Μήνυμα στις 14/2/2011 στις 19:49 @Μηχανήματα
Ειμε σχετικος ασχετος απο αυτα.Λοιπον σκευτομαι να αγορασω pc απο το e shop ενοω να φτειαξω δικο μου αλλα δεν ξερω καταποσο αξιζει. Θα ηθελα αν καποιος συμφωνει με αυτην την ιδεα να μου φτειαξει ενα μεσα απο αυτο το οποιο να ειναι παιχνιδομηχανη με πολλη ram 5 giga και κανα 3.10-40 ghz.H αληθεια ειναι οτι εχω φτειαξει και εγω αλλα δεν ξερω αν αυτα που βαζω τα σηκωνει η motherboard που διαλεγω.Ξερεται αν το eshop την ωρα που φτειαχνεις το Η/Υ αποκλειει τα εξαρτηματα που δεν ειναι συμβατα?Θα ηθελα καποιος πραγματικα εμπυρος να μου προτεινει εναν.Ευχαριστω. (και καλη καρτα γραφικων 2 giga.) Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με αγορα pc.
Μήνυμα στις 14/2/2011 στις 18:18 @Μηχανήματα
Ειναι και οι δυο αρκετα καλες .Παρε την πιο φτηνη δεν θα εχουν συμαντικες διαφορες.
Πήγαινε στο θέμα: Οθονη pc
Μήνυμα στις 14/2/2011 στις 18:14 @Διάφορα
Και φροντησε να στο κανει ακριβως οπως στην εικονα για να εχει την μεγιστη επιτυχια. Περα απο την πλακα καλο σημειο για ενα μονο γραμμα ειναι τα δακτυλα η ο καρπος του χεριου.Αμα εχει μεγαλο χερι θα ειναι ωραιο και στην κατω μερια του αριστερου χεριου εκει που συνυθος φοραμε το ρολοι. Πήγαινε στο θέμα: tattoo
Μήνυμα στις 14/2/2011 στις 18:08 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:Λογικα αμα γραψεις το επιθυμητο ονομα που θες καποιος moderator θα σε βοηθησει οταν το δει.Πήγαινε στο θέμα: αλλαγη ονοματος
Μήνυμα στις 13/2/2011 στις 23:07 @Θ. Κλημεντίνη
Me too αλλα πρεπει να ημουν 9-10 τοτε αν θυμαμαι καλα(παιζει να μουν και μεγαλυτερος μετακυ μας ![]() Πήγαινε στο θέμα: Φανατισμος ή ψυχολογικο...;;;
Μήνυμα στις 13/2/2011 στις 23:05 @Μηχανήματα
Υπαρχουν φιλε κατι dvdplayer που περνουν και κασετα.Τα οποια στην μια μερια βαζεις την κασετα και στην αλλη cd/dvd αναλογα και τα αντιγραφει αλλα δεν αξιζει για ποσο θα το χρησημοποιησεις ?15-20 φορες?Μετα θα ειναι αχρηστο το φωτογραφειο ειναι καλυτερη λυση και θα σου ερθει και πιο οικονομικα.Αν παρολλα αυτα επιμενεις ψαξε κατι με τις προδιαγραφες αυτου εδω στην τιμη που θες εσυ click me
Πήγαινε στο θέμα: Κασετα σε cd
Μήνυμα στις 13/2/2011 στις 20:34 @Θ. Κλημεντίνη
Στην ουσια εχεται σχεση ρε.Αν νιωθεις οτι το τραβαει μαλλον σε παιρνει να κανεις πιο μεγαλα βηματα καντα.
Πήγαινε στο θέμα: πως να τα ζητησω απο μια μικροτερη??
Μήνυμα στις 13/2/2011 στις 17:28 @Διάφορα
Σας εχει συμβει να δειτε στο ονειροσας οτι κατι σας λενε η να ακουτε κατι το οποιο να το συλαβεται ως αστειο και να ξυπνησετε απο τα γελια? Δεν ειναι τρελο που μετα οταν το θυμασαι απορεις γιατι γελαγες? Και οχι τιποτα αλλο βγαινεις και βλακας οταν το περιγραφεις γιατι δεν ειναι καθολου αστειο.Και ομως μεσα στο ονειρο μοιαζει με ξεκαρδιστικο επιτυχημενο ανεκδοτο.Πως το εξηγητε αυτο?Μηπως την ωρα του υπνου ο εγκεφαλος εκρινει ουσιες που ειναι μικρες σε διαρκεια αλλα σε κανουν να κελαιδας? (Θα ηθελα να προσθεσετε και δικες σας αναλογες εμπυριες για να συζητησουμε ο τιτλος ειναι γενικος και αοριστος οπως ειδατε). Πήγαινε στο θέμα: About Dreams.
Μήνυμα στις 13/2/2011 στις 17:09 @Θ. Κλημεντίνη
Πρωτον θα κανονισεις να βγεις εσυ η κολιτη σου και αυτη .Θα περασεται καλα θα γνωριστητε,θα δεις τι παιζει και θα πραξεις αναλογα ετσι στην ψυχρα χωρις να εχει δημηουργηθει καποια χημεια ειναι λιγο δυσκολο...
Πήγαινε στο θέμα: πως θα της τα ζητησω
Μήνυμα στις 13/2/2011 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικα πες της να βγειτε για κανα καφε και ριξτα της εκει. Μην την αναγκαζεις να χωρισει θα ερθει απο μονο του αυτο.Απο τι καταλαβα περναει ειδη πιο πολυ χρονο μαζι σου παρα με αυτον αρα ειναι θεμα χρονου... Πήγαινε στο θέμα: πως να τα ζητησω απο μια μικροτερη?? |