Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 16:54 @Διάφορα
Λοιπον παιδια εχω ενα κωδικο στο steam το οποιο εχει γυρο στα 18 ολοκαινουργια παιχνιδια.Θελω λοιπον επιδη δεν ασχολουμε πλεον πολυ να τον πουλησω βρισκοντας καποιον τον οποιο θα συναντησω να με πληρωσει αντικαταβολη και να κανουμε τις απαρετητες διαδικασίες.Ξέρετε κανα site το οποιο θα ηταν καλο μεσολαβητης για αυτην την δουλεια.Ενοώ να μπορω να φτειαξω μια αγκελια κανονικη να ανεβασω screenshots και να βρω πυθανους αγοραστες (και μαλιστα να ειναι καλη να μπαινουν αρκετα ατομα)...Ευχαριστω. Κατι σαν την χρηση ευκερια online και με screenshots κτλ... Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με πώληση online!
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 13:30 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Οχι στο ονομα σου.Θελει να εχεις κλεισει τα 18.Χρειαζεσαι πιστοτικη visa η mastercard και φτειαχνεις αccount μετα βαζεις τα στοιχεια της καρτα σου και εισαι ready.To θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορεις εκτως αν το ανοιξεις σε αλλου το ονομα.(Η κυπρου και η πειραιως νομιζω ειναι οι πιο καταλληλες για αυτο.)Πήγαινε στο θέμα: paypal
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 11:13 @Διάφορα
Κολλας εναλαξας τα χιλια σου πλαγια(καταλαβες)ωστε να αγκαλιαζουν της κοπελας και παιζεις με την γλωσσα σου την γλωσσατης κυριως προσπαθεις να την ρουφηξεις θα σου βγει ρε χαλαρωσε...
Πήγαινε στο θέμα: Πως δείνουμε γλωσσόφυλο??
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 22:07 @Μηχανήματα
Ανασυγκρωτηση των windows....H ακομα καλυτερα το advanced system care pro της iobit ειναι το καλυτερο αλλα που θα το βρεις αν αποφασισεις να το παρεις ειναι δικο σου θεμα...Μπορεις ομως να το αποκτησεις trial.
Πήγαινε στο θέμα: Καθαρισμός σκληρού δίσκου
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 20:08 @Sex
Απο διαρκεια ....Το min μου ειναι γυρο στα 15 λεπτα εκτως προκαταρτικων και το max 45 λεπτα.Αλλα γενικα στις εναλλαγες γυρον μεγαλωνει πιο πολυ η αντοχη τοσο που δεν καταφερνω να τελειωσω. Πήγαινε στο θέμα: Τα ρεκόρ σας κύριοι :)
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 19:58 @Sex
Κοιτα καταλαβα λαθος στο τελος εμεινα στο οτι ειπες "και προφυλακτικο?" εκει, για αυτο....Καλο θα νμε προφυλακτικο γιατι πυθανον (σηγουρα θα ματωσει) και παλι δεν θα παθεις τιποτα απλα για το εμμα και την εγγυμωσυνη(θελω να πω οχι για να μην κολισεις τιποτα).Αργοτερα οταν ενημερωθει και μαθει ποτε ειναι γονιμες μερες και ολλα αυτα τα ακαταλαβιστικα γυναικεια να το δοκοιμασεται γιατι αξιζει πολλα. Α και κατι τελευταιο αν εχεις σκοπο να τις κανεις στοματικο (ναι χαχαχα καντο)να το κανεις πριν μιας και ειναι παρθενα.Aυτα... Πήγαινε στο θέμα: Πως θα γινει
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 19:49 @Sex
Σε χαρτι υγιας φροντιζω παντα να εχω ενα στο δοματιο για τα βραδια.Μετα τα πεταω ενοειτε στο καλαθι των "αχρηστων" του μπανιου οπου κανεις στο εγκυομαι δεν προκειτε να ψαξει.Αλλες φορες τελειωνω στην ντουζιερα η στην λεκανη.Αμα παισει εξω (αυτο γινεται συνιθως) περνω την σφουγκαριστρα και αφου το εχω σκουπησει με χαρτι πρωτα σφουγκαριζω.Μερικες φορες βαζω και καποτα αφου τις εχω καιρο αχρησιμοποιοιτες τι θα κανω θα τις αφησω να ληξουν?Στα χερια σπανια γιατι για καπιο λογο μου τρωει πολυ χρονο να τα καθαρησω.[Αυτα τα λιγα μεταξι μας(των παιδιων του ftou)]. P.S οταν το κανω στο δωματιο και τα μεταφερω στο μπανιογια να μην τυχει κανα απροοπτο βαζω μπουφαν η φαρδυ φουτερ βαζω τα χαρτια και τα μεταφερω με ασφαλεια.Και τις καποτες σε μπουκαλια μιλκο, απο γαλα κτλ για να μην γινω ρεζιλι οτι και καλα τα περνω για να τραβαω μαλακια(αφου θα ληξουν). Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 18:31 @Θ. Κλημεντίνη
Μαλλον δεν του αρεσεις.Αν και παλι εσει νιωθεις οτι κατι αλλο τρεχει και εχει καπια εστηματα.Τοτε κατι θα εχει παικτει με το πρωιν αγορησου και αυτος απλα θα πηγαινει πασο...Σε τετιες περριπτωσης η το εναν θα ναι η το αλλο.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πλησιασω.??? |