Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 18:51 @Διάφορα
Αεροβολο πανυγιριστικο η ακομα καλυτερα νεροπιστολο... Ξεχασετο εκτως αν γινεις αστυνομικο, στρατιωτικο η βγαλεις αδεια για κινηγετικη καραμπηνα.Ολλα τα αλλα θεωρουνται παρανομα. Υπαρχουν online καπια site με καλα αεροβολα αλλα αν σε πιασουν παλυ θεωρειται παρανομο. δες εδω Πήγαινε στο θέμα: οπλο και νομοθεσια
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 15:07 @Μηχανήματα
Λοιπόν παιδιά εχω ένα sony vaio λαπτοπ στο οποιο η οθονη στο κατω μερος ειναι χαλσμενη και εχωντας μια λουρίδα απο γραμμη (σαν χαλασμενη τηλεοραση).Θελω να μετατοπισω την εικονα μερικα χιλιοστα πιο πανω.Ενοω να μικρινο την διασταση και να μην χρησιμοποιηται το χαλασμενο μερος.Εχει κανεις ιδεα πως να τι κανω αυτο γιατι εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο...Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα σε οθόνη laptop!
Μήνυμα στις 20/4/2011 στις 22:02 @Διάφορα
Εγω σε πιστευω και διαφωνω με τους ασχετους που μιλησαν πριν.Αν δεν εχετε γνωμη καλυτερα να μην μιλατε.Εμενα μου σηναιβει χτες.Απο τοτε εκανα μηνες να κοιμηθω στο δωματειο μου.
Πήγαινε στο θέμα: ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ
Μήνυμα στις 20/4/2011 στις 15:17 @Μηχανήματα
Πλεον ειναι απυθανο εως και ακατορθωτο.Παλια μπορουσες εκγαθηστοντας του ενα ειδικο λογισμικο (hackarισμενο) και διαβαζε αντιγραφα απο στικακι και τετια.Πλεον δεν γινεται αυτο και αν το εχει κανει καποιος και συνδεθει στο internet κλειδωνεται για παντα. Πήγαινε στο θέμα: Αντιγραμμενα παιχνιδια για το ps2
Μήνυμα στις 20/4/2011 στις 10:39 @Sex
Δεν το εχω δοκοιμασει ουτε καν πηγε το μυαλο μου εκει...
Πήγαινε στο θέμα: ερεθισμός του προστάτη
Μήνυμα στις 20/4/2011 στις 10:38 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Πας και τα κατεβαζεις απο την torrentz σε μορφη iso.Tα ανοιγεις με το nero η καποιο αλλο προγραμμα και τα κες σε dvd.Και μετα ειναι ετοιμα να παιξουν στο τσιπαρισμενο ps2 σου.Πήγαινε στο θέμα: Αντιγραμμενα παιχνιδια για το ps2
Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 21:01 @Sex
Στα studio ειναι ελενγμενες και δεν αφεινουν να μπει οποιος να ναι. Οι καποτες που βαζουν ειναι ασπαστες.Αμα πας σε κανενα στο μεταξουργιο η οδο φιλης εκει θα πρεπει να ανυσιχεις.Τεσπα αν το θες τοσο καντο ποιοι ειμαστε που θα στο απαγορεψουμε? Πήγαινε στο θέμα: fleshlights
Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 20:53 @Sex
Να βαλεις πραγματα μεσα στην ουρηθρα ενοεις?Αν ναι δεν τον θεωρεις ανατριχιαστικο και επικυνδινο?Αμα τυχει και σπασει τι θα κανεις?
Πήγαινε στο θέμα: ερεθισμός του προστάτη
Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 20:51 @Μηχανήματα
Οχι και να το σβησεις στο ξαναδινουν.Αρκει να εχεις το λογαριασμο σου.Αλιως αν ειχες play station 40 giga οταν θα γεμιζαν δεν θα μπορουσες να παρεις αλλο.Απλα το κανεις απεγκατασταση και οταν θες να παιξεις το ξανα εγκατιστας.Το αντιστιχο στον υπολογιστη ειναι το steam.Φτειαχνεις λογαριασμο.Μετα αγοραζεις games και παιζεις απο κει.
Πήγαινε στο θέμα: Playstation Network |