Μήνυμα στις 10/3/2010 στις 22:27 @Διάφορα
ειχε χτυπισει μια φορα εμενα κ την αδερφη μου πηγαμε στην αστυνομια κ δεν του κανανε τιποτα τον κρατησανε 1 ωρα να συνελθει απο το κρασι κ μετα παλι τα ιδια ακομα κ το σκυλο χτυπαει καμια φορα οταν δεν ειμαστε εμεις στο σπιτι οποτε εχει νευρα ξεσπαει πανω μου κ για αυτο την περισσοτερη ωρα την περναω εξω για να μην τροω εγω το ξυλο ομος το τρωει ι κακομιρη η αδερφη μου μια φορα πηγε να την χτυπισει μπηκα μπροστα εγω να ριξει σε εμενα κ μου ριχνει μ'ολη την δυναμη του στο προσωπο εχουμε φιγει κ απο το σπιτι για 3 μερες αρχησε να μας ψαχνει να περνει τηλεφωνα να μας βριζει κ στο τελος εκλαψε η ηληθια η μανα μου τον λοιπηθικε κ γυρισαμε δεν τον αντεχω αλλο θα του κοψω αυριο τα φρενα κ θα δω το πολυ πολυ να παω φυλακη ομος θα γλυτωσει η αδερφη μου κ η μανα μου αχχχχ κ ο θεος μαζι μου εφχυθιτε μου καλη τυχη Πήγαινε στο θέμα: μισω τον πατερα μου
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 22:54 @Μηχανήματα
λοιπον παιζω ενα game κ θελω να μαθω αν γινετε να αποκρυψω το ip να σας δοσω να καταλαβετε δεν επιτρεπετε να εχω παραπανω απο εναν παιχτι κ πρεπει να εχω μονο ενα ip υπαρχει κανα κολπο για να το αποκρυψω κ πως???
Πήγαινε στο θέμα: προβληματα με το ip
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 22:48 @Θ. Κλημεντίνη
επανασυδεση δεν γινετε με τιποτα γιατι τσακοθηκαμε αγρια κ μετα πηγε κ εφυγε με εναν βλακα,θα παιξω μπασκετ ετσι ξεχνιεμαι κ παραλυλα θα ψαχνω, να σας πω την αληθεια μου αρεσει μια απο το σχολειο μου αλλα φενετε ζορικη κ πολυ δυσκολη αλλα θα προσπαθησω δεν εχω κ τιποτα να χασω...ομος ρε γμτ ολο την σκευτομαι την ντινα(ετσι τιν λενε)δεν μπορω να βρω αλλη ενω την σκεφτομαι
Πήγαινε στο θέμα: χορισα κ ειμαι χαλια
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 18:38 @Sex
οταν εισαι σε φουλ καυλα τοτε μας αρεει ενω αν δεν κανει κουκου ποναει
Πήγαινε στο θέμα: Πως πιάνεις τα αρχίδια για να μην πονάνε?
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 18:36 @Sex
υπαρχουν προφλακτικα με επιβρανδιτικο υγρο
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 18:34 @Θ. Κλημεντίνη
μα ειμαι ακομα καψουρης μαζι της
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 15:02 @Θ. Κλημεντίνη
τι να κανω για να την ξεχασω???
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 14:56 @Sex
αυτη η μιρωδια που λες ειναι απο το υπερβολικο καθαρισμα προσπαθησε να μην το καθαριζεις πολυ κ θα δεις
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχίες
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 14:52 @Διάφορα
δεν εχει κανενα προβλημα ουτε με την δουλεια ουτε με την μανα μου απλα ο ανθτωπος εχει προβλημα εκει που καθομσταν γελαγαμε ξαφνικα αρχιζε να βριζει κ να του φτενε τα παντα
Πήγαινε στο θέμα: μισω τον πατερα μου
Μήνυμα στις 7/3/2010 στις 21:47 @Διάφορα
συγνωμη για τις βρισιες,γαμω τον παλιο πουστη τον παλιο μαλακα τον πατερα μου προσπαθησα να ειμαι καλος μαζι του εκανα οτι ηθελε σηζηταγα μαζι του κ εκει που βλεπαμε μαζι μια τενια στα καλα καθουμενα αρχισε να με βριζει ο παλιοπουστης δεν αντεχω αλλο τι να κανω ρε παιδια δεν μπορω αλλο ρε γαμωτο
Πήγαινε στο θέμα: μισω τον πατερα μου |