Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 22:53 @Sex
+1 Στον κυριο απο πανω... Πήγαινε στο θέμα: κολλητη
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 22:50 @Διάφορα
Δεν εχω προτυπα γιατι τα προτυπα στα οποια θελω να μοιασω απλα δεν θα επιβιωναν στις μερες μας...Εχω ως ειδολο τον ιδιο μου τον εαυτο οσο και εγωιστικο να ακουγιεται.Δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο που ειπα αλλα ετσι νιωθω.
Πήγαινε στο θέμα: Το είδωλο σας
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 17:50 @Διάφορα
Ναι την θυμαμαι ηταν η αγαπημενη μου.Τοτε πηγαινα δημοτικο.Και ημουν τρελα ερρωτευμενος με την ροξανα.:P
Πήγαινε στο θέμα: Cebollitas
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 17:05 @Sex
Αληθευει αν η φημωση ειναι μικρη και αν ηταν μικρη πιστεψεμαι θα ειχε γινει ειδη.Τωρα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να το πεις στους γονεις σου.Δεν ειναι τοσο ντροπη μην ακουω σαχλαμαρες με την υγεια σου προκειται κανεις δεν θα γελασει.
Πήγαινε στο θέμα: Φυμωση
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 17:00 @Sex
Ενταξι τι να σου πω.Μικρη εισε θεωρητικα (σχετικα με το μεσο ορο)αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εφοσον εσενα δεν σε πειραζει.Τιποτα δεν θα παθεις ουτε ειναι κακο.Για να προχωρησες σε κατι τετιο σημενει οτι πραγματικα ενιωθες ετοιμη αρα συνεπαγεται οτι ησουν και σωματικα οριμη και για αυτο ενιωσες ετοιμη.Τωρα αν το αγορι σου σε πιεσε να το κανεις αλλαζουν ολλα...και καλο θα ηταν αν μην το ξανακανεις αν δεν το θες πραγματικα.Θα το ξανακανεις μονο οταν θα το θες εσυ και θα εισε πραγματικα ετοιμη.Παντος οπως και να εχει δεν θα εχεις παθει τιποτα σοβαρο ουτε εχει αλλαξει κατι.
Πήγαινε στο θέμα: eime mikri????
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 16:56 @Sex
Προσπαθησε να ρουφας την γλωσσα της βασικα θα δεις θα σου βγει αυτην την στιγμη ειναι περιεργο.Προσεχε μονο μην σε δαγκωσει(μερικες το κανουν).
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 16:50 @Θ. Κλημεντίνη
Χωρησε οπως σου ειναι ποιο ευκολο αλλα μην βαλεις αλλους να το κανουν μπορει μετα η αλλη απο οργη να σου β πανω στα βγαλει φημη δειλου πανω στα νευρα της η στην στεναχωρια της.Ενω αν φανεις σκληρος απο την αρχη θα εξηγηθεις οπως εξηγειται ενας αντρας και δεν θα δωσεις την παραμικρη αφορμη.Απλα ξεχνα την και δες την σχεση σου με την αλλη που ειδη εχει αρχησει να δημιουργειται. Αν καιβασικα μπορεις αφου το συζητησες με την αλλη να παιξεις ανετα και με τις δυο.Καθως θα λες στην μια συναιχια οτι και καλα σου ειναι δυσκολο να την χωρισεις και τετια.Και κρατα την πρωιν κοπελα σου για οσο θες μεχρι να την στιλεις και να μεινεις με αυτην που επιθυμεις. Συνηθως θα αναγκαστεις να τη διωξης οταν θα σε πιεση η τωρα κοπελα σου να επισπευσης το χωρισμο. Πήγαινε στο θέμα: καραμπερδεμα
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω δεν προσωπικα ακομα και τοτε θα ημουν κατα των εκτρωσεων.Τι παει να πει?Απο εμενα εξαρταται μια ζωη?Οφοιλουμε να το περασουμε αν μας τυχει κατι τετιο και σηογουρα αν δεν εχουμε οικονομικη δυνατοτητα καποιος θα υπαρχει να μας βοηθησει (οργανωσεις κτλ...).Ειναι κριμα να στερησης μια ζωη ακομα και αν αυτη γεννηθει καταδικασμενη με κατι διοτι ενα παιδι το οποιο γενιεται του δυνεται αυτη η ευκερια απο τον θεο.Ποιοι ειμαστε εμεις που θα την στερησουμε?Αυτο ειναι καθαρα δικη του αποφαση και θεωρω οτι και το ιδιο θα ηθελε να ζησει εστω και ετσι.
Πήγαινε στο θέμα: Εκτρωση-ειδικη περιπτωση
Μήνυμα στις 23/2/2011 στις 22:06 @Θ. Κλημεντίνη
Τι να της πεις ναι.Λοιπον πες της κατι του στιλ.Με τσαντησε που μου κραταγες μουτρα για αυτο το συμβαν.Δεν εγινε τιποτα με την κοπελα ειμαστε απλα φιλοι.Αλλο αν εσυ το παρεξηγησες σκοπο εγω δεν ειχα κατι τετιο.Λοιπαμαι αλλα επιδη δεν αντεχω σε μια σχεση που παλυ η κοπελα δεν με εμπιστευεται (και καλα τωρα οτι πολλες κοπελες που τα ειχες ποιο πριν τα χαλασατε για κατι αναλογο.Ασχετα αν δεν εγινε ετσι) .Ενταξι μην τις τα ριξεις ολλα πες της οτι θες εσυ να χαλασεις αυτη την σχεση γιατι νιωθεις οτι δεν θα εχει μελλον και δεν θες να πληγωθητε και οι δυο γιατι εχεις αρχησει να δενεσαι .Να τα χαλασουμε λοιπον θα της πεις τωρα που ειναι νωρις και θα ειναι πιο ευκολο για τους δυο μας να το ξεπερασουμε παρολο που εισε μια κοπελα ωραια ,γλυκια μπλα μπλα μπλα.....Ας την να βγαλει αυτη το συμπερασμα . Ξεχασα κατι αλλο...Ειναι πολυ πυθανον οταν τα φτειαξεις με την αλλη να ξενερωσης οποτε σκεψουτο πριν την διωξεις.Ειναι σαν οταν βλεπουμε κατι που λαμπει και μας μαγευει και οταν το αοκτησουμε ολλο το ενδιαφερον χανεται. Για μενα λοιπον θα ηταν καλυτερο πρωτα να συγουρεψεις οτι η αλλη κοπελα οντος ειναι προθυμη να κανει κατι μαζι σου και μετα να την στειλεις αλιως θα μεινεις μετασυνχωρησεως μπακουρι. Μια σχετικη ασχετη παριμια "Την δουλεια και την γυναικα δεν την παρατας/στελνεις ποτε εαν πριν δεν εχεις βρει μια αλλη" Πήγαινε στο θέμα: καραμπερδεμα |