Μήνυμα στις 17/2/2011 στις 18:09 @Διάφορα
To co2 ειναι οικονομικα ασυμφορο παρε ενα αυτοματο με παταρια απο εδω.Θα τα ακριβοπληρωσεις αλλα θα αξιζει τον κοπο.Γιατι ακριβως το θες για να χει καλο ερωτημα για γατες η για πεκατσες?Δεν σου κανουν τα απλα πανιγυριστικα.(περιμενω καλη απαντηση). ![]() Πήγαινε στο θέμα: Οπλα
Μήνυμα στις 16/2/2011 στις 19:51 @Sex
Καλα αν αγαπας τον αλλον πραγματικα και ξερεις οτι εχει μεταδιδομενες ασθενιες ποιο λογικο θα ηταν να μην εκανες καν σχεση...
Πήγαινε στο θέμα: Με προφυλακτικο ή χωρις?
Μήνυμα στις 16/2/2011 στις 17:02 @Sex
Απο τον ισοφαγο ευτυχος παιδι δεν γινεται να πιαστει.Απλα πρεπει να ξερεται οτι κατα την διαρκεια που ειμαστε σκληροι βγαινουν αν ειμαστε για αρκετη διαρκεια κατι διαφανεις υγρα.Απο αυτα απο τι ξερω δεν πιανεις παιδι γιατι ουτε μισο ml δεν ειναι.Αυτα τα υγρα ειναι περισοττερο για να βοηθησουν την πραγματικη στηση και ο ρολος τους ειναι να λυπαινουν το περιβαλλον ωστε να ξεγλιστρισει πιο ευκολα το σπερμα.Απο το στομα παντος 100 τις 100 δεν υπαρχει προβλημα. Εξισου καλο ειναι να ρωτησεις τον γυναικολογο σου για αυτο δηλαδη αν ειναι δυνατον να μεινεις εγγυος μονο απο αυτα τα υγρα αυτος θα σου δωσει μια ορθη απαντηση.Αλλα να εισε σηγουρει οτι θα σε προηδοποιησει να μην το ρισκαρεις και αυτος. Πήγαινε στο θέμα: Με προφυλακτικο ή χωρις?
Μήνυμα στις 16/2/2011 στις 16:40 @Sex
Σηγουρο δεν ειναι αλλα οι πυθανοτητες ειναι ελαχιστες.Ενταξι αυτο που σου ειπε οτι "οταν αγαπας καπιον δεν σου ερχετε να βαλεις προφυλακτικο" το θεορω ανουσιο.Εγω ο μονος λογος που μου εχει τυχει να μην βαλω προφυλακτικο ειναι καθαρα για την αισθηση.Θα σου φανει περιεργο αλλα με προφυλακτικο δεν εσθανομαι τοσο ωραια οσο χωρις.Κατι τετοιο θα σημβαινει και σε αυτον δικαιολογιμενα.Οπως και να εχει ειναι μεγαλο ρισκο και θελει προσοχη.Δεν ειναι ευκολο να πιασεις παιδι με μονο μια απυροελαχιστη ποσοτητα (προσπερματικα υγρα)αλλα θελει προσοχη και αν ειναι να ανχωνεσαι πες του το και ειμε σηγουρος πως θα καταλαβει.Και λυπαμαι που το λεω αλλα εγω σαν αντρας οι περισσοτερες φορες που εχω βαλει προφυλακτικο ειναι μονο και μονο για να μην κολισω κατι πχ (αμα παω με κοπελα που την παιρνουν πολοι) παρα για την εγγυμοσυνη και αυτες ειναι λιγες.Κατανοω οτι ισως να ακουγεται ανευθινο αλλα ετσι ειναι ειδικα σε μια σχεση που ξερεις με ποιον εχεις να κανεις δεν λεει με προφυλακτικο.Το μονο επικυνδινο θα ειναι αν τελειωνει μεσα. Πήγαινε στο θέμα: Με προφυλακτικο ή χωρις?
Μήνυμα στις 16/2/2011 στις 16:26 @Διάφορα
Νομιζω οτι μαφιοζος θα εχει πολυ πλακα.Και μου φενεται καλη ιδεα. Πήγαινε στο θέμα: Πειρατής, Μαφιόζος ή Αλαντίν;
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 22:04 @Διάφορα
Ρε παιδια ενταξι δεν λεω στην πλατη ειναι ωραιο.Αλλα ειναι κριμμα να γεμισεις την πλατη με ενα μικρο γραμματακι.Δεν πολυ λεει.Στην πλατη παει κατι σχετικα μεγαλο για αντρα.
Πήγαινε στο θέμα: tattoo
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 21:57 @Μηχανήματα
Tι παραθυρα εχεις αν επιτρεπετε?Τα home premium και τα professional νομιζω δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα παρα μονο τα ultimate.Εχω τα ultimate και στο λεω. Δεν ξερω αν φαινεται καλα αλλα το λεει ξεκαθαρα στην κουκιδα της τελευταιας θεσης.κλικαρε εδω και δες εικονα Τωρα αμα υπαρχει καποιο προγραμμα που το κανει δεν ξερω παντος θεωρω πως αυτο ειναι μικρο το κακο.Δες και την θετικη πλευρα θα κανεις εξασκηση στα αγγλικα.Και εγω αγγλικα τα εχω παρολο που εχω την δυνατοτητα να το κανω. Πήγαινε στο θέμα: ΅Ελληνικα windows
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 21:46 @Μηχανήματα
1)Ελενξε αν τα συρματακια στην ακρη που συνδεονται με το pc σου ειναι στραβα.Αν εχει στραβωσει εστω ενα ειναι πολυ πυθανο να μην κανει καλη επαφη και να μην λειτουργει.Με ενα μιτερο αντικειμενο δοκοιμασε να τα ισιοσεις. 2)Αν δεν ειναι αυτο ελενξε αν βαζεις το usb σε αργες θυρες.Και αυτο ειναι πολυ πυθανο.Τεσταρετο βαζοντας το στις πισω θεσεις usb. 3)Ειναι δυσκολο αλλα οχι απυθανο να ειναι φθαρμενη η υποδοχη του κινητου εκει που συνδεεται με το usb για να το τεσταρεις δοκοιμασε το σε αλλο κινητο. Πήγαινε στο θέμα: USB
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 18:04 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Επιδη προσφατα το εκανα θα πρεπει να απευθυνθεις στο τμημα μεταφρασεων του υπουργειου εξωτερικων.Δες εδω <--- για την διαδικασια και για περετερο πληροφοριες.Πήγαινε στο θέμα: Μεταφραση απολυτηριου λυκειου ?
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 00:18 @Μηχανήματα
Επιδη σκευτομαι να τον αγορασω του χρονου τα χριστουγεννα που θα εχω βγαλει καμποσα γυρο στα 1500-1800 το πολυ...
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με αγορα pc. |