Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 22:49 @Διασκέδαση
Ρε φίλε καλά κάνεις και ρωτάς αλλά και να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει και το πουλάει δεν θα πρέπει να έρθεις σε επαφή μαζί του για να το πάρεις?Το site είναι anti community και δεν είναι ότι πιο κατάλληλο για αυτό που θές. Ψάξε xe , ebay ,skroutz,ricardo όλο και κάτι θα βρεις. για δες εδώ... Πήγαινε στο θέμα: ξυλινο ποδοσφαιρακι μεταχειρισμενο η οχι
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 15:11 @Θ. Κλημεντίνη
Πες της ότι σου αρέσει και θέλεις να βγείτε για να την γνωρίσεις καλύτερα.H something like that...Πολύ απλό.Αν είναι καταφατική και νιώσεις ότι το θέλει πραγματικά να βγείτε τότε 80-90% είσαι ένα βήμα πριν την επιτυχία.
Πήγαινε στο θέμα: Tι πρεπει να κανω?
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα να καταλάβεις κάτι.Εγώ μέχρι και πρώτη λυκείου θεωρούσα ότι είχα φίλους.Τα τελευταία χρόνια το αντιλαμβάνομαι αλλιώς.Ξέρω πολλά άτομα μιλάω με πολλά άτομα έχω άτομα να βγω για να κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα αλλά εγώ δεν τους θεωρώ φίλους γιατί ξέρω ότι δεν θα μου σταθούν και ότι με την παραμικρή αφορμή θα με μειώσουν.Τα παιδιά που βγήκα τα ήξερα και θα συναιχίζω να βγαίνω μαζί τους αλλά απλά για να κάνω το δικό μου όχι για να φτειάξω φιλίες ανεξάρτητα το τι θεωρεί ο καθένας τους. Και αυτά που σου έγραψα το ξέρω πως δεν σου έδωσαν απάντηση ούτε θα σου δώσω.Απλά σου είπα τι συναίβει σε μένα το τελευταίο διαστημα για να σε αφήσω να κρίνεις εσύ αν πρέπει η όχι να αλλάξεις. Το προβλημα σου είναι ότι θές να κάνεις φιλίες πράγμα που είναι δύσκολο.Αλλά να κάνεις παρέα με άλλα άτομα είναι ότι το πιο εύκολο και μπορεις να ξεκοινήσεις πολύ απλά αρχίζωντας να μιλάς με τον οποιοδήποτε ανεξάρτητα τι φίλο είναι αν θεωρείται η όχι σπασίκλας,ασχημος φλόρος μάγκας αδερφη μισιτος κτλ....Γίνε κοινωνικός μίλα και μην βασίζεσαι στην φιλία.Γιατι η φιλία φτειάχνετε με τον καιρό και με τις στιγμες που περνας με τον άλλο.Δεν υπάρχει και δεν δημηουργείται με μια απλή επάφη με τον άλλον. Πήγαινε στο θέμα: Αλλάγη στυλ (εικονας) μου
Μήνυμα στις 19/11/2011 στις 21:37 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μακάρι να μπορούσες να με ακούσεις αυτήν την στιγμή θα στο έκφραζα καλύτερα διότι πρόσφατα πέρασα και περνάω μια τέτοια φάση.Δεν είχα πρόβλημα με τους φίλους διότι δεν έχω καθόλου(φίλους όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ)ας κάνω με πολλά άτομα παρέα.Τέλος πάντος επιδή θα πω πολλα η αιτία ήταν ότι ήθελα να πλησιάσω μια κοπέλα που ακόμα και τώρα με φτύνει παρόλο όλα όσα έκανα για να την πλησιάσω.Που λες μέσα στον Οκτώβρη που την πρωτοείδα την πρώτη βδομάδα ξεκοίνισα να της μιλάω ενώ τα είχε με ένα κατα πολύ μεγαλύτερο μου με μηχανάκι τσιγάράκι style καθιμερινή νυχτερινη ζωη.Με το που τα χάλασε με αυτόν μου καρφώθηκε η ιδέα οτι το έκανε για μενα διοτι της το είχα δείξει εξαρχης οτι δεν την έβλεπα φιλικά(και ήταν δεκτηκη η καρ..α.Όταν 4 φορές της πρότινα να βγούμε και τις τεσσερης με αποριψε με ηλίθιες δικαιολογίες και έτσι ριμάκτικε η διαθεσή μου (γιατί δεν έχω συνηθήσει να τρώω απόρριψη) και άκου τι εκανα.Όπως σου είπα με πήρε απο κάτω και προσπάθησα για πρώτη φορά να γίνω κάτι που δεν είμαι.Έγινα επιθετικός προς το περιβάλλον μου αρπαζόμουν συχνα (επιδή εγώ το προκαλούσα) με όποιον δεν γούσταρα.Σταμάτισα να διαβάζω γράφοντας τα πάντα στα αρχίδια μου. Έβγαινα τρεις φορες την βδομάδα και άρχισα το κάπνισμα εγώ που δεν το έιχα δοοιμάσει ποτέ μέχρι τα 17 και έκραζα όποιον το έκανε άλλαξα πολλά πράγματα πάνω μου τέλος πάντον.Έκανα παράεα με άτομα του στυλ τις και μην τα πολυλογο την προηγουμενη βδομάδα έμαθα που θα βγεί ένα βράδυ και έσκασα εκεί γεμάτος αυτοπεπίθηση.Την συνάντησα ήταν με τρεις φιλες της (άγνωστες κατε με και κατά πολυ μεγαλύτερες)μάλλον ξαδέρφες της και την χεραίτησα αλλά ήταν πολύ ψυχρη και απόμακρη και δεν ασχολήθηκα εκείνο το βράδυ καθόλου με αυτήν όχι γιατί δεν ήθελα αλλά ένιωσα δεν ήθελε εκείνη.Τέλος πάντον κατάλαβα πως ή κοπέλα το μόνο που θέλει έιναι να προκαλή και να επιβεβαιόνεται (δεν θέλει σχεσεις κτλ.)θέλει μαλάκες να της τονίζουν πόσο όμορφη είναι τίποτα άλλο...Αρκετά σου είπα σε κούρασα και ξέφυγα από το θέμα. Τώρα αυτήν την βδομάδα εσθάνομαι κατεστράμένο αποτυχημένος καθώς έχω αποτύχει σε όλλα τα διαγωνισματα του σχολείου.Προσπάθω να σταθω σταπόδια και να καταφέρω να διαβάζω πάλι (γιατι είμαι 3 λυκειου) ![]() Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι άν θες να τό κάνεις κάντο αλλά να ξέρεις οτι πολύ γρήγορα θα κατάλάβεις ότι δεν θα κερδίσεις τιποτα προσπιόντας κατι που δεν είσαι.Αυτά τα άτομα "οι μάγκες" είναι θεοί και δημοφιλοίς όχι γιατί έχουν κάτι να δείξουν αλλά επιδή κάνουν πράγματα τα οποία φαντάζουν μεγάλα στα μάτια τον παιδιών που παν σχολείο.Πάντος να ξέρεις ότι μετά το σχολείο όλλα αυτά δεν θα μετράνε.Και ότι κερδίζει αυτός που έιναι χαλαρός και γράφει τα "πάντα" και τους πάντες στα αρχίδια του.Πίστεψεμαι τα μόνα πράγματα που πρέπει να κάνεις ειναι να πηγαίνεις καλά στο σχολείο και να έχεις καλή διάθεση.Και άν είσαι ευτυχησμένος και χαλαρός θα είσαι και ένας ευχάριστος ανθρωπος και για το περιβάλον σου. Εγώ προσπαθώ να κεντρίσω ακόμα το ενδιαφέρον της κοπέλας και συναιχίζω να πηγαίνω σκ..α στο σχολείο αλλά έχω καταλάβει ότι πρέπει να το δω αλλιώς, διαφορετικά θα συναιχίζω να καταπιέζομαι.Δεν ξέρω πως αλλά σαν αρχή έχω αρχήσει να εφαρμώζω τα παραπάνω.Να γράφω τα πάντα στα αρχίδια μου και να μπαινω σιγα σιγα στο κλιμα του διαβάσματος πάλι.Δεν τα καταφέρνω ακόμα πολύ καλά αλλά προσπαθώ να είμαι εσιόδοξος...(Οσο για την κοπέλα που αυτό με καιέι τώρα).Ότι προσπάθεια και να κάνω θα είναι μια πλήρη αποτυχία.Οπότε απο δευτέρα όσο και να με πονάει θα ξεκοινήσω να την γράφω στα απόκρυφα μου... Συγνώμη που σε κούρασα αλλά έπρεπε να τα βγάλω απο μέσα μου.Και έλπιζω άν και είπα πολλα για μένα να έβγαλες κάποιο σύμπέρασμα για το πως πρεπει να δράσεις τώρα που είναι ακόμα νωρις για σένα...Αλλά και να ξέρεις πως ότι και να γίνει πάντα άν υπάρχει διάθεση διωρθώνεται ποτέ δεν είναι αργά...Good luck...φιλαράκι. Πήγαινε στο θέμα: Αλλάγη στυλ (εικονας) μου
Μήνυμα στις 18/11/2011 στις 22:59 @Sex
Συνεχίζω εγώ 14 με 15 εκατοστά περίπου.
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 14:25 @Διάφορα
Μπα πιο παγκράτιο...Υπάρχει πιο μαλακό και εύκολο άθλημα από αυτό? Τέσπα αυτό που είναι πολύ πιθανό να έγινε ότι έχεις κάποιου είδους μυστικές δυνάμεις και ίσως νιώθεις το βάρος μετά απο ένα με ενάμισι τόνο.... Είναι φως φανάρι φίλε ότι η δεν σε πάτησε σε σημείο τέτοιο ώστε να σε να νιώθεις την πίεση τόσο.Η είσαι καλογυμνασμένος γεροδεμένος (τουμπανο) και δεν ένιωσες τιποτα...Το παγκράτειο είναι πολύ σκληρό άθλημα και στις προπονήσεις βασίζονται σε αυτό (στο να είσαι τουμπανο) και παίζει και μεγάλο ρόλο. Πήγαινε στο θέμα: ένας φίλος μου πάτησε πάνω στην κοιλιά μο
Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 22:36 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Kάτι έχω στο μυαλό μου να του πάρεις που τα του μείνει αξέχαστο και δεν θα σου κωστίσει τίποτα αλλά δεν είναι της περίστασης...(Συγνώμη που πέταξα την μλκ...αλλά το σκέφτηκα και ήθελα να το πω).Όταν διάβασα το τι να του πάρω πέθανα στα γέλια.Δεν φταίω εγώ το πονηρό μυαλό μου.Ύστερα από αυτό τον άσχετο πρόλογο μπαίνω στο θέμα μας. 1)Κάντου δώρο ένα ωραίο σκουλαρίκι αν φοράει βέβαια έτσι. Από τι βλέπω είσαι 27 σωστά άρα και αυτός κοντά στα 27 άρα ξεχνάς τέτοιου είδους κοσμήματα αν ισχύει. 2)Κανα ρολόι όχι απαρέτητα πανάκριβο αρκεί να έιναι ωραίο. 3)Βραχιόλι αντρικό (απο μέταλλο) η αλυσίδα για το λαιμό αν φοράει. Γενικά αν παίξεις σε αυτα που σου είπα δεν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι τόσο ακριβό αρκεί να είναι ωραίο. Πήγαινε στο θέμα: δωρο γιορτης!
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 20:24 @Μηχανήματα
Mήπως αυτά που κοιτάζεις είναι8 δημοπρασίες η κάτι αντίστοιχο?
Πήγαινε στο θέμα: Apple iphone
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 20:21 @Μηχανήματα
Δυνατά πόδια κατα κύρια βάση...
Πήγαινε στο θέμα: ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 08:25 @Sex
Άμα το θες πήγαινέ ρε συ μην ακούς τι λένε.Εσύ νιώθεις ότι θα περάσεις καλά?Τότε πήγαινε χωρίς δεύτερη σκέψη.Η 'έννοια πρώτη φορά για τους άντρες είναι υποκειμενική αν με καταλαβαίνεις...
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα |