Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 08:07 @Διασκέδαση
Λοιπόν είχα δει ένα βιντεοκλίπ στο youtube με θέμα ένα που ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει και όταν στο τέλος πεφτει αρχίζει και περπατάει πάνω στον τοίχο του κτηρίου κάθετα στο κτήριο.Μήπως ξέρετε ποίο είναι το όνομά του?Rock πρέπει να ήταν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: Απλή περιέργεια για ένα τραγούδι!
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 08:00 @Flame
Την είχα ακούσει χρόνια πριν από ένα παλικάρι που μας τρόμαζε όταν μαζευόμασταν μικρά στην γειτονιά 8 η 9 χρονιά πριν μου εχει μείνει διοτι είχα χε..στει πάνω μου...Βεβαια είχε πει ότι είχαν πάει και για χωρό.Τεσπα δεν πιστεύω ότι αυτο είναι αλήθεια αλλά θα μπορούσε άνετα να ήταν μια κακόγουστη φάρσα αν το σκευτείς.
Πήγαινε στο θέμα: τι να γραψω?
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 07:55 @Sex
Όταν βρεθείτε σε κάνα σπίτι παρέα και βλέπετε τσόντα πες του εγώ δεν μπορώ τραβάω και πες του αν θες τράβα και εσύ πλάκα θα έχει.Αν αν εγώ δεν θα το έβρισκα αστείο αλλά είπαμε εξαρτάτε πόσο φίλος είναι και τη χαρακτήρας είναι γενικά.Εγώ δεν θα το έκανα άμα μου το πρότειναν παρόλο που δεν έχω πρόβλημα να είμαι γενικά γυμνός απλά έχω σχηματίσει αρνητική άποψη για το αν αυτό είναι κανονισμένο.Το καλύτερο είναι να έχεις υπομονή μέχρι να έρθει αν έρθει μόνο του. Αλλιώς ζήτα το φίλος είναι δεν θα σε παρεξηγήσει.Αλλά μην του πείς θέλω να τρα..ξω μαλ. στο ίδιο δωμάτιο με σένα.Πές του πρώτα τι άποψη έχει για αυτό και αν θα το έκανε κτλ και ανάλογα θα το πας κάποια στιγμή. Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 21:45 @Sex
1)Η θα σε παρεξηγήσει. 2)Η θα το πάρει στην πλάκα και θα πει γιατί όχι. 3)Η θα καταλάβει ότι το θες να το κάνετε για να συγκρίσεις τα μεγέθη και ανάλογα το τη χαρακτήρας είναι και το αν έχει κόμπλεξ με το μέγεθος θα δεκτεί η όχι. Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 20:18 @Sex
Τότε πρότεινε του να πάρετε παρτούζα μία μαζί εφόσον μπορείς να βρεις κάποια και σύγκρινε το πάνω στην πράξη. Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλους
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 20:16 @Sex
Να συμπληρώσω δεμένη παρέα και όχι άτομα τα οποία να έχεις συζητήσει για το μέγεθος και καταλαβαίνεις ότι σου λένε ψέματα κτλ.?Τα ίδια κάναμε και εμείς αλλά ποτέ δεν έτυχε να μαλ...στω μαζί με friend. Γιατί εντελώς τυχαία στην τότε παρέα μου όλοι την είχαν δευτέρα γυμνασίου παιδιά 18cm και πάνω.Και εγώ κομπλεξικός και ειλικρινής τότε έτρωγα δούλεμα για το κατά πολύ μικρότερο από τα 18 μέγεθος.Σε καμιά πολυήμερη στα δωμάτια που θα είστε παρέα θα τύχει πάντως να είσαι σίγουρος. Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικός αυνανισμός
Μήνυμα στις 18/10/2011 στις 15:56 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Όχι σαν τον ΟΤΕ, είναι σαν την connex που έχει ο ΟΤΕ.Όπως tellas,hol κτλ.Πήγαινε στο θέμα: provider CYTA
Μήνυμα στις 17/10/2011 στις 22:30 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ το δεύτερο πρέπει να είναι.Aν εδώ που τα λέμε το τρίτο ακούγεται καλύτερο.
Πήγαινε στο θέμα: Θυμίστε μου μια παροιμία!
Μήνυμα στις 17/10/2011 στις 19:28 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν την θυμάμαι ακριβώς αλλά λέει το εξής. Τα σχέδια ενός ανθρώπου τα βλέπει ο θεός και γελάει. Όχι αυτό που λέει "της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει". Είναι κάτι παρόμοιο αλλά εμπεριέχει την λέξη θεός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Θυμίστε μου μια παροιμία!
Μήνυμα στις 17/10/2011 στις 19:24 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικά ο χωρισμός από μια γκόμενα ίσως σε επηρεάσει (εάν προλάβετε να δεθείτε).Άν εσύ ο ίδιος δεν έχεις αποφασίσει να περάσεις κάπου δεν θα περάσεις να του πείς.Και μετα εγώ στην θέση σου επίσης θα ευχαριστούσα τον καθηγητή λέγοντας του σας ευχαριστώ που ενημερώσατε την μάνα μου το πήρε ψύχραιμα (είναι ζηλιάρα ξέρετε) για να του την σπάσεις αλλά την επόμενη φορά θα την ενημερώσω μόνος μου.Έρε κομπλεξικοί καθηγητές να πείς οτι σε παρακολουθεί καιρο και έχει στοιχεια οτι δεν διαβάζεις λογο κοπέλας παει στο διά...λο.Τι πρόλαβε μια κοπέλα να κανει στην ζωή σου μέσα σε τρείς μέρες?
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση στην 3η λυκείου |