Μήνυμα στις 20/2/2011 στις 16:04 @Sex
Με λιγη δισκολια βεβαια το βγαζεις και το πετας δεν ειναι αναγκη στην τουαλετα.Μπορει και κατω αν το κανατε σε public place. Που αλου να το πεταξεις ρε αγορι μου? Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα με μια μοναδικη απορια
Μήνυμα στις 18/2/2011 στις 15:57 @Διάφορα
Πολυ ωραια οσα ειπες αλλα πρωτα θα επρεπε να διαβασεις τους κανονες του site.Παραβιασες ειδη δυο και δεν ειναι απυθανο να φας ban.
Πήγαινε στο θέμα: Πολυ καλα και φτηνα καλλυντικα και προιον
Μήνυμα στις 18/2/2011 στις 14:52 @Διάφορα
Θα του πας το dvd να μεινει σταθερο το χρεος.Θα του πεις οτι θα του τα φερνεις λιγα λιγα και ολλα θα παν καλα.Εξηγησε του δεν εχω λεφτα και πηγενετου μια φορα την βδοματα ενα δεκαρικο λογικα πανω απο 60 ευρο δεν θα ειναι.Το χρεος ειναι μεγαλο αλλα λιγα λιγα δεν θα εχεις προβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: χρωσταω
Μήνυμα στις 17/2/2011 στις 22:54 @Θ. Κλημεντίνη
Γραυφτονε...Μην το παιρνεις τηλ αν στο κλισει.Μην πας με τα νερα του μεχρι να δεις σημαδια υποχωρησης.Η πιο απλα αμα δεις και δεν τραβαει παρατατον εσυ πριν το κανει αυτος για να τον αφισεις εκπληκτο.Ετσι θα ενιωθα εγω στην δικη του θεση .
Πήγαινε στο θέμα: Πως θα κολλησει?
Μήνυμα στις 17/2/2011 στις 22:51 @Διάφορα
Εμενα η δικια μου εχει φτειαξει ενα με λαχανικα μεσα μιλαμαι αλλο πραγμα...Δε στελνεις link απο αυτο το κερκυραϊκο να της το περασω στον σκληρο μπας και το φτειαξει? Πήγαινε στο θέμα: ΦΑΓΗΤΟ!
Μήνυμα στις 17/2/2011 στις 21:38 @Μηχανήματα
Λυθηκε μαγκες το προβλημα.Με την βοηθεια ενως γνωστου απο το πλαισιο θα παρω εναν τον οποιο εγω θα φτειαξω (με την βοηθεια ειδικου) σε αρκετα καλη τιμη!Μεχρι το πασχα θα τον εχω.7i ενοειται θα ειναι θα και θα εχει ενα τερα σκληρο.Θα ειναι γενικα καλος.Οταν το παρω θα στηλω τα stats... Θα εχει αυτες τις προδιαγραφες... που ειπε ο τζεκεν ...Η καρτα γραφικων το το ι7 θα φροντησω να ειναι σηγουρα και δεν νομιζω να μου ερθει πανω απο 1300 ευρο καθως μονο το κουτι θα παρω χωρις windows οθονες κτλ
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με αγορα pc.
Μήνυμα στις 17/2/2011 στις 21:34 @Sex
Επι 24ορου βασεως....Αυτο που με παραξενευει ομως ειναι οτι σε οποιον το λεω με αποκαλει μα...κα.^_0 Πήγαινε στο θέμα: ποσες φορες την ημερα τον παιζεται?
Μήνυμα στις 17/2/2011 στις 21:32 @Sex
Να περνας καλα με τους φιλου σου και να σπας πλακα στο μαθημα αλλα με μετρο αυτο με το μαθημα (να μαθεις και κατι).Οχι οτι εμεις μαθαμαι αλλα λεω.Ειναι ωραια ρε στο σχολειο αργοτερα που λογικα θα εχεις και φροντιστηρια θα παρακαλας να ηταν μονο το σχολειο... (Δοκοιμασμενα πανω μου).
Πήγαινε στο θέμα: σχολειο
Μήνυμα στις 17/2/2011 στις 21:27 @Διάφορα
Εμενα το αγαπημενο μου απο τη μαμα ειναι γαριδομακαροναδα!!! Αν σου αρεσουν τα θαλασινα ζητα το... Παραλληλα μου αρεσει και το χταποδι στην σκαρα απο τη μαμα. Και βεβαια μην ξεχασω το καταπληκτικο παστητσιο...(της μαμας ενοειται). Αν ειμουν εσυ θα ζητουσα κατι απο αυτα γιατι πολυ απλα μου αρεσουν. Η σειρα σου να διαλεξεις. Πήγαινε στο θέμα: ΦΑΓΗΤΟ! |