Μήνυμα στις 9/12/2014 στις 21:12 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σχετικά νέος στο ftou και ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σήμερα φίλισα πρώτη φορά κοπέλα στο στόμα (δεν τα έχουμε...αλλα προς τα εκεί το πάμε). Εμένα μου άρεσε αν και δεν κράτησε πολύ, ήταν απλά ενα γρήγορο φιλί για να την χαιρετίσω. Αυτό που αναρωτίομουν είναι αν είχε κανείς απο εσάς συμβουλές για το πώς να φιλάω πιο ωραία. Ένιωσα λίγο ατσούμπαλος όταν την φίλησα παρόλο που γενικά είμαι πολύ προσεκτικό άτομο. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Υ.Γ Για όσους/όσες αναρωτιούντε, είμαι 17...ξέρω πως είναι λίγο "αργά" για να δίνω το πρώτο μου φιλί, αλλα όντας σχετικά λίγο μοναχικός (αν όχι αντικοινωνικός...είναι για εμένα ενα κατώρθομα. Παρακαλώ απαντήστε με ωριμότητα και έχοντας αυτό στο μυαλό σας. Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για φιλί;
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 22:05 @Sex
Καλησπέρα αγαπητά μέλη του φτού! Παρακολουθώ καίρο τώρα το φόρουμ και αποφάσισα να εγγραφώ κι εγω. Με λένε Τάσο και είμαι μαθητής της 3ης λυκείου (17 χρονών). Παρατήρησα πως στο φόρουμ δεν υπήρχε θέμα σχετικό με τα φετίχ. Για όσους δεν ξέρουν, φετιχ είναι " καθετί στο οποίο αποδίδεται μια υπερβολική σημασία, που ξεπερνάει την πραγματική αξία του, τις πραγματικές του ιδιότητες" (Απο νεόελληνικο λεξικό). Απ'οτι φαντάζομαι, πολλοί εδω πέρα θα έχουν φετίχ με τα πόδια, η λεγόμενη ποδολαγνία. Αναρωτίομουν όμως αν υπάρχει κανείς εδω που μοιράζετε τα ίδια φετίχ με εμένα, τα οποία είναι, τα κολλητά ρούχα (καλσόν, κολάν κλπ), και το "Bondage" ή αλλίως "BDSM", το οποίο μπορεί να θεωρήθει και ως "roleplay", δηλαδή ένα παιχνίδι ρόλων, του αφέντη, και της σκλάβας. Θα μου άρεσε να ακούσω ποια φετίχ είναι πιο γνωστά, και γενικός, ποιά ειναι τα δικά σας φετίχ. Πήγαινε στο θέμα: Φετίχ |