Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 16:00 @Sex
Δεν παει ακριβως με την ηλικια.Παει με την αναπτυξη.Οταν ολοκληρωθει πληρος η σωματικη αναπτυξη (τριχες,τελικο υψος,μυες,διαθεσης) τοτε το πεος θα ειναι στο μεγιστο δυνατο μεγεθος.Μπορω να σας πω με σηγουρια παντος οτι η το μονο που βελτιωνεται μεχρι την ηλικια των 27 ειναι η στυση και η ποιοτητα/ποσοτητα σπερματος. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 15:49 @Sex
Αυτο που περιεγραπσε η αγαπουλα ειναι λιγο δυσκολο να γινει διοτι αυτα τα κιλισματα και το πιασιμο χεριων και ολλα πρεπει να ερθουν απο μονα τους γιατι καθε αγορι κανει αλλα πραγμτα.Αν αυτος εχει στο μυαλο του να σε πιασει και να σε βαλει κατω πως θα βρεις χρονο να του κανεις ολλα αυτα.Αν το συζητησεται ομως ναι, ειναι καλες ιδεες.Το δακτυλο παρα ειναι ρυψοκυνδινο γιατι σους περισσοτερους δεν αρεσει. Εμενα θα με αναβε πολυ να φερεται καπως σαν σκυλα.Πετοντας με με το ζορι καπου και κρατοντας με με το ποδι κατω.Και μετα να με προσταξει να την φλυψω ξεκινώντας απο το ποδι.Παρολο που αυτο το αυταρχικο δεν το εχω κανει θ μου αρεσε αν και αυτο επισης βεβαια ειναι αναλογα στο αγορι.Εμενα γενικα μου αρεσει και με αναβει οταν ασχολουμε με την κοπελα και την εσθανομαι οτι ευχαριστιεται.Και κατι αλλο που μου ηρθε τωρα στο μυαλο που πιανει παντα.Ειναι να φορας εσορουχο και να ακουμπας πανω του και να μην τον αφηνεις να στο βγαλει μεχρι να τον δεις να ειναι ετοιμος να εκραγει.Μετα ομως θα τον διακατεχει ενα συνεσθημα αγριοτητας γιατι θα τον εχεις ταλεπορησει.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ανάψω
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 15:38 @Sex
Κανεις δωραιαν εδω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις σεξουαλικών νοσημάτων
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 09:18 @Sex
Τοτε προσπαθησε με τον καιρο να το παρουσιαζεις σταδιακα στην φιλη σου.Α και κανε μου την χαρη να μπεις στα ανεπυθημητα των email σου και να βγαλεις το ftou.Κατι τετιο ψηλιαστηκα οτι επαθες.Δεν σου ηρθε email ενεργοποιησης ε?
Πήγαινε στο θέμα: μαρεσει ενασ...
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 09:15 @Sex
Περιμενε να μεγαλωσεις.Επισκεψου εναν γιατρο και ρωτησε τον αν ειναι προβλημα και χρηαζεται μεγενθυση.Εγω παντος νομιζω οτι δεν ειναι τοσο σοβαρος λογος για να μπεις σε τετιου ειδους διαδικασιες.Δεν ειναι μονο το στηθος που κοιταμε σε μια κοπελα!Ειναι και πολλα αλλα οπως το παρουσιαστικο ,ο χαρακτηρας το σωματοτυπο κτλ.Και εμενα προσωπικα δεν μου φενεται κακο καπια να μην εχει μεγαλο στηθος ουτε θα με αποθαρινε να κανω κατι μαζι της.
Πήγαινε στο θέμα: εχω μικρο στηθος
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 02:46 @Sex
Να επικοινωνισεις με τους γονεις σου να σε πανε και αστα τα οnline μην παιζεις με τετια πραγματα!!!Ειδικα οταν εχεις να κανεις με τον καλυτερο σου φιλο. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο πέος
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 02:38 @Θ. Κλημεντίνη
Το υψος ειναι καθαρα κληρονομικο.Οι περισσοτερες κοπελες ειναι γυρο στο 1.60-1.72.Ξερω πολλα παιδια που παρολο που δεν ειναι ψηλα εχουν και γαμω τις γκομενες και αυτο γιατι τους διακατεχει μια αυτοπεπιθηση και ανεση.Θελω να καταληξω στο οτι ολλα εξαρτονται απο σενα αν νιωθεις ανετος και το μεταφερεις στην κοπελα δεν θα δωση καθολου σημασια. Ενταξι υπαρχουν μερικες κοπελες που δινουν σημασια στο υψος αλλα δεν πρεπει να πτοησαι διοτι ανοικουν στην μειονοτητα. Πήγαινε στο θέμα: Τι πιστευετε για το υψος?
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 02:33 @Ftou.gr admin
Webmaster πρεπει να ανησυχω δηλαδι? Πήγαινε στο θέμα: 200 μηνηματα
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 21:30 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Τραβα ρε κανε οτι θες με την κοπελα μπαμ κανει οτι ζηλευουν...Πες τους γκομενας σας ειμε να βρισκομαστε συναιχια οταν βρειτε και εσεις κοπελα θα καταλαβεται.(Στην πλακα ολλα).Οι φιλοι σου απλα δεν ξερουν τη παει να πει παρεα και τι ειναι η φιλια.Για να εισε φιλος και να κανεις με καποιον παρεα δεν σημαινει οτι θα πρεπει να εισε ολη την ωρα μαζι.Σημαινει να εχεις ατομα τα οποια θα σε στηρηζουν θα ειναι ατομα προς συζητηση ετσι ωστε να λυνεται διαφορα προβληματα.Και θα περνατε καλα.Αντιθετα εαν βαλεις σε πρωτερεοτητα την παρεα και περνας περισσοτερο χρονο μαζι τους η γκομενα θα εσθανθει παραμεληση και θα την κανει σιγα σιγα...Ασε που μπορει καποιος οπου θα την γουσταρει να εκμεταλευεται τον χρονο που λυπεις για να την διεκδικιση.Οι ανθρωποι λιγο πολυ σημπεριφερομαστε σαν ζωα σε μερικα θεματα. Πήγαινε στο θέμα: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 21:22 @Sex
Oτι θεωρεις σωστο.Αν νομιζεις οτι η φιλη σου δεν θα πληγωθει και θα καταλαβει προχωρα.Αν απο την αλλη νομιζεις οτι θα στραβωσει και μαζι με αυτο το στραυομα χαλαρωσει και η σχεση σας καλο θα ηταν να μην επιμηνεις πολυ και να τον προσπερασεις.
Πήγαινε στο θέμα: μαρεσει ενασ... |