Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 14:27 @Διάφορα
Fake ειναι ρε εχω ρωτησει κοντινο μου ανθρωπο που εχει.Αλλα ειναι ωραιο σαν κοσμημα και μονο για αυτο αξιζει.
Πήγαινε στο θέμα: powerbalance
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 14:21 @Διάφορα
Φτειαχνεται μονο καλοκαιρι.Βυσινο λεγεται αλλα διαρκει περιπου 2 μηνες μηνες.Εμεις φτειαχνουμε καθε χρονο.Σε ενα εβριχωρο βαζο το οποιο μετα θα κλεινε και αεροστεγος θα βαλεις ζαχαρι κονιακ και το βυσινο και αν θες βαζεις διαφορα αρωματικα οπως κανελα (στο συστεινο) τριανταφυλλο (εμεις δεν βαζουμε).Αφου περασει ο πρωτος μηνας το ανοιγεις και προσθετεις κονιακ και το κλεινεις μεχρι να το ανοιξεις τον δευτερο. Θα πρεπει να ειναι σε μερος που το βλεπει ο ηλιος σε ολλα τα σταδια. Τωρα ενταξει δεν μεθας και απο το πρωτο ποτυρι απλα το νιυθεις τοσο ελαφρυ που θες να πινεις νομιζωντας οτι δεν ειναι τιποτα και μεθας πριν το καταλαβεις.Με το δευτερο ποτυρακι φτιαχνεις κεφαλι παντος... Τα βυσινα δεν τα πετας τιποτα δεν πετας απο κει.Μονο τα κουκουτσια. Ποσοτητες δεν ειμε σηγουρος και δεν θελω να σου πω για να γινω η αιτια να αποτυχει καθως δεν ειναι και ευκολο.Μπορεις να δεις στο ιντερνετ παντος και να κρινεις αν θα τα εμπιστευτεις η οχι. Πήγαινε στο θέμα: ποτά !!
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 14:09 @Διάφορα
Ενα καλο αρωμα η ενα ωραιο ζευγαρι σκουλαρικια (εφοσον φοραει) θα ηταν οτι πρεπει.Μην ξεχνας ομως οτι δεν ειναι αναγκη να ειναι ακριβο για να ειναι καλο και οτι μπορεις να τις φτειαξεις κατι και μονος σου πραγμα που θα το εκτιμησει περισσοτερο απο κατι ετοιμο.
Πήγαινε στο θέμα: δώρο χριστουγέννων
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 14:06 @Διάφορα
Nαι ειμε σηγουρος πως πρεπει να πας στον γιατρο για καλο και για κακο δεν εχεις να χασεις τιποτα και θα ηρεμισεις και εσυ (ξερωντας το τι ειναι) και θα βρεις τροπο αντιμετοπισης.Μην βγαζεις συμπερασματα πριν την διαγνωση γιατι μπορει να ανχωθεις χωρις λογο...
Πήγαινε στο θέμα: καρκίνος στην γλώσσα
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 13:54 @Μηχανήματα
(Υστερα απο πολυ καιρο αλλα θα απαντησω).Το εψαξα bluejack και αυτο που εμαθα ειναι οτι οντος αυτο που ειπες εν μερη ισχυει αλλα για να βαλεις τα λεφτα στην paypal θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο τον λογαριασμο σου.Και ο λογαριασμος ενεργοποιηται μονο περνώντας του στοιχεια απο πιστωτικη καρτα.Οποτε φιλε Ntalton νομιζω δεν ειναι εφικτο αυτο που θες χωρις λογαριασμο τραπεζας\:.By the way εισε σηγουρος πως δεν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με paysafe card? Πήγαινε στο θέμα: PaySafe to Paypa είναι εφικτο?
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 13:41 @Μηχανήματα
Αγαπητά μέλη του Ftou για σας και πάλι.Δεν έβγαζα άκρη μόνος μου και αποφάσισα να γράψω εδώ.Λοιπόν. Θέλω να βάλλω στο Η/Υ επεξεργαστή 7i (3.33 GHz) αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατή η motherboard.Ξέρει κάνεις πως μπορώ να δω τι motherboard έχω και αν είναι συμβατή με τον επεξεργαστή?Ανοίγω το pc γενικά ασχολούμαι το λύνω και αλλάζω τα εξαρτήματα αλλά για το συγκεκριμένο είμαι λίγο άσχετος. Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με το PC και Motherboard...
Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 01:45 @Sex
Δεν το εχω κανει αυτο το θεωρω χαζο αλλα ετσι οπως το θετεται δεν υπαρχει καποιο προβλημα ουτε μου φενεται περιεργο.Το μονο που εχω κανει ειναι αν δω τσοντα μαζι με φιλους και μετα να πηγαινει ενας ενας τουαλετα να τελειωνει αλλα δεν μου αρεσαι μου φενοταν περιεργο. Κοιτα λογικο ειναι την ωρα που γινεται αυτο να παει και το ματι σου στο πεος του αλλου.Δεν πειγαινει επιδη εισε γκει η κατι τετιο απλα επιδη θες να συγκρηνης το πεος σου με το πεος του να δεις διαφορες και εγω θα το εκανα αυτο.Καθε αντρας αμα δεις καποιον γυμνο ριχνει εστω μια αστραπιεα και διακρητικη ματια αλλα δεν καρφωνεται ειπαμε.Ειναι καθαρα για θεμα συγκρησης. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 01:39 @Διάφορα
Και εγω το ιδιο εχω σκευτει μου αρεσει παρα πολυ.Και ειναι μεσα στους στοχους μου αν δεν καταφερω να περασω σε μια σχολη που μου αρεσει.Αν θες να παρεισ μερος σε ντοκιμαντερ που αφορα την θαλασσα γραγεσαι σε σχολη δειτων και λες οτι ψαχνεις να βρεις τετια δουλεια και σε παιρνουν αφου κανεις την καταλληλη εκπαιδευση.Οσο για αυτους με την αγρια φυση και παρακολουθηση εκτως νερου δεν ξερω γιατι μονο για την θαλασσα ενδιαφερομαι για κατι τετιο.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς γυρίζονται τα ντοκιμαντέρ?
Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 01:36 @Διάφορα
Οποτε κανε αποδεκτη την δικια σου απαντηση.
Πήγαινε στο θέμα: Τραγούδι
Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 01:34 @Διάφορα
Εγω φιλε τρωω πολυ σοκολατα και δεν εχω σπυρακια.Εχω κατακαιρους κατι μαυρακια.Θες να μας πεις τι ακριβως ειναι αυτα τα σπυρακια?
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο προσωπο |