Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 16:15 @Μηχανήματα
Nα σε ρωτησω κατι?Φτειαχνεις ιστοσελιδες με μορφη www.examble.com η www.examble.google.com κατι τετοιο? Πήγαινε στο θέμα: Κατασκευή Ιστοσελίδας
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 13:27 @Μηχανήματα
Οταν λες ραντευου τι ακριβως θες?
Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 12:24 @Μηχανήματα
Συνηθως δεν πληρωνωνται με το τι κανουν αλλα το ποση ωρα το κανουν. Αλλα στον ποιον φτηνο που θα βρεις θα ειναι κανα 50 ρικο .Συνηθως παιρνουν πολλα καλυτερα ψαξε ατι ετοιμο.Αν θες κατι για ραντεβου ομως δεν θα πρεπει να ειναι και πολυ δυσκολο να φτιαξεις μονη σου. Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 12:20 @Μηχανήματα
Εμενα μου το κανει σπανια.Και εχω 10-11 mbps. Kαι to pc συνδεεται με τεσσερα αλλα pc δυο ασυρματα και δυο με καλωδιο.Και με μια απλη ανανεωση φτιαχνει αλλα δεν μου το κανει και συχνα.Τι συνδεση εχεις? Πήγαινε στο θέμα: Κε. Φεϊσμπουκόπουλε: Τον παίρνεις.
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 10:41 @Sex
Δεν ειναι ολλες οι γυναικες το ιδιο και η περιστασεις με τις οποιες ξεπαρθενευτικαν το ιδιο.Αυτην την περιγραφη που ειπα την εχει πει κοπελα απο το forum.Τεσπα σηγουρα εσυ θα προσεγκιζεις ποιο κοντα μιας και ισε κοπελα .Ευτιχως η δυστυχως μαλλον ευτυχως δεν εχω την τυχη να ειμε κοπελα οποτε +1 σε εσενα. Πήγαινε στο θέμα: φοβιες και αποριες
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 10:37 @Sex
Ναι αυτο φταιει και εγω το ιδιο εχω.Αμα κανεις να τραβηξεις 3 μερες θα δεις οτι θα εχει μεγαλη διαφορα.
Πήγαινε στο θέμα: ποσότητα
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 00:50 @Sex
Απο τρεις φορες την εβδομαδα μεχρι και τρεις φορες το μηνα.Αναλογα την κοπελα,σε αλλη περριπτωση τα λεφτα,σε αλλη περιπτωση την εποχη.
Πήγαινε στο θέμα: ποσο συχνά κάνετε σεξ?
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 00:47 @Sex
Πρεπει αν την πιεζεις να βγει ο αερας αλλα προσοχη οχι να την τραβιξεις να εφαρμοστει και αυτη στο πεος.Γιατι το σπερμα παει εκει μετα αλιως μπορει να σπασει το προφυλακτικο.Οπως τα λες ειναι.
Πήγαινε στο θέμα: Εφαρμογή προφυλακτικού
Μήνυμα στις 6/9/2010 στις 00:43 @Sex
Πληγωμενη μην τρομαζεις.Αυτα που βλεπεις μπορει οντος να ειναι αληθεια αλλα γινονται μονο στα βιντεο κια πολυ ποιο σπανια στην real life. Καποιος ο οποιος εσυ θα επιλεξεις να σου παρει την παρθενια επιδη εσυ θα τον κρινεις οτι ειναι ο ποιο καταλληλος θα ξερει πως να σου φερθει και θα στο κανει σιγα και τρυφερα με λιγα λογια θα του λες εσυ πως θες να στο κανει.Στα βιντεο δεν τις αναγκαζουν απλα πληρωνονται ειναι επιλογη τους και αναγκαζονται να υποστουν αυτον τον αγριο τροπο. Αμα στο κανουν σιγα και παντα με την δικια σου κατευθυνση δεν θα ποναει τοσο.Και ο πονος θα ειναι γλυκος και δεν θα συγκρηνεται με την ευχαριστιση που θα νιωθεις.Ο πονος θα ειναι μηδαμινος μπροστα στην ιδωνη.Ετσι πρεπει να ειναι η πρωτη σου φορα οχι ζωοδης και αγρια οπως στα βιντεο. Πήγαινε στο θέμα: φοβιες και αποριες |