Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 16:53 @Κλάψιμο
Οταν παψεις να ενδιαφερεσαι για το τι εικονα περνας στους αλλους.Πχ να μην νοιαζεσαι για το τι ρουχα φορας, αν εισε ωραια η οχι ,αν θα λες εξυπναδες η αν θα εισε βαρετη.Και αν τα κανεις αυτα και απλα βγαζεις μια εικονα του αυτη ειμε και μου αρεσω μεσα σε 1-2 βδομαδες θα εισε ανετη χαλαρη και θα εισε ευχαριστοι προς ολους.Σε εναν χωρο τα μυαλα εχουν μια τριτη εποικινονια σαν bluetooth ας που.Αν εσει δεν νιωθεις ανετα και εισε ανχοδεις με τηλεπαθιτικο τροπο το περνας και στους αλλους. Βεβαια η κανονικη εξηγηση δεν ειναι τηλεπαθεια και μπουρδες αλλα χημηκες εκρισεις που κανουμε και ο ανθρωπινος οργανισμος τις αντιλαμβανεται.Καθως και συγκεκριμενες κινησεις που εχουν καρφωθει υποσυνηδειτα οτι το κανουν τα ατομα οταν ειναι σε δυσκολη θεση. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα αυτοεκτιμησης
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 18:28 @Sex
Εσυ εισε ενα σταδιο πριν το αλογο!!! Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος!
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 18:20 @Sex
Οντος ποσο μικρη.Τα κοριτσια απο την υλικια 12-13 ξεκοιναν και το κανουν.Αν εισε τοσο και λες δεν μπαινει δυο εκδοχες υπαρχουν η εισε υπερβολικα στενη η κατι θα παιζει με τον παρθενικο υμενα οταν το κανεις δεν χωραει το δακτυλο η βρισκει καπου αντισταση?
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλακι
Μήνυμα στις 1/5/2011 στις 15:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Mε την καμια να εχεις μεινει εγκυος.Αποκλειτε με μια απυροελαχιστει σταγονα να εμεινες.Φαντασου τωρα που ουτε καν φενοταν και δεν εισε και σηγουρη.Ζωντανο ξειζωντανο δεν εμεινες γιατι και να υπηρχε σπερμα στο χερι θα ηταν τοσο λιγο που ειναι 99,999999% απυθανο.Εκτως αν επεσες μεσα σε αυτο το 0,000001% οποτε τι να σου πω.Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 21:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Oχι.Φτειαξε προφιλ και καντην αdd.Και απετησε να μην απανταει στα σχολεια οσον της την πευτουν.Παραλληλα θα γραφη στο profil οτι ειναι σε σχεση μαζι σου και σε περιπτωσει που καποιον ενω το εχει δει και συναιχισει και γραφει σχολεια που κανουν μπαμ οτι ειναι για πεσιμο τραβα και σπαστοναι στο ξυλο αν ειναι γνωστος καλη ωρα και αν ειναι αγνωστος απαγοτεψες της να κανει add τετια ατομα και delete κατευθιαν.Πήγαινε στο θέμα: Περίεργα Μηνύματα
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 21:09 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Δεν απανταει κανεις γιατι δωραιαν τεστ εκμαθησης office και ποιο γεννικα πραγματα που θα σου χρειαστουν για να παρεις το ecdl δεν υπαρχουν.Υπαρχουν trial απο το test4u.Και ενα σορρο βιβλια για να διαβασεις για τα office και μαλιστα σε τομους. Πήγαινε στο θέμα: test
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 18:21 @Διάφορα
Θα εχεις στο μυαλο σου παντα τον αρχικο τυπο. Το τετραγωννο της υποτεινουσας ισουται με το αθροισμα των τετραγωννων των δυο αλλων πλευρων. Δηλαδη αυτο εδω που εγραψα πριν και το ξερεις. Με αυτη την σειρα ειναι παντα θετικα ολλα ετσι? Εσυ γραφετο παντα ετσι και μετα θα κανεις επιλυση προς την πλευρα που αναζητας.Τοτε τα προσημα αλλαζουν και γινονται (-) οταν μεταφερται καποιο απο την αλλη.Ετσι πανε δεν υπαρχει κανονας. Πήγαινε στο θέμα: πειθαγοριο θεωρημα
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 18:15 @Διάφορα
Aν μπορουσα να ακουσω τον θορυβο θα σου ελεγα απο τι ηταν.Παντος τρεις εκδοχες υπαρχουν. 1)Ναι ειναι οπως ειπαν τα παιδια ο σκληρος δισκος. 2)Το εσωτερικο ηχειο του πυργου αυτο που βγαζεις τους ηχους του συστηματος να εχει υποστει καποια ζημια. 3)Να εχεις ξεχασμενο καποιο cd μεσα στο dvd-r η το dvd-r να εχει υποστει παλι καποια ζημια. Βεβαιωσου πρωτα που ειναι ευκολο αν το dvd-ρ δεν προκαλει αυτο το ηχο και μετα αν δεις και ερχεται απο καπου αλου ανοιξετο και δες. Πήγαινε στο θέμα: περίεργος θόρυβος apo to pc
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 14:49 @Sex
Κανα δακτυλακι κανα τσι..κι χαλαρα πραγματα...(Πες της οτι βιαζεται ρε και οτι την αγαπας οτι ειναι μικρη αν ενοει αυτα και δεν θες να κανει κατι που θα το μετανιωσει).Να μεινεται στα χαλαρα. Πήγαινε στο θέμα: ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ??
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 14:47 @Sex
Εχω και εγω τετια στιγματα μονο στο πετσακι απο τοτε που θυμαμε τον εαυτο μου αλλα δεν ειναι τοσο ακραια οσο η φωτογραφια.Εχω παει στο γιατρο και μου εχει πει τοι δεν ειναι τιποτα ειναι απλα υπερτροοφικοι αδενες που συνηθος με τον χρονο φευγουν.Οσο για τον πονο πηγαινε σε ενα ουρολογο να σου πει με ακριβια.Δειξτου και τα στιγματα να δεις θα σου πει το ιδιο.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στους ορχεις |