Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 14:41 @Sex
Εξαρταται απο το ποσο χρονων εισε...Αληθεια ποσο εισε? Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 14:30 @Διάφορα
Χρησημοποιοιτε μονο αν εχεις να κανεις με ορθογωνιο τριγωνο και μονο.Και ειναι απαρετητο να γνωριζεις δυο πλευρες. Α^2=Β^2+Γ^2 οπου Α η υποτεινουσα.(το ξερεις απλα το ανεφερα γενικα) Πήγαινε στο θέμα: πειθαγοριο θεωρημα
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 14:27 @Sex
Νομιζω οτι στο σεξ πρεπει να ικανοποιουνται το ιδιο και οι δυο.Ομως σρεσε ποιον αντρα δεν θα αρεσε να νιωθει την κοπελα του να σπαρταραει απο ευχαριστηση? Πήγαινε στο θέμα: πονος στους ορχεις
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 13:51 @Sex
Ε αυτο ειναι.Απλα στην προσπαθεια τους να τελειωσουν βασικα να βγαλουν το σπερμα τα μπαλακια και δεν τα καταφερνουν ζωριζινται για καποιο λογο και αυτο δημηουργει πονο.Κανε οτι κανεις και μετα οταν η κοπελα τελειωσει το πιο βασικο δηλαδη.Βγες και συνεχησε με το χερι η αν το κανει πες της να σου παρει πιπα να τελιωσεις.
Πήγαινε στο θέμα: πονος στους ορχεις
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 13:47 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Το οτι οι υπολογιστες ειναι φτιαγμενοι με βαση τα αρχαια ελληνικα δεν σας κανει εντυπωση?Δηλαδη ετσι διαλεξαν μια γλωσσα και ειπε ας βασησουμε τους υπολογιστες πανω σε αυτη?θα σας φερω ενα παραδειγμα μη ξερωντας πολλα βεβαια για αυτο.Ας παρουμε την λεξη "ΠΥΛΗ" κανει μπαμ οτι ειναι απο τα αρχαια χωρις να εχει αλλαξει.Το πυλη οταν το ακουμε πυθανον αντιλαμβανομαστε οτι μιλαει για καπιο περας το πωσε μεταφερει απο ενα μερος σε ενα αλλο. Τα δυο πρωτα γραμματα ξερω πως ερμηνευονται.Το γραμμα "Π" ειναι σαν πορτα και το γραμμα "Υ" σαν δυο ενεργιες που ενονονται σε μια.Δηλαδη η αυτη η πορτα ειναι το μεσο για να πας απο το ενα μερος στο αλλο και ενονει αυτα τα δυο μερη μεταξυ τους.Τα υποληπα δυο δεν θυμαμαι παντος καπως ετσι σκευτονται για τους υπολογιστες οπως σκευτοντουσαν η αρχαιοι. Και οχι οτι αυτο που ειπα εχει μεγαλη σημασια με το θεμα αλλα απο δυκνυει οτι το αρχαιο ελληνικο αλφαβητο καθε αλλο απο μια απλη κακια αντιγραφη δεν ηταν.Και ολοι ξερουμε οτι ναι ειναι βασισμενο στο φοινικικο αλλα το εκοψαν και το εραψαν στα μετρα τους προσθετοντας και αλλα πραγματα.Αρα ακομα και ετσι ειχαν φροντισει οι λεξεις τους να εχουν καποιο νοημα. Πήγαινε στο θέμα: η αληθινή σημασία του Ελληνικού αλφάβητου
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 02:28 @Sex
Φιλε hast νομιζω οτι το προβλημα ειναι ψυχολογικο συμφωνα με τα λεγομενα σου. Το οτι ειχες 2 χρονια να κανεις σεξ πρακτικα δεν σημαινει τιποτα απολυτος θεωριτικα ομως σου γεννηθηκε η ιδεα οτι αυτο θα σε επιρεασει αρνητικα και το βγαζεις στην επιφανια σε μορφη ανχους για το αν θα λειτουργησει η οχι.Κατσε ενα βραδακι που θα ειστε ορεξατοι και χαλαρη απλα αγκαλιαστειτε φιληθητε να δημηουργησετε ενα χαλαρο και ηρεμο ερωτικο κλιμα.Και αφου θα ειστε χαλαροι νομιζω θα παν ολλα καλα.Το παιχνιδι ειναι μες στα μυαλα σας θεωρο και το καλιεργητε ο ενας στο αλλον.Συζητηστετο ζεβγαρι ειστε δεν ειναι ντροπη.Το μονο συγουρο ειναι οτι η επιθυμια για σεξ δεν εχει χαθει απλα βρισκει εμποδιο πανω στις αρνητικες σκεψεις... (ηρεμηστε πινοντας κανα ποτυρακι κοκκινο κρασι ετσι να βαρεσει λιγο ωστε να φτιαξετε κεφαλι οχι προσθεου να μεθησετε και γινει τιποτα απλα θα εχετε ευθυμια και δεν θα εχετε αρνητικες σκεψεις) Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΞ προβλημα
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 02:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ισως ναι το εχω παθει και εγω κανα τριαρι φορες.Εγω το εχω παθει στην προσπαθεια μου να κρατηθω.Κοιτα δοκοιμασε να τελειωσεις μετα με το χερι και πες μου αν σου περασει.Αν δεν σου περασει καλο ειναι να πας να το συζητησει με γιατρο.Πήγαινε στο θέμα: πονος στους ορχεις
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 02:17 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Πουσαψ με ανοικτα τα χερια περα απο το υψος των ομων.(ΓΙΑ ΦΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΛΑΤΗΣ)με ταχερια στο υψος των ομων (ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΥΣ)με τα χερια τελειως διπλα το ενα στο αλλο (ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ).Παραλληλα ενοειται οτι γυμναζεις και κοιλιακους.Πήγαινε στο θέμα: Πλατη
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 02:14 @Διάφορα
Θα σου βγει εκεινη την ωρα μην ανυσιχεις ολοι ετσι λενε και στο τελος ειναι εξπερ...
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον φιλησω??
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 02:12 @Διάφορα
Εγω το βρησκω πολυ πυθανο.Και μαλιστα πριν απο ενα δυο μηνες ειχα την ιδια κουβεντα με ενα ψαγμενο ατομο.Και πριν δω το βιντεο ειμε σηγουρος πως μιλαει για προσευχη στον θεο ηλιο ε?Οπου η αρχαιοι θεωρουσαν οτιωχαρη σε αυτον ανθιζουν τα φυτα για να μπορεσουν να θρεψουν την οικογενια τους και πολλα αλλα...Το πιστευω και μαλιστα πολλες ελληνικες λεξεις σημαινουν διαφορα πραγματα.(κυριως η σειρα των γραματων.
Πήγαινε στο θέμα: η αληθινή σημασία του Ελληνικού αλφάβητου |