Μήνυμα στις 9/4/2011 στις 15:26 @Διάφορα
To θεμα δεν ειναι νομικο ειναι υθικο.....Και αυτο ειναι ανυθικο να τους φερονται τοσο καλα ειναι τοσο καλα παιδια(ουτε καταλυψη ουτε τιποτα δεν εκαναν) και να μην εχει κανεις τους ορεξη να τους παει εκδρομη.Περα απο τους γραπτους νομους υπαρχουν και καποιοι αγραφοι που φυσικα και δεν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω νομους αλλα θα μπορουσα δικαιώματα... Πήγαινε στο θέμα: μονοημερηηη....αντε γεια..
Μήνυμα στις 9/4/2011 στις 14:37 @Sex
Χαχαχα ειπε "Βλακείες, δεν υπάρχει κολπικός οργασμός. Αυτά τα έλεγε ο Freud όταν έπαιρνε ναρκωτικά και μετά σάλταρε." Νομίζω θα εδινε ίδια απαντηση. Διαβασαι εδω! : Κατέλυξα καπου...Ο κολπικος μπορει να μην διαφερει απο το απλο οργασμο αλλα ισως να ειναι ενα εντονοτερο συναισθημα του οργασμου πιο ευχαριστο.Τι σας κανει να λετε πχ οτι αυτος ειναι καλυτερος απο τον αλλον στο κρεβατι?Οχι μονο το μεγεθος φυσικα αλλα το γεγονος οτι σας προσφερε μεγαλυτερη ευχαριστηση με οποιδηποτε μεσο.Ισως αυτο να ειναι και ο κολπικος και αυτο μονο εσεις μπορει να το γνωριζετε. Ισως να να εχουν δικιο και να μην υπαρχει και να λενε μαλακ...ς στα site αλλα πρεπει να σχετιζεται με διαφορετικη εσθηση του οργασμου. (Και εμεις οι αντρες αντιλαμβανομαστε καθε φορα τον οργασμο διαφορετικα.Αλλες φορες απλα τελειωνουμε και αλλες συνοδευεται απο εντονο συναισθημα αγαπης ριγης,τρεμουλου,συγκινησης κτλ..ολλα μαζι. Και ειναι απογιοτικο για τον αντρα οταν συμβαινει) Πήγαινε στο θέμα: Γενικες ερωτησεις-Sex
Μήνυμα στις 9/4/2011 στις 14:31 @Sex
Απο την στιγμη που θα ειναι φτειαγμενος ο υποψηφιος.Θα στο κανει. Μην του το ζητησεις απλα θα γινει απο μονο του.Σηγουρα υπαρχει μια μικρη πληοψιφία ατομων που δεν το κανουν αλλα οι περισσοτεροι το κανουν.Εμενα μου αρεσει και δεν αιδιάζω.Επισης ενα λαθος που εκανες ειναι οτι γενικευσαις οτι οι γυναίκες δεν αιδιαζουν.Υπαρχουν παλι πολλες που δεν το κανουν για αυτο το λογο αλλες απλα διασταζουν.Δεν μου εχει τυχει συνηθως οι περισσοτερες προτειμουν να βαλλουν την γλωσσα να δουλεβει οταν δεν εχουν ορεξη. Πήγαινε στο θέμα: για αντρες και γυναικες
Μήνυμα στις 9/4/2011 στις 00:30 @Sex
Δεν μου εχει συμβει.Δεν το εχω κανει.Δεν θελω να μου συμβει ουτε θελω να το κανω.Αλλα τα παιδια εχουν δικιο που μιλησαν παραπανω.Ολλα μπορουν να θεωρηθουν αιδιαστικα.Εμενα μου αρεσει να γλυφω την κοπελα και απο πισω .Με την προυποθεση οτι ειναι καθαρη και μεταξυ μας μαρεσει πολυ και την βρισκω με αυτο.(Γουστα ειναι αυτα).Δεν κανεις κατι κακο οπως λεω παντα αμα γουσταρεις κατι καντω(απο την στιγμη που δεν επιρεαζεις αλλους παντα).
Πήγαινε στο θέμα: Κατούρημα
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 18:44 @Διάφορα
Κανε μια αποπυρα να μπισεις το δεκαπενταμελες να μιλησει.Αν τους απειλησεται με καταλυψη θα σας πανε.Αφου ωρες δεν εχετε χασει.Μαθημα κανατε κανωνικα το δικαιουστε και εχετε δικαιομα να παραπονεθητε. Οντος ειναι λιγο αργα για αυτη την βδομαδα αλλα παλεψτε για την επομενη μετα το Πασχα... Πήγαινε στο θέμα: μονοημερηηη....αντε γεια..
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 18:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Oχι δεν θα νομιζει τιποτα αμα γουσταρεις εσυ καντο..... Παιρνει αντισυλυψη?Μπραβο?Αυτη ειναι προχωρημενη. Πήγαινε στο θέμα: Την εχετε γλυψει ποτε μετα το σεξ?
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 17:05 @Διάφορα
Δεν ειμε με καμια...Ειμε με τον ευατο μου και δεν ασχολουμε ουτε προκειται....
Πήγαινε στο θέμα: Τι πολιτική άποψη έχετε?
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 16:31 @Διάφορα
Μαθηματα φωνητικης πρωτων. Διαθεση να γινεις ακομα καλυτερος ακομα και αν εσθανθεις οτι δεν σου λυπει τιποτα.Να εισε cool να μιλας με ολους και να γνωρισεις πολυ κοσμο. Να περνεις μερος και να τραγουδας σε εκδηλωσεις του σχολειου.Μετα οταν μεγαλωσεις θα γνωρισεις ατομα τα οποια θα σε συστησουν σε υπευθυνους απο δισκογραφικες εταιριες και μετα θα αρχιζεις σιγα σιγα να βγαινιες μπροστα.Ειναι δυσκολα αυτα δεν ειναι ευκολα αλλα αυτος ειναι ο αυθεντικος τροπος. Θα σου πω κατι δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα μπορει να σου κλεισουν πορτες αλλοι οι οποιοι θα εχουν μεσο η θα ξεπουλιουνται για να μγουν μπροστα)Εσυ αυτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να μην απογοητευεσαι και να τραγουδας γιατι σου αρεσει χωρις απαρετητα να φτασεις στην κορυφη. Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 16:24 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εφοσον δεν εχετε κανει καταλυψη και δεν εχετε παει αλλες μονοημερες.Το δικαιουστε και με το παραπανω.Θα συζητησεις λοιπον με τα παιδια απο το δεκαπενταμελες να κανονησουν να πατε.Και αν οι καθηγητες δεν δεκτουν να τους απηλησετε με καταλυψη γιατι αυτος ειναι σοβαρος λογος.Αν ομως εχετε κανει καταλυψη πανω απο 5-6 μερες.Εχετε παει πολλες εκδρομες.Δεν δικαιουστε τιποτα. Αν εχετε παιδια με αρχιδια στο 15μελες μπορειτε να καταφερετε πολλα. Εγω ειμε στο δεκαπενταμελες(εχω αρχιδ.. μπροστα στους καθηγητες)καναμε 2 βδομαδες καταλυψη και παρρολα αυτα και δυο πενταημερες εγιναν και θα παμε μονοημερη τωρα την αλλη βδομαδα.Το μονο που μας εκοψα ειναι οι περιπατοι (μουσεια ,θεατρο και τα λοιπα)...Ξεχασα να πω οτι ειχε γινει και μια χοντρη μαλακ...ια κατα την διαρκεια της καταλυψης (δεν θελω να αναφερθω) και παρρολα αυτα το χειριστηκαμε σωστα.. και την βγαλαμε καθαρη). Πήγαινε στο θέμα: μονοημερηηη....αντε γεια..
Μήνυμα στις 7/4/2011 στις 23:58 @Sex
Δεν χυνεις μεσα ρε.Και τις περισσοτερες φορες πρωσοπικα φοραω καποτα οποτε?Γενικα οι γυναικες σηγουρα δεν θα αιδιαζουν αλλα ετσι οπως το εθεσαις αν εχυνα μεσα και ειχε και τα υγρατης σηγουρα θα αιδιαζα εγω να γλυψω διοτι θα συχενομουν το δικο μου σπερμα... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Την εχετε γλυψει ποτε μετα το σεξ? |