Μήνυμα στις 23/3/2011 στις 13:35 @Sex
Ο τροπος εχει σχεση οχι η συχνοτητα.Απλα θα το πιεζες πολυ αυτο ειναι ολλο.Απο την στιγμηπου εισε οκ τωρα ηρεμησε.
Πήγαινε στο θέμα: πόνος στο πέος
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 13:59 @Διάφορα
Tρεχε οσο πιο πολυ μπορεις...Και οτι μπορεις καντο τρεχοντας.
Πήγαινε στο θέμα: Σωματακι για το καλοκαιρι?
Μήνυμα στις 20/3/2011 στις 14:20 @Κλάψιμο
Οχι περιμενοντας να χιονισει ομως...Θελω να πω οτι πρεπει να μη κλιστεις στον ευατοσου περιμενωντας να ερθει η στιγμη που θα νιωσεις καλυτερα.Αντιθετα θεωρω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις κατι δημειουργικο οπου θα σου τραβαει τηνπροσοχη και θα σε κανει να ξεχνιεσαι.Ασχολησου με ενα βιβλιο παραδειγματος χαρη.Εμενα με βοηθαει πολυ να πηγαινω για τρεξιμο.Βρες τι σε κανει να ξεφευγεις και καντω.Καθε φορα θα νιωθεις και καλυτερα.
Πήγαινε στο θέμα: Κατάθλιψη
Μήνυμα στις 20/3/2011 στις 14:13 @Sex
Εμενα μου αρεσει και με ξετρελενει το ελαφρυ γδαρσιμο καθως βγαινει προς τα εξω με τα δοντακια.Ελαφρυ ομως οχι οργομα...Ειναι ωραια και παιχνιδιαρικη η αισθηση.Ξεκοινα απο την βαση οσο μεσα αντεχεις χωρις να πνιγεις και να τραβηχτεις και αρχισε να εξερχεσαι ακουμποντας τα δοντακια απο την πανω και την κατω μερια.Οταν φτασεις στο κεφαλακι απλα σταματα και κανε το ιδιο.(Αμα σου πω οτι φτειακτικα θα με πιστεψεις?)Παει καιρος που μου το εχουν κανει.
Πήγαινε στο θέμα: δαγκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 20/3/2011 στις 14:07 @Sex
Sorry που παιρνω το θαρρος και γραφω σε ποστ που περιμενεις να απαντησουν μονο κοριτσια αλλα εχω μια απορια προς τις κοπελες ,αυτες που απαντησαν και αυτες που θα απαντησουν.Πως ξερεται οτι ο συντροφος σας εχει 14-15-19 εκατοστα παραδειγμα.Το εχεται μετρησει με μεζουρα, σας το εχει πει , μηπως οι γυνεκες εχεται καποιο ειδους εκατοστομετρο στο στομασας η πιο γενικα στις τρυπες σας?(Τι καιρο θα κανει αυριο?) Συγνωμη και παλι φιλε... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αποκλειστηκα για κοριτσια
Μήνυμα στις 18/3/2011 στις 19:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τον ειδες να σταματησε η να ειχε καποιους ενδιασμους.Αν οχι ολλα καλα μπορει να μην το προσεξε.Για να μην σου ξανασυμβει να εχεις φροντισει να αφοδευσεις πριν γινει οτι γινει.Συνηθως κανουν κλισμα γιατι συμβαινει και παλι... Α μπορεις επισης να κοψεις τα greeklish βοηθαει. Πήγαινε στο θέμα: help proktiko..
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 23:16 @Διάφορα
Οχι.Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν θα επιχηρουσα να την φιλησω αν ειχε φαει κατι πριν επιδη τα ειχα με μια που φορουσε βεβαια ημουν μικρος 11 χρονων και αυτη επισης και ειχε στα δοντια φαει.Αλλα γενικα δεν θα με πειραζε αν προσεχε αυτο το θεμα.
Πήγαινε στο θέμα: Σιδερακια.. :/
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 23:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1)Λογικα θα εισε ωραια κοπελα.Αυτοι μεσα τους θα ζηλευουν.Ξερουν οτι ενοχλει τον αλλον και με την καλη ενοια τον πειραζουν γιατι με αυτο τον τροπο νιωθουν οτι δειχνονται.2)Απλα πες του οτι θες παραπολυ να το κανεις αλλα θες σιγα σιγα.Να μην βιαστειτε.Οπως ειναι τα πραγματα δηλαδη. Πήγαινε στο θέμα: παρακαλω ας απαντησουν οι αντρες
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 16:16 @Διάφορα
Δεν το εχω ξανακουσει ενδιαφερον...
Πήγαινε στο θέμα: ΙΑΠΩΝΙΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ?
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 15:02 @Sex
Δεν προκειται για μια απλη φαντασιωση.Προκειτε για μια καθηγιτρια γυμναστικης του διπλανου σχολειου που στεγαζεται με εμας.Ειναι γυρο στο 1.70 γυμνασμενη με οχι τοσο μεγαλο στηθος αλλα λακταριστους γλουτιαίους.Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ειπα οτι αυτη θελει πολυ... καθως εχει αγριο χαρακτηρα και φοραει συναιχια φορμες σαν αντιανεμικες ποθ της τονιζουν πολυ ωραια τους γλουτιαιους... Χτες ομως ενω εκανε παρελαση και εκανε πισω βηματα ειχα την ιδεα ετσι οπως κανει πισω να παω να πεσω πανω της και εντελος αυθορμητα το εκανα με χαρακτηριστικο τροπο κολοντας τον π... μου πισω της.Γηρυσε λιγο θυμομενει ζητησα και καλα συγνωμη δεν ειπε τιποτα και συνεχισε.Τεσπα μην τα πολυλογο απο χτες το οριο που τραβαω μαλ... εχει αυξηθη και ειναι αυτη προταγωνιστρια.Μου εχει καρφωθει αγρια στο μυαλο.Ξεχασα να πω οτι ειναι γυρο στα εικοσηπεντε και δεν ξερω αν ειναι η οχι σε σχεση.Δεν ζητω να μου πειτε τι θα κανω ειναι απυθανο. Θα κανω τα δικα μου εγω.Απο εσας τωρα ,σας εχει συμβει κατι αναλογο?Αν ναι τι κανατε .Πετυχατε τιποτα?(αφορα οχι μονο αγορια αλλα και κοριτσια...)Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Tρελή Φαντασίωση με....Κ.αλλα... |