Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 21:31 @Διάφορα
μιλησε του πεστου οτι νιωθεις θα δεις οτι θα αισταθεις καλυτερα και αν σου ζητησει να χωρισετε δικο του προβλημα δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις μαζι του αν δεν σε θελει αυτος χανει!!! Δεν αξιζει να παρακαλας καποιον υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια και ποιο ζουμερα κιολας. Πήγαινε στο θέμα: egw prospa8w..ekeinos??
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 21:19 @Διάφορα
Εσχος και ντροπη Ε-Λ-Ε-Ο-Σ Που ζουμε σε τι κοινωνια θα φερουμε παιδια μας Να σε ρωτησω κατι το σχολειο σου ειναι ιδιωτικο ή δημοσιο??? Αν ειναι δημοσιο να κανεται ΚΑΤΑΛΗΞΗ και αμμεσα κιολας δεν θα οριζει αυτος τι θα κανεται με την προσωπικη σας ζωη Πήγαινε στο θέμα: eleos!!!akoma den arxisame.153 kai simera
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 20:39 @Θ. Κλημεντίνη
Τα ειχα με ενα παιδι πριν κανα μηνα αλλα χωρισαμε γιατι το ηθελε εκεινος και δεν μου ειπε ποτε τον λογο. Τον θελω τρελα και δεν τον εχω ξεπερασει ακομα... Δεν μπορω να παω να του μιλισω γιατι φοβαμαι μην με απορριξει. Τι να κανω??????? HELP EEEEEEEEEEEE Πήγαινε στο θέμα: Δεν τον έχω ξεπεράσει
Μήνυμα στις 20/9/2007 στις 17:14 @Κλάψιμο
kai ego to idio zo i mana moy my spaei t neyra panta me afinei na bieno omos moy leei na girnao noris i an thelo na girno arga mazi me to aderfo moy eleos tespa giati brizetai tous emo to agori poy moy aresei eimai emo kai ton brisko poli koul me jilogoystarei ligo TON THELO SAN TRELI Πήγαινε στο θέμα: My world
Μήνυμα στις 6/9/2007 στις 11:23 @Κλάψιμο
οταν τα φτιαξαμε δεν τον ηθελα τωρα που με χωρισε δεν μπορω να ζησω χωρις αυτον τον αγαπαω γιατι τον θελω στην χωη μου και ασ μου την κανει σκατα οπως λεει και το τραγουδι της Λυτρας "Βλεπεις επρεπε να σε χασω για να σε εκτιμησω" Πήγαινε στο θέμα: agapaw
Μήνυμα στις 6/9/2007 στις 11:00 @IRC admin
μαλκιες μου την σπαει αυτο το chat λιγο να βρισεις σε πεταει αν μπεις με περιεργο ονομα σε πεταει, αν δεν μπορεις κανεις γνωριμιες σε πεταει, αν γραξεις με κεφαλαια σε πεταει και επιπλεον δεν εχει και πολυ κοσμο Ε Λ Ε Ο Σ δηλαδη τι μπορεις να κανεις εκει μεσα?????????? εγω αμα μετραγα ποσσες φορες εχω φαει ban θα μετραγα τουλαχιστον ενα μηνα. Γι'αυτο προτειμω να μπαινω σε αλλα chatroom. Πήγαινε στο θέμα: Αδικια! Κι’ομως συμβαινει τωρα. Διαβασε!!
Μήνυμα στις 31/7/2007 στις 09:07 @Θ. Κλημεντίνη
kai poli kala tha kaneis Πήγαινε στο θέμα: να το πουλισω?
Μήνυμα στις 29/7/2007 στις 10:42 @Θ. Κλημεντίνη
31/2 χρονια μπραβο ρε θηριο εμενα η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν 7 μηνες. Για να εισαι με αυτο τον ανθρωπο τοσα χρονια σημαινει οτι αγαπιεστε πολυ και ειναι αδικο να τον αφησεις για να γινεις αγριτισσα
Πήγαινε στο θέμα: να μεινω η΄ να φυγω;;;
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 22:43 @Θ. Κλημεντίνη
μπραβο!!!!!! Πολυ χαρηκα που τα βρηκες με την κοπελα σου γιατι δεν αξιζει να χαλασεις την σχεση σου για μια βλαμενη Αυτο το ειχα παθει κι εγω ομως με τον αντιστροφο τροπο το αγορι μου την επεφτε στην κολλητη μου και εγω νομιζα οτι η κολλητη μου την επεφτε σε αυτον. Καταληξα να τσακωθω με την κολλητη μου και να τα χαλασω με τον μαλακα για αγορι μου (που παω και τους βρισκω ομως!!!). Οταν εμαθα την αληθεια τα βρηκα με την φιλη μου ομως ακομα και τωρα κραταω καποιες επιφιλαξεις και δεν της τα λεω ολα, γιατι εχει χασει την εμπιστοσυνη μου, μονο και μονο που της περασε απο το μυαλο να ανταποκριθει στο αγορι της καλυτερης της φιλης (το ξερω πως σκεφτηκε να το κανει γιατι την ξερω παρα πολυ καλα απο μικρες ημαστε μαζι και ξερω ποτε μου λεει την αληθεια και ποτε ψεματα) Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ξαφνικά
Μήνυμα στις 19/7/2007 στις 16:40 @Θ. Κλημεντίνη
κι εγω θα συμφωνησω με τα παιδια κατα αρχην παρτην ενα τηλεφονο κανονιστε να βγητε και θα δεις οτι ολα θα κοιλησουν τοσο ωραια που δεν θα καταλαβεις ποτε τελειωσε η βραδια. Και στο τελος θα εχεις κερδισει μια τελεια εμπειρια!!!!
Πήγαινε στο θέμα: κρίση ειλικρίνιας |