Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 18:19 @Sex
Βασικα ειναι αναλογα στον ανθρωπο.Δεν σημενει οτι επιδη σου ειναι 14 εκατοστα ντε και καλα θα φενεται παιζουν ρολο και τα αρχιδια.Εμενα μου φενεται παντα ειδικα αμα φοραω φορμα και πολλες φορες το βαζω μπρος τα πανω γιατι ντρεπομαι.Τωρα το να βαλεις καλτσα και τετια ειναι βλακια και θα γινεις ρεζιλι αν μαθευτει για αυτο απλα παψε να σε απασχολει.Πιστεψε δεν εχει καμια σχεση το μεγεθος που φενεται με αυτο που αποκτας σε στυση.
Πήγαινε στο θέμα: τροπους για να μου φαινεται στο παντελονι
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 23:10 @Sex
Που ειναι το ξενερωτο τοτε ρε θηριο?Νομιζω δεν σου απαντουν γιατι η απαντηση ειναι απλη και ευκολη. Πήγαινε στο θέμα: Γρηγορος
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:32 @Θ. Κλημεντίνη
Μπερδεμενη οντος σε θελει και οντος θελει αν σου μιλησει αλλα δεν το κανει και θα σου πω αμεσως πιο κατω. Δεν ξερω αν ο ενδιαφερομενος το βλεπει οπως εγω παντος εγω οταν το κανω αυτο επιδη μου εχει συμβει πολλες φορες εσθανομαι οτι η κοπελα με θελει και δεν με θελει και με αυτο τον τροπο εσθανομαι οτι την ψηνο οταν δεν της μιλαω και την κανω να ζηλευει.Το κανω μεχρι να βεβαιοθω.Συγκεκριμενα το κανω με μια κοπελα τωρα απο το σχολειο μου η οποια δεν ειμε σηγουρος αν νιωθει κατι για μενα γιατι μια ειμε σηγουρος πως με θελει και απο την αλλη βλεπω κατι που με κανει να νιωθω οτι δεν παει καλα το πραγμα.Τωρα απλα συνεχιζω την ιδια τακτικη που περιεγραψες. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να καταλάβω αν με θέλει
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:
Αγγελε νομιζω πως πρεπει να βαλεις το λινκ απο το ποστ που ειχες πριν δυο μερες να διαβασει.χαχαχα. Κοπελα μου χαλαρωσε οκ αφου το καταλαβαινεις εχει καλος κανεις δεν τον ενδιαφερει εδω να σε ρεζιλεψει.Εγω νομιζω οτι οταν συμβει κατι το οποιο θα σε τρομαξει θα ταρακουνηθεις η κατι αναλογο.Για αυτο φροντησε να αποκτησεις αυτοελενχο και να το κοψεις το συντομοτερο .Εισε μονη σου σε αυτο δεν νομιζω πως μπορει καποιος να σου ανοιξει το κεφαλι και να σου βγαλει αυτο το ελατομα.Καλη τυχη. Πήγαινε στο θέμα: fake profile :/
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:08 @Sex
Κατι ασχετο υπαρχει ανθρωπος που με το που τελειωνει τον πρωτο γυρο πριν καλα καλα περασουν 10 δευτερα να ξανα ειναι ετοιμος για εναν ακομα?Και υδροηλεκτρικο εργοστασιο σπερματος να εκρυβε στο παντελονι του μου φαινεται αδυνατον μεχρι να αλλαξεις και να βαλεις αλλη καποτα να εισε ετοιμος για τον επομενο.Το κανεις εσυ αυτο ρε μεγαλε? Ααα και πιστεψεμαι αν οντος το κανεις αυτο δεν θα ξενερωναν.Εγω θελω 3-4 λεπτα τουλαχιστον + παιχνιδι (ζεσταμα) για να παρω μπρος.Οταν προκειται για δευτερο γιατι μετα θελει πιο πολυ κοπο. Πήγαινε στο θέμα: Γρηγορος
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 18:29 @Θ. Κλημεντίνη
Θεστω αλιως εσυ λογικα θα μιλας με αγορια ετσι?Πως θα σου φενοτανε αν εκανα και αυτα το ιδιο σε εσενα? Το να γελας κοροιδευοντας τον αλλον δεν ειναι και κατι το φυσιολογικο ξερεις.Και εγω εχω κανει πλακες δεν λεω με φιλους μου θυμαμαι σε gay αλλα ειμασταν πολοι μικρη αλλα ειχαμε την οριμοτητα να ξερομαι να μην πληγωνουμε και να μην μιλαμε πανω απο μια μερα με αυτο το ατομο. Γενικα δεν διναμε ποτε msn μιλουσαμε μεσα απο το 4fun αν το ξερεις και δουλεβομασταν.Αλλα το τονιζω οτι δεν ασχολιομασταν σοβαρα του το λεγαμε μετα.Εσυ απλα θα πρεπει να οριμασεις λιγο και να σκευτεις. Αν μακαρι να μην συμβει μια κοπελα οταν την "χωρισεις" αυτοκτονησει και σου ερθει ενα χαρτακι να παρουσιαστουν οι γονεις σου στα δικαστηρια εσυ τι θα κανεις?Θα σου φενοταν ακομα αστειο?Δεν ειναι κριμα ? Αμα σκευτεις αυτα νομιζω θα ξεμπλεξεις.ΟριμασαιΣΚΕΨΟΥ ΟΡΙΜΑ. Πήγαινε στο θέμα: fake profile :/
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 15:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι θα μπορουσες...Οχι τωρα ομως μην ξεχνας ειναι μικρο κοριτσακι.Δεν θα ειναι ετοιμο για αυτα που εσυ θα θες.Ουτε καν για φιλι στο στομα.Κρατησου μεχρι να παει πρωτη γυμνασιου τουλαχιστον.Πήγαινε στο θέμα: τεταρτη διμοτικου αλλα μετα
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 13:09 @Διάφορα
Πω δεν το καταλαβα αυτο.Αυτα δεν τα κανουμε ρε φιλε.Τεσπα βρες καποιον καλο τροπο να αποσπασεις το κινητο της απο το facebook ζητησε της το απο κει.Και μετα παρτην τηλεφωνω.Νομισω πως αυτο ειναι το καλυτερο.
Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα με κοπέλα
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 11:23 @Διάφορα
Nα της μιλησεις βεβαια ...Κανε εσυ την πρωτη κινηση.Αφου εισε σηγουρος οτι σε θελει,θα χαρει και η ιδια πολυ.Ενταξι μην φανεις και λιγουρης θελεις να βρεθουμε κατευθειαν... Πες της κατι του στιλ βρισκομαι στο ταδε μερος θες να ρθεις να τα πουμε? Ενοω να μην εισε δυστακτικος πχ να την παρεις τηλεφωνω και να της πεις θα ηθελες να παμε εκει?Αν μπορεις βεβαια αλιως δεν πειραζι.Να εισε σταθερος και χαλαρος σε οτι θα της προτεινεις κανωντας την ετσι να νιωσει οτι εχιεται καποια οικιοτητα.Γιατι πυθανον ντραπηκε απο το προχτεσινο και για αυτο να μην σε πειρε τηλεφωνο.Καντην να καταλαβει οτι αυτο που κανατε ηταν απολυτα φυσιολογικο γιατι εμενα αυτο μου περασαν ολλα οσα ειπες.
Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα με κοπέλα
Μήνυμα στις 27/2/2011 στις 19:06 @Sex
Οχι η απυρια παιζει.Το ανχος παιζει ρολο κυριος οταν δεν εξπερματωνεις.Απλα με τις εμπυριες που θα κερδιζεις θα ανεβαινει πιο πολυ η αντοχη σου.
Πήγαινε στο θέμα: Προωρη εξπερματοσει |