Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 11:01 @Διάφορα
Το μονο που αξίζει σε αυτο το ας το πουμε ποιημα ειναι το "γιατι δεν ερχεσαι ποτε οταν σε θέλω"... Ελα ντε... γιατι δεν έρχεται.... Τι άλλο δηλαδή να κάνουμε ακόμα για να έρθεις μου λες??? Οχι μου λες???? Πήγαινε στο θέμα: Αφιερώσεις
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 10:56 @Διάφορα
Μάθατε ολοι τα μπατσελορ παρτυ... Τα ειχατε και στο χωριο σας? αχ νεολαια... άντε καθειστε σπιτάκι σας μωρέ να απολαυσετε την τελευταια ωρα της ελευθεριας σας/ θα το μετανιώσετε που θα το μετανιώσετε ετσι και αλλιως... Πήγαινε στο θέμα: Λίγο πρίν τον γάμο...
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 10:49 @Διάφορα
Μύρτος φυσικά αν και υπάρχουν πολύ πολυ ωραιες παραλίες παντου.. Και μια απο τις πιο μικρες και ωραιότερες βρισκεται στην Ιθάκη.. Πηγαινετε και σε κανένα άλλο νησι. Οχι μονο στα μεγάλα. Πήγαινε στο θέμα: Την Γνώμη σας
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 10:34 @Κλάψιμο
Ισως για κάποια λιγα χρόνια υπήρξα και γω παιδί της "αλάνας".. αν μπορουμε να το πουμε έτσι.. Παιδι της γειτονιάς.. Που πήγε η γειτονιά αναρωτιέσαι... Χάθηκε ανάμεσα στις πολυκατοικιες.. χάθηκε οταν η άσφαλτος πήρε τη θεση που ειχε το χώμα και οι πέτρες.. Εκει που τρέχαμε και γρατζουνιόμαστε.. που εβγαιναν οι μανάδες έξω και μας φώναζαν. Που μας έβρισκε καποιες φορές ο χωροφύλακας (θα αναρωτιουντε οι πολυ νεοι τι ειναι οχωροφύλακας!), και μας γύρναγε στο σπίτι το μεσημερι.. Στρατιωτάκια ακουνητα αμιλητα κι αγέλαστα... Σχοινάκι... Γκαζές... οποιος έχει τον γαλατά κερδιζει ....!!! ρακέτες έξω απο το σπίτι... κουτσο.. τυφλόμυγα.. χαλασμένο τηλέφωνο... πινακωτη.. περνά περνά η μέλλισα.. ποδοσφαιρο με κοντά σκισμένα σορτσάκια ... -------------------- σήμερα????? κομπιουτερ... game boy... κινητά τηλέφωνα... Και το αποτέλεσμα....? ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. πάνε οι γειτονιές... κι αν εμεις τις ζήσαμε για λίγο .. τα δικά μας παιδίά δεν θα τις μάθουν ποτε.. πεθαινουμε κάθε μερα... Πήγαινε στο θέμα: Που πήγαν τα παιδιά απτις αλάνες?
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 10:20 @Κλάψιμο
Στο ταξίδι που έκανε η καρδιά μου... σε συνάντησε... Σταμάτησε σε σένα και εμεινε μαζί σου... Και αν ακόμα εσυ θελήσεις να φύγεις κάποια στιγμή... Και αν ακόμα λες πως με θελεις και θες να μεινεις και μαζί μου... εγώ σιγουρα θα ειμαι εκει για σένα.. ξέρεις γιατι...? γιατι εγώ σαγάπησα απο την πρώτη στιγμή... δεν εφυγα ποτε απο σενα ασχετα αν εσυ πιστεψες κάποια στιγμή το αντίθετο ή και ακόμα το πιστευεις.. αυτο που ένιωσα και αυτο που νιώθω, ειναι τοσο μεγάλο που ξεπερνά ακόμα και τις δικές μου δυνάμεις.. και οταν αγαπά κανεις τοσο πολυ.. τοσο δυνατα.. τοσο αληθινά.. δεν σκέφτεται ποτε πως μπορει στην ζωή του να μπει κάτι άλλο.. δεν το επιδιώκει, έτσι απλά για να έχει μια παρέα για την βραδινή του μπύρα ή τον πρωινό του καφέ. Για μια εκδρομή.. Το κάτι άλλο το βρίσκεις σε φίλους. Οχι σε σχεση.. Τη σχεση την εχεις. Και ξερεις ποσο πολυ δυνατο ειναι αυτο που νιώθει ο άλλος για σένα.. Εσυ ομως άραγε ένιωσες ποτε ετσι για κεινον...? Η μήπως η αγάπη σου δεν ήταν τοσο βαθειά...? Μα κι αν έμενα μονη... Εντελώς μονη... Ακόμη και χωρίς φίλους... απο την στιγμή που έχω εσένα στη ζωή μου έστω και αν δεν ζούμε μαζί... νιώθω καλυμένη συναισθηματικά και σωματικά.. αν και ξέρεις κάτι...? κάποτε.... ήμουν καλύτερα... γιατι πίστευα πως μαγαπάς... τώρα πιστευω πως απλά με θέλεις και με νοιάζεσαι... πριν καποια χρονια μου ελεγες "σαγαπώ". Ομως δεν το έχεις πει εδώ και 3μιση χρόνια.. Θα μου πεις αυτο εχει σημασια...? Ναι .... έχει και αυτο... Γιατι οταν αισθάνεσαι δυνατη αγάπη για κάποιον, σε πνίγει να το πεις.. θες να το βγάλεις απο μέσα σου.. Κι αν νομίζεις πως δεν ειναι ετσι.. απλά νομίζεις... Εγώ θα ειμαι πάντα κοντά σου. Οχι γιατι το θες εσυ. Αλλά γιατι το νιώθω εγω.. Ακόμα κι αν σκέπτεσαι έτσι τον τελευταιο καιρό.. Αν ειχες τη δυναμη θα έλεγες πολλά.. Ποια ειναι αυτά θα αναρωτιέσαι... Αυτά που θα ειχαν αλλάξει τη ζωή και των δυο μας προς μια ανθρωπινη ζωή γεμάτη αγάπη... Αλλά ποτέ δεν θέλησες.. Γιατι δεν αισθάνεσαι έτσι... ειτε γιατι φοβάσαι... ειτε γιατι νομίζεις πως δεν ειναι σωστό... Και τι κατάλαβες μια ζωη που εκανες το σωστο σε κεινους που δεν το άξιζαν...? Τιποτα... Πήγαινε στο θέμα: Καταθέσεις ψυχής στην τράπεζα της καρδιάς
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 10:06 @Κλάψιμο
Και γω το ιδιο αισθάνομαι για κάποιον.. Κι ας ειμαστε μαζι.. Ισως κάποια στιγμή μπει στη ζωη του άλλη.. Ειναι πολυπλοκο και δεν μπορω να το εξηγήσω απο δω.. Τι κάνεις θα μου πεις σε αυτην την περιπτωση...? Φευγεις ή μενεις....? Κάνε αυτο που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα... Πήγαινε στο θέμα: Μυστικό μου
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 10:03 @Κλάψιμο
Υπάρχουν άνθρωποι που ο χαρακτήρας τους ειναι τετοιος που πάντα σε πληγώνουν. Δεν το θέλουν πάντα αλλά το κάνουν. Και υστερα απλά ζητάνε συγνώμη.. Για σενα ομως ειναι η ευκολη λύση.. Και τους λες να αλλάξουν, να προσπαθήσουν.. Και κεινοι σου λενε ξανα και ξανα πως ετσι ειναι ο χαρακτήρας τους.. Τελικά ετσι ειναι ο χαρακτήρας τους, ή μήπως δεν ξέρουν τι αισθάνοντε για σενα...? Οταν υπάρχει θέληση μπορουμε να προσπαθήσουμε. Και οταν προσπαθήσουμε κάνουμε λιγοτερα λάθη.. Ομως οπως και να εχει... ειναι πιο ευαισθητο και λογικό να ακούς μια συγνώμη αρκει να έχει μέσα της ειλικρίνια, απο το να μην την ακούς ποτέ.. Πήγαινε στο θέμα: Ενα συγνώμη...
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 09:57 @Κλάψιμο
Ειναι υπέροχο ποίημα. Γράφω και γω τετοιου ειδους ποιηση χρόνια τωρα. Η ποιηση ειναι ευαισθησία. Απλά... Πήγαινε στο θέμα: Ποίημα (Βρεττάκος)
Μήνυμα στις 14/7/2006 στις 09:55 @Κλάψιμο
Εσεις οι άντρες το μονο που σκεφτεσαι ειναι πως θα .... εμεις δεν ειμαστε ωμές. Και μην μου συγχίζεσαι γιατι ο εγκεφαλος ενος άντρα το μονο που εχει στην πρώτη θέση ειναι το σεξ. Σαφώς και οταν μας αρέσει κάποιος θα σκεφτουμε και το σεξ, αλλά να εισαι σιγουρος πως οχι μονο αυτο.. Αλλα πράγματα τραβάνε πολυ περισσότερο μια γυναικα ακόμα και αν ο άντρας δεν ειναι τοσο εμφανισημος. Ενώ με σας γινεται το αντίθετο. Είναι η φυση σας δεν το κατηγορώ. Αλλά σκεφτομαστε διαφορετικά. Αυτο προσπάθησε να καταλαβεις. Με το που θα δουμε τον "θεογκόμενο" οπως λες, δεν θα του ζητησουμε βέβαια ληξιαρχική πράξη γέννησης, αλλά δεν θα του πουμε και με την μία "πάμε στο δωμάτιο μου". Πήγαινε στο θέμα: Γιατί όλη η διαδικασια πριν την πράξη?
Μήνυμα στις 13/7/2006 στις 12:30 @Διάφορα
Μήπως ξέρει κανεις σας που μπορώ να βρω ελληνικά καραοκε mp3 να κατεβάσω? Υπάρχει το site του Νάκα που έχω αγοράσει τραγουδια αλλά λέω μηπως υπάρχει καμια ιστοσελίδα με τετοιου ειδους τραγουδια. Το καζαα εχει μονο ξένα καραοκε. Πήγαινε στο θέμα: ελληνικά mp3 |