κανω
Μήνυμα στις 11/10/2011 στις 18:17 @Flame
Όταν ακούω υπόγιες στοες τρία πράγμαγματα φέρνω στο μυαλό μου. 1)Την σπηλιά του νταβέλη που οι συραγκές απλόνονται σε όλοι την αθήνα και υπάρχουν ανεξερευνιτα ακομά μέρη(εκπληκτικη ιστορία με φάντασμα). 2)Το πηγάδι στο β λιμανακι της βουλιαγμένης(ανατρηχιαστικο και γοιτευτικο παράλληλα)(έχει και ωραία ιστορία πραγματικη για δυο δύτες που χάθηκαν σε αυτό. 3)Σε αυτές θα καταντίσουμε να κρυβόμαστε στο μέλλον αν συνεχίσουν να μας κατακρεουργούν και άλλο μπάς και γλυτώσουμε ή σε αυτές θα μπούμε για να ραπίσουμε τους "πολιτικούς" όταν θα προσπαθούν να κρυφτουν από εμάς.Γιατι μην ξεχνάμε η σπηλια του νταβέλη συνδέεται και με την βουλή. Πήγαινε στο θέμα: Υπόγειες Στοές
Μήνυμα στις 6/10/2011 στις 07:52 @Sex
Αδυνατώ να σε πιστέψω και όλο αυτό μου προξενεί γέλιο μόνο στην ιδέα ότι μπήκες στην διαδικασία να το σκεφτείς. Εξάλλου και το όνομά σου "ςοςοςοςο" είναι πολύ πρόχειρο σαν να γράφτηκες έτσι απλά για να κάνεις χαβαλέ.Τέσπα πες ότι σε παίρνω στα σοβαρά γιατί έχω ακούσει ότι αυτό το κάνουν [τέχνη με κόπρανα(ο θεός να την κάνει)].OMG+LOL>..... ![]() Πήγαινε στο θέμα: γλυπτικη με κακα
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 18:28 @Sex
Πόση ώρα περίπου τραβάς και πόσο δυνατά?xD
Πήγαινε στο θέμα: πειτε μου τι μπορω να κανω
Μήνυμα στις 2/10/2011 στις 10:24 @Sex
Με ότι νιώθει άνετα.Αρκεί να μην έχει το νού της σε αυτο κάθε τρεις και λιγο.Πχ να σηκώνει το παντελόνι και καλά μήπως φανεί τίποτα.
Πήγαινε στο θέμα: γυναικεια εσωρουχα..
Μήνυμα στις 30/9/2011 στις 12:38 @Μηχανήματα
Εγώ ανεπίσημα το έχω αυθεντικό με όλα τα update να γίνονται κανονικά από torrent.Απλά κάνε αναζήτηση στο torrent και κατέβασε αυτό με τα πιo πολλά seeds.
Πήγαινε στο θέμα: Photoshop CS5
Μήνυμα στις 23/9/2011 στις 21:40 @Διάφορα
BF=Borderline fail λαϊκά σημαίνει ότι ήταν αποτυχία αλλά όχι απόλυτη αποτυχία.Σαν να λέμε στα όρια της αποτυχίας.Πρέπει να απάντησες κάτω απο 23 για να βγει αυτο στα 35 του GVR.Αν θυμάμαι καλά.Δεν πειράζει καλά να είσαι και δίνεις την επόμενη φορά.Από μένα θα σε πρότρεπα να μην απογοητευτεις και σε καμιά περίπτωση μην το αφήσεις.Απλά κάνε περισσοτερο εξάσκηση εκεί που νιώθεις οτι έχεις αδυναμια.
Πήγαινε στο θέμα: lower
Μήνυμα στις 22/9/2011 στις 07:52 @Θ. Κλημεντίνη
Η πολυ απλα ρωτα την μανα σου πιο είναι το επόνυμο της φιλης της.Γιατι και καλα νομιζεις οτι πρεπει να έχει συγκενια με καποιον φίλος σου η κάτι τέτοιο απλα και πληροφοριακα.
Πήγαινε στο θέμα: πως να μαθω επιθετο??? |