Συμβουλές για φιλί;
Μήνυμα #131488 από Azatoth στις 09 Δεκεμβρίου 2014, 9:12μμ
![]() ![]() μηνύματα: 62 ![]() |
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σχετικά νέος στο ftou και ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σήμερα φίλισα πρώτη φορά κοπέλα στο στόμα (δεν τα έχουμε...αλλα προς τα εκεί το πάμε). Εμένα μου άρεσε αν και δεν κράτησε πολύ, ήταν απλά ενα γρήγορο φιλί για να την χαιρετίσω. Αυτό που αναρωτίομουν είναι αν είχε κανείς απο εσάς συμβουλές για το πώς να φιλάω πιο ωραία. Ένιωσα λίγο ατσούμπαλος όταν την φίλησα παρόλο που γενικά είμαι πολύ προσεκτικό άτομο. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Υ.Γ Για όσους/όσες αναρωτιούντε, είμαι 17...ξέρω πως είναι λίγο "αργά" για να δίνω το πρώτο μου φιλί, αλλα όντας σχετικά λίγο μοναχικός (αν όχι αντικοινωνικός...είναι για εμένα ενα κατώρθομα. Παρακαλώ απαντήστε με ωριμότητα και έχοντας αυτό στο μυαλό σας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #131491 από potato_man στις 10 Δεκεμβρίου 2014, 3:06μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΚαλησπερα φιλε και εγω το πρωτο μου φιλι το εδωσα σε εκεινη την ηλικια οποτε μην σε αγχωνει αυτο. Θεωρω οτι μετα απο 2-3 φορες που θα φιληθεις με την κοπελα σου θα σταματησεις να νιωθεις ατσουμπαλα και γενικοτερα οσο περναει ο καιρος θα το βρεις μονος σου, τουλαχιστον αυτο εγινε σε εμενα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131495 από BabisSougias στις 10 Δεκεμβρίου 2014, 7:31μμ
![]() |
χαλαρωσε φιλε , να προσεχεις να μην εισαι αποτωμος , να μην βαζεις πολυ γλωσσα και να αναπνεεις απο τη μυτη , αυτα ειναι τα βασικα . Αν θες δες καποια βιντεο στο ιντερνετ θα σε βοηθησουν παρα πολυ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |