Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 21:22 @Sex
Επίσης οι άντρες κάνουν στους αντρες! Σε έκαψα ε? Πήγαινε στο θέμα: πιπα
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 21:17 @Sex
Μα δεν φοραω sting εσωρουχα επειδη τα φοραγε ο Μπεκαμ! Νιωθω πολυ ανετος και γουσταρω να νιωθω ετσι! Αλλα κι εγω συνηθως δεν φοραω τίποτα! Ειναι τελεια αισθηση! Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 18:54 @Ftou.gr admin
προτιμάτε να τα λέω straight δεν έχω πρόβλημα απλα θεωρω οτι αυτες οι ατακεσ εχουν γέλιο! Απλα συγνώμη! όσο για τα λεφτα έχει προωθηθει για τον επομενο μηνα! Πήγαινε στο θέμα: Τα συγχαρητηρια μου στο Ftou.gr
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 18:30 @Ftou.gr admin
Σας έχω ανακαλύψει πολύ λίγο καιρό τωρα και το καταδιασκεδάζω, ποτέ δεν ήμουν εξαρτημένος απο το internet αλλα πλέον ftouholic. Όλη μέρα εδω μέσα είμαι ακόμη και το βράδυ απο το bar που δουλεύω μπαινω! Σας αγαπώωωωωωω! Πήγαινε στο θέμα: Τα συγχαρητηρια μου στο Ftou.gr
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 18:08 @Ftou.gr admin
χααχαχαχαχαχαχ καιρό είχα να γελασω έτσι! Πήγαινε στο θέμα: Μπορείτε να μου διαγράψετε ένα....
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 17:54 @Sex
Απο οτι καταλαβαίνω είσαι μικρός σε ηλικία, μην ψαχνεις την νυφη. Βαζε σφραγιδες άνετα! Κι αν κάποια σου αντισταθεί πάνε στην επόμενη και θα σε κυνηγησει σαν τρελλη Πήγαινε στο θέμα: Ποσο καιρο κανατε μεχρι να...
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 17:37 @Sex
Αυτο πάντως είχε ξετρελάνει πολλές γυναίκες http://www.metrosexualmale.com.au/index.php/mens-underwear-news/david-beckhams-g-string Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 17:15 @Sex
Αν έχεις πέτρινο σωμα, πλάκα κοιλιά και full αντρικό στυλάκι είναι τέλειο, να εξαίχει εκει που τελειώνει ένα χαμηλοκάβαλο στενο τζιν!!! Φοραω συχνα αλλα όχι οταν βγαινω ραντεβου, στην δουλειά είναι πολύ βολικό είναι τεχνικά το λιγοτερο που μπορείς να φορέσεις είναι ανετο και τον κραταει στην θέση του. Δεν πάει σε αδυνατους γιατι κανει πολυ γυναικείο το σωμα! Αναμεσα σε ένα μποξερακι κι ενα στρινγκ προτιμώ το string αν και συνηθως δεν φοραω τίποτα! Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 16:56 @Sex
Αυτα είναι... next girl please Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 16:18 @Sex
Ωραία! Για πάμε στην επόμενη! Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα! |