Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 22:02 @Θ. Κλημεντίνη
vickaki χώρισέ τον αμέσως, αν ο τύπος είναι έτσι όπως μας λες δεν αξίζει τον κόπο... είναι τελειωμένη υπόθεση, μπορεί να σου είναι δύσκολο αλλά δεν νομίζεις ότι αξίζεις κάποιον καλύτερο που δεν θα σε φέρνει σ αυτή την κατάσταση????
Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση...
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 21:56 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ θα σου κάνω μια άλλη ερώτηση, πως γίνεται ενώ σου κάνει όλα όσα ανέφερες και σε ταλαιπωρεί τόσο πολύ να είσαι ακόμα μαζί του???????? δεν ξέρω την ιστορία σας και γενικά τι έχει παιχτεί μεταξύ σας, αλλά νομίζω πρέπει να τον σουτάρεις επειγόντως και να προχωρήσεις......
Πήγαινε στο θέμα: κανενα συμπερασμα απο αυτη τ συμπεριφορα?
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 16:18 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:φίλη sagia έχω ξαναπαντήσει σε παρόμοια ερώτηση στο φόρουμ και μάλιστα πρόσφατα, η εγώ και λόγω προσωπικής εμπειρίας πιστεύω πως ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος είναι το φτύσιμο, μη τρελένεσαι γενικά να είσαι χαλαρή και άνετη χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να είσαι ψυχρή, δώστου την εντύπωση ότι εντάξει καλά περνάμε αλλά μη τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, να είσαι cool και να δείχνεις ότι δεν σε πολυνοιάζει... θα τρελαθεί ΣΙΓΟΥΡΑ, θα τα χάσει και δεν θα ξεκολλάει, το κόλπο είναι παλιό και δοκιμασμένο... κάντο και θα με θυμηθείς....Πήγαινε στο θέμα: Πως κολλαει?
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 09:42 @Θ. Κλημεντίνη
για να είμαι ειλικρινής και εμένα μου φαίνεται κάπως απότομο να της πεις να βγείτε, αν έχετε κοινές παρέες μπορείτε να βγείτε όλοι μαζί και σιγλα σιγλα να την πλησιάσεις και να της δείξεις το ενδιαφέρον σου.....
Πήγαινε στο θέμα: επομενο βημα?
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 15:12 @Θ. Κλημεντίνη
φίλε χαλάρωσε, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, ναι μας αρέσουν οι τύποι που μας κάνουν να γελάμε και να περνάμε καλά, αυτοί που είναι πιο κοινωνικοί και αυθόρμητοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν καμία ελπίδα... το σημαντικότερο είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μη το παίζεις κάποιος άλλος, προσπάθησε να αναδείξεις τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, μη ξεχνάς ότι κάθε κοπέλα έχει διαφορετικό γούστο στα αγόρια, αρέσουν και οι κοινωνικοί και οι πιο ντροπαλοί και οι πιο μυστήριοι, με 2 λόγια κανείς δεν χάνεται... και σταμάτα να σκέφτεσαι και να ανησυχείς για το τι θα λες στην κοπέλα σου, θα δεις πως όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα λυθείς, θα είσαι ο πιο άνετος και όσο κλειστό άτομο και να είσαι, με τον καιρό θα χαλαρώσεις και θα της ανοιχτείς...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση με κοπέλα
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 14:18 @Θ. Κλημεντίνη
το ξέρω ότι έχει δίκιο όταν μου λέει ότι θέλει να να μη μιλάω με τον πρώην μου, λογικό είναι και εμένα δεν θα μ άρεσε να μιλάει με την πρώην του και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τον πληγώσω, αλλά και με τον άλλον δεν είναι τόσο εύκολο να ξεκόψω είμασταν πολύ δεμένοι και χωρίσαμε πολύ φιλικά, και για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω και να σταματήσω να μιλάμε... αλλά με τώρα με αυτόν περνάω πολύ καλά και θέλω να είμαστε μαζί, αχ σκέτο μπέρδεμα το ξέρω... α! superwoman δεν εννοούσα με πηγε σπίτι μας, οταν με πήγε σπίτι ΜΟΥ, ΜΑΣ είδε ο πρώην μου, εμένα και τον καινούριο...
Πήγαινε στο θέμα: δίλλημα
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 20:29 @Sex
νομίζω δεν υπάρχει φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις, εκείνη τη στιγμή κάνε ότι νοιώσεις, να είσαι αυθόρμητος και κυρίως να είσαι ο εαυτός σου, δεν είναι κακό να μη τη χουφτώσεις, απλά χαλάρωσε και προσπάθησε να είσαι όσο πιο τρυφερός γίνεται μαζί της, όσο για το πως θα την τραβήξεις απο την υπόλοιπη παρέα δεν μπορώ να συ πω κατι συγκεκριμένο κάποια αφορμή θα βρεις να την ξεμοναχιάσεις... δείξτης το ενδιαφέρον σου, μίλα της και κάποια στιγμή ζήτα της να πάτε μια βόλτα οι δυο σας... ελπίζω να σε βοήθησα...
Πήγαινε στο θέμα: φάση :-/ βοηθεια πλιζ
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 15:58 @Θ. Κλημεντίνη
κοίτα το ξέρω ότι αυτό που θα πω ακούγεται πολύ εγωιστικό αλλά δεν θέλω να σταματήσω να μιλάω με τον πρώην μου είμασταν 6 μήνες μαζι και αν και χωρίσαμε εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικός για μένα παράλληλα όμως με τον άλλον περνάω πολύ καλά και νιώθω πολὐ άνετα μαζί του και θέλω να είμαστε μαζί... δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πολύ...
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 15:41 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδιά! θα μπω κατευθείαν στο θέμα, λοιπόν έχω χωρίσει εδώ και 1 μήνα περίπου, και από τότε που χώρισα έχω αρχίσει να κάνω πολυ παρέα με ένα παιδί το οποίο μου την ψιλοέπεφτε κι όταν είχα σχέση, ποτέ όμως δεν είχε γίνει κάτι... τον τελευταίο καιρό όμως έχουμε έρθει πού κοντα και νομίζω πως μ αρέσει και χθες που είχαμε βγει μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί και με φίλησε και ήμουν πολύ χαρούμενη αλλά γαμώτο, όταν με πήγε σπίτι μας είδε ο πρώην μου (με τον οποίο παρεμπιπτόντως έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις και γενικά μιλάμε) και ένιωσα κάπως και γενικά ήταν πολύ αμήχανα... και αργότερα με πήρε τηλέφωνο ο πρώην μου και με ρώτησε αν έχουμε σχέση και μου είπε ότι με σκέφτεται ακόμα και διάφορα άλλα που με προβλημάτισαν, εντομεταξύ ο άλλος ξέρει ότι μιλάω με τον πρώην μου και μου είπε πως αν είμαστε μαζί θέλει να κόψω κάθε επαφή, δεν ξέρω τι να κάνω είμαι πολύ μπερδεμένη...
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 15:14 @Κλάψιμο
πες τα ρε φίλη... τι θέλουν επιτέλους για να μη μας ταλαιπωρούν???? νομίζω ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν... να σου πω μη τρελαίνεσαι, χαλάρωσε εσύ απλα να είσαι ο εαυτός, να αντιδράς αυθόρμητα όπως εσυ νομίζεις κι άμα του αρέσει άμα δεν του αρέσει δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας... Πήγαινε στο θέμα: τι θελετε απ τη ζωη μας; |