Μήνυμα στις 25/4/2011 στις 00:49 @Διάφορα
Συμφωνω απολυτα με τον Arthas ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις. Οταν λες επελεξες να εισε αθεη ενοεις οτι δεν πιστευεις σε τιποτα οτι δηλαδι ειμαστε κατι που ετυχε μετα το θανατο παυουμε να υπαρχουμε?Εγω δεν ειμε ακριβως αθεος πιστευω οτι υπαρχει θεος αλλα οχι οπως μας το εχουνε μαθει.Πιστευω οτι υπαρχει κατι ανοτερο (εχοντας παντα τις αμφιβολιες μου)και καθε βραδυ προβληματιζομαι.Εσυ σκευτεσαι κατι αναλογο η οταν λες τιποτα ενοεις τιποτα...?(Απλη περιεργια γιατι το θεμα με ενδιαφερει πολυ). Πήγαινε στο θέμα: περί θρησκείας
Μήνυμα στις 24/4/2011 στις 17:35 @Sex
Οξινο ειναι το πορτοκαλι θα εμεινε πανω στο αιβεσθητο δερμα του πεους και θα το ερεθησε δεν θα παθεις τιποτα. Οσο για σενα Jken πεθανα!!!! χααχχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 24/4/2011 στις 17:29 @Sex
Ρε παιδια σας παρακαλω ειναι σκληρο και ανουσιο να λεγεται καποιος "αμαρτολος" επιδη κανει sex.Αυτες οι προκαταλυψεις δημηουργηθηκαν απο την εκκλησια και οχι απο τον Χριστο.Τα χρονια του μεσεωνα οι "παπαδες" ελεγαν τετια στους ανθρωπους για να τους ελενχουν τρομοκρατώντας ετσι τον τοτε αγαθο κοσμο(σκευτητε μαγισσες,σεξ,συνχωροχαρτια,πλυσημο και ενα σορο αλλα).Μερικα απο αυτα με το περασμα του χρονου καταριφθυηκαν δυστηχος μερικα αλλα εχουν μεινει.Θεωρω οτι οι νηστιες,το σεξ προερχονται απο κει.Παραδειγματος χαρη καποιος ταραζεται οταν ακουει αυτα που λεω και με λεει αθεο...Αυτος νηστευει,παει καθε κυριακη στην εκκλησια ειναι προτυπο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.Ναι αλλα αμα δει καποιον στο δρομο να παρακαλαει για φαει μπορει να σκευτει (που να τον βοηθησω τωρα?και αν κολησω κατι?και αν του αξιζε? και και και?)Και θα αδιαφορησει.Αντιθετα καποιος αθεος που δεν πιστευει πουθενα αλλα αγαπαει τους συηνανθρωπους του και τουλαχιστον θα ενδιαφερθει προσφεροντας την ελαχιστει βοηθεια δεν θα μετραει?Ο αλλος που νιστευει θα εχει καλυτερη αντιμετοπιση απο τον θεο? Εγω πιστευω οτι ο θεος γενικα οποιος και να ειναι θα κρινει τον ανθωπο σχετικα με την συμπεριφορα του,τα αισθηματα του και οχι απο το αν θ .α ακολουθαει καπιες διαδικασιες τυπικες.Αντι για νιστια θα επρεπε να μαζεβαμαι φαει να στελνουμε σε λαους οπου το χρειαζονται και να εβαιστιτοποιουμαστε περισσοτερο για το καλο των ολλων!!!Αυτο πιστευω οτι ο θεος θα το προτιμουσε(πιο απλα)!!! Πήγαινε στο θέμα: σεξ μ.σαββατο
Μήνυμα στις 24/4/2011 στις 12:25 @Διάφορα
Λοιπόν παιδιά παλιά ειχα παίξει το silent hill 3,4 και απο κει "ερωτευτικα" με ενα animation το ισως γνωστο σε οσους εχουν παιξει τα game robbie the rabbit. Εγω λοιπον θελω να το αγορασω σε αρκουδακι ετσι οπως ειναι στην φωτογραφια το θεμα ειναι οτι δεν το βρησκω πουθενα ουτε καν στο ebay.Μηπως καποιος απο εσας μπορει να μου δωσει ενα link?Θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο ρεαλιστικο και κοντα σε αυτο που ειδα στο game γιατι τα μονα που εχω βρει ειναι πολυ fake..Ευχαριστω εκ των προτερων... here and here Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να το αγοράσω αλλά δεν...
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 20:05 @Μηχανήματα
Γινεται αλλα ειναι περιορισμενα μπορει να χρησημοποιειθει πανω απο ενα απλα δεν καποια στιγμη θα πει οταν καποιος παει να τα ενεργοποιεισει οτι αυτο το κλειδι χρεισιμοποιειται απο αλλον υπολογιστη (ενοωντας 5-6 αλους).Εγω προσωπικα το εχω κανει απο το laptop τους ξαδερφου μου ΜΕ WINDOWS 7 και απο ενα δικο μου με xp.Και τα ευτα ειναι εγκατεστημενα σε τρεις υπολογιστες μαζι με του ξαδερφου μου και τα xp προσφατα εβγαλαν ενα μυνημα σε εναν friend οτι χρεισιμοποιονται ειδη απο αλλον υπολογιστη. Α και κατα μυστιριο τροπο οταν εκανα εγκατασταση ξανα τα xp σε πεμπτο υπολογιστη αν θυμαμαι καλα ενεργοποιηθηκαν με επιτυχια ενω στον friend μου εβγαζε αυτο το name.(Τι να πω). Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για vista..
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 19:58 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:
Ελα μορε τσουλακι τωρα...Απλα ενθουσιαζοσουνα και οταν γινοταν κατι και γνωριζες τον αλλον καλυτερα συνιδιτοποιουσες οτι οτι πολυ απλα δεν σου κανει για καποιο λογο.Ξεμπερδεψε τωρα με τις πανελληνιες φτειαξε την ζωη σου καιμστοιχηματιζω οτι θα βρεθει καποιος οπου τον θα τον θεωρεις οτι πρεπει για σενα.Αυτο που σου συμβαινει συμβαινει συχνα και ανεξαρτητος φιλου.Εμενα προσωπικα που ειμε αγορι μου εχει συμβει ουκ ολιγες φορες και το καταλαβαινω πριν κανω κατι.Αλλες φορες το καταλαβα οταν ειδη ειχα ξεκινηση "σχεση" και την διαλησα σε 3 μερες. Πήγαινε στο θέμα: βαριέμαι/ξενερώνω γρήγορα...
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 17:36 @Μηχανήματα
Η μεταξυμας κατεβασε τα 7 και δες ενα κλειδι απο την κατω μερια ενως λαπτοπ απο καποιον φιλο σου η κανα γνωστο.Αν ειναι ιδια εκδοση τα windows το κλειδι θα ειναι συμβατο και θα εχεις απολυτα αυθεντικα windows!!!Δεν το κλεβεις το κλειδι εξαλου απλα το δανιζεσαι προσωρινα. Αν και με ενα καλο shearch βρεισκεις πολλα τετοια κλειδια απλα σπυ ειπα μια εναλλακτικη. Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για vista..
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 11:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Eγω κανονικα απο χτες στις τρεις ωρα!!!Ολα αυτα που λενε ειναι προκαταλυψεις.Και προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι απο την στιγμη που δεν εχει γραφει καπου αυτο ουτε το εχει πει ο ιδιος ο χριστος δεν προκειται να το υπακουσω.Εδω δεκα εντολες ειναι ολλες και ολλες και τις μισες μην πω και ολλες τις παραβιαζουμε ξεροντας το.Το αν εισε καλος χριστιανος η οχι δεν μπορει να κριθει απο το αν πηγαινεις η οχι στην εκλησια η απο το αν νιστευεις η οχι.Αλλα απο το τι νιωθεις.Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και νηστια
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 19:15 @Sex
Το παχος το μετρας με μεζουρα στην μεση του πεους.Δεν βαζεις απλα το χαρακα/μεζουρα και μετρας το πλατος.Το μετρας περιμετρικα. και σηγουρα δεν θα βγαινει 4 εκατοστα θα βγαινει παραπανω.
Πήγαινε στο θέμα: ιδανικο μεγεθος για ηλικιες 12-15
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 18:55 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Ναι γινεται.Αλλα με το ενα θα συνδεεσαι απο το messenger το κανονικο.Και απο το αλλο με το παλιο που εχουν τα windows.Θα πρεπει να εχεις xp ομως.Αν οχι.Κατεβαζεις το messenger plus το οποιο εχει script που σου επιτρεπει και αυτο που θες και πολλα αλλα επισης φτανει να βρεις το scriptaki.Μπορεις ομως ποιο απλα να κατεβασεις ενα αλλο προγραμμα που να σου επιτρεπει να συνδεεσαι στο msn. Πήγαινε στο θέμα: διπλό MSN |