Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 00:11 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια...θελω να μου απαντησετε γιατι ειναι επειγον για μενα! το κινητο μου ειναι αφης (συγκεκριμενα htc decire C) και οταν παω να ανοιξω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μου εμφανιζεται σε πλαγια μορφη ωστε να πρεπει εγω να γυρναω το κινητο μου σε στυλ οπως τραβαμε φωτογραφια η βιντεο. Δεν εχω κανει στις ρυθμισεις τπτ το εχω κοιταξει και μου το κανει τωρα τελευταια και συνεχεια. Επισης δεν μπορω να το βαλω καν σε δονηση! Μπορειτε να μου πειτε πως να το φτιαξω? Θα εκτιμησω καθε γνωμη πραγματικα!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
Μήνυμα στις 31/12/2013 στις 01:38 @Διασκέδαση
Γεια σας παιδια...αυριο θα γιορτασουμε το 2014...παω δευτερα λυκειου και θα τα περασω οικογενειακα...αλλα μερικα παιδια της ηλικιας μου θα πανε σε club η σε μπουζουκια. Πρεπει να νιωθω καπως αβολα που εγω δεν θα παω? απο ποια ηλικια και μετα πιστευετε οτι πρεπει να πηγαινουμε σε club πρωτοχρονιατικα?
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτοχρονια
Μήνυμα στις 26/12/2013 στις 00:39 @Διάφορα
Καλησπερα. Τι μεσο ορο πιστευετε οτι εχει σημερα ο σημερινος ανδρας και τι η γυναικα? Τι υψος θελετε να εχει το/η αγορι/κοπελα σας?
Πήγαινε στο θέμα: Μ.Ο ΥΨΟΥΣ
Μήνυμα στις 21/12/2013 στις 22:38 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια...ηθελα να κανω μια ερωτηση! Μπορω εγω να μπω σε ενα καναλι και να μαθω απο που προερχεται η διευθυνση του χωρις ομως να το εχει ανεφερει ο κατοχος του καναλιου? η να μαθω στοιχεια του? Φυσικα να μπορει να κανει και αυτος το ιδιο σε μενα...(ΓΙΑ ΤΟ YOUTUBE ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ) Περιμενω απαντησεις! Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Youtube
Μήνυμα στις 14/12/2013 στις 23:22 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια ειμαι 16μιση χρονων και θελω να με βοηθησετε επιγων... εδω και 4 μερες το δεξι μου ματι κανει καπως σαν να ανοιγογκλεινει το βλεφαρο. Το παρατηρησα στον καθρεφτη την στιγμη που γινοταν αλλα δεν εβλεπα τπτ το φοβερο. Και ενας φιλος μου δεν ξερω καν αν θα μπορεσει να το καταλαβει εαν το δει. Θελω να μου πειτε εαν ξερετε τι ειναι αυτο και πως μπορω να το ξεπερασω! Ευχαριστω! Περιμενω απαντησεις! Πήγαινε στο θέμα: ΕΧΩ ΤΙΚ ???
Μήνυμα στις 20/11/2013 στις 20:11 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια παω δευτερα λυκειου και εχω υψος 1.74...το ξερω οτι γενικα θεωρουμε απο τους κοντους και ο πατερας μου ειναι κι αυτος. Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιες ασκησεις για να ψηλωσω γιατι με καιει πολυ το θεμα...και γενικα εαν θα ψηλωσω ακομα γιατι δεν το βλεπω ![]() Πήγαινε στο θέμα: ΥΨΟΣ !!!
Μήνυμα στις 4/11/2013 στις 19:30 @Διάφορα
Γεια σας παιδια παω β λυκειου και εχω παρει θεωρητικη κατευθυνση επειδη μου αρεσε περισσοτερο...Οπως καταλαβαν μερικοι θα παω με το παλιο συστημα...και ΡΩΤΩ εγω,να δωσω βαση και στα μαθηματα οπως φυσικη,χημεια και τετοια που δεν τα εχω στην κατευθυνση? Και τα θεωρητικα ποσες ωρες κατα την γνωμη σας πρεπει να διαβαζω την ημερα? Απαντηστε εαν μπορειτε γιατι το εχω απορια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πήγαινε στο θέμα: ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 15:38 @Διάφορα
Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε καποιους τροπους ωστε να μαζεψω 400 ευρω το πολυ σε 2 μηνες.Το ξερω μπορει σε καποιους να φαινεται μεγαλο το ποσο και σε καποιους μικρο. Επειδη ομως τα χρειαζομαι προτεινετε οτι μπορειτε. Να σημειωσω οτι τα γενεθλια μου ειναι Ιανουαριο και η γιορτη μου εχει περασει οποτε μην πειτε κατι απο αυτα τα 2!
Πήγαινε στο θέμα: 400 ΕΥΡΩ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ
Μήνυμα στις 26/10/2013 στις 08:47 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι χωρισμενος αυτη την περιοδο
Πήγαινε στο θέμα: Μονος στο σπιτι!
Μήνυμα στις 25/10/2013 στις 22:55 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια...αυριο οι γονεις μου θα πανε για 2ημερο στο χωριο..εγω ομως δεν θελω να παω γιατι θα σκυλοβαρεθω...τελικα δεν θα παω και θα κατσω στο σπιτι μονος για 2 βραδια..ειμαι 17 χρονων. Δεν εχω ξανακοιμηθει σε ενα σπιτι μονος. Αυτο μου δημιουργει καποιες φοβιες...προτεινετε τπτ για να ειμαι ησυχος?
Πήγαινε στο θέμα: Μονος στο σπιτι! |