Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 18:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Παρόλο που είμαι 14 και δεν ξέρω από τέτοια δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκας...Ηρέμησε!Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 18:49 @Θ. Κλημεντίνη
Το είχα ξαναγράψει άλλα με πιο λίγα στοιχεία..
Πήγαινε στο θέμα: Τι κάνω τώρα;
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 18:47 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας,είμαι καινούριος εδώ,είμαι 14 και από το καλοκαίρι έχω κολλήσει με ένα κορίτσι από την γειτονιά μου.Κάναμε πολύ καλή παρέα άλλα τώρα δεν μιλάμε επειδή της είπαν ο,τι μου αρέσει.Είχα μιλήσει με μια άλλη φίλη από την γειτονία και αυτή μου είπε ο,τι εμένα γουστάρει.Άλλα συνήθως λέει ψέματα και δεν ξέρω τι να κάνω.Και αυτή μου είπε πως με θέλει από Facebook(όχι αυτή που έχω φάει κόλλημα η φίλης της).Της είπα ο,τι δεν νιώθω τίποτα για αυτήν.Λέτε να μου λέει ψέματα.Επίσης(τώρα για αυτή που έχω φάει κόλλημα) όταν είχε τελειώσει το σχολείο είχα πάει μια εκδρομή(τον Ιούνιο)και όταν γύρισα μιλούσαμε με τα παιδιά από την γειτονία για μένα και με ρώτησε πια γουστάρω και της είπα μια άλλη που μου άρεσε στο δημοτικό καλά έκανα;το ο,τι με ρώτησε σημαίνει τίποτα;Όπως είπα και πάνω της είπανε ο,τι την γουστάρω στα τέλη του καλοκαιριού και από τότε δεν έχουμε πει ούτε καλήμερα.Δεν της έχω ζητήσει κινητό κλπ,Facebook δεν έχει.Δεν ξέρω τι να κάνω....Βοήθεια παρακαλώ!!!!Απαντήστε!!Θέλω να της μιλήσω άλλα δεν μπορώ φοβάμαι πως θα αντιδράσει.Την αγαπάω!Απαντήστε πλς! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τι κάνω τώρα;
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 17:30 @Διασκέδαση
Γεια σας!Η ερώτηση που θα κάνω είναι λίγο χαζή...Οι προβλέψεις στα ζώδια αλήθεια είναι;; Πήγαινε στο θέμα: Ζώδια
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολύ!Α και αυτή που μου είπε πως με θέλει(η φίλη της δηλαδή)1η λυκείου πάει άρα δεν δείγμα ανωριμότητας κάτι έχει...Μόνο ψυχολογικά θα έχει εάν λέει ψέματα.Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον! Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι να κάνω!
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 16:55 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν είναι 100% σίγουρο ο,τι θέλει εμένα,έτσι μου είπε μια φίλη της που με αυτήν είμαστε σχεδόν κολλητοί φίλοι.Αλλά λέει ψέματα αρκετές φορές.Και δεν μπορώ να την πλησιάσω όταν πάμε σχολείο πάει με τις φίλες της με αυτήν που αναφέρω πάνω και μια άλλη.Πως να την πλησιάσω και άμα πει όχι; Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι να κάνω!
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 15:15 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας,είμαι καινούριος εδώ,είμαι 14 και από το καλοκαίρι έχω κολλήσει με ένα κορίτσι από την γειτονιά μου.Κάναμε πολύ καλή παρέα άλλα τώρα δεν μιλάμε επειδή της είπαν ο,τι μου αρέσει.Είχα μιλήσει με μια άλλη φίλη από την γειτονία και αυτή μου είπε ο,τι εμένα γουστάρει.Άλλα συνήθως λέει ψέματα και δεν ξέρω τι να κάνω.Επίσης όταν είχε τελειώσει το σχολείο είχα πάει μια εκδρομή(τον Ιούνιο)και όταν γύρισα μιλούσαμε με τα παιδιά από την γειτονία για μένα και με ρώτησε πια γουστάρω και της είπα μια άλλη που μου άρεσε στο δημοτικό καλά έκανα;σημαίνει τίποτα;Τα άλλα παιδιά έλεγαν αστειάκια με εμένα και αυτήν...Όπως είπα και πάνω της είπανε ο,τι την γουστάρω στα τέλη του καλοκαιριού και από τότε δεν έχουμε πει ούτε καλήμερα.Δεν της έχω ζητήσει κινητό κλπ ούτε Facebook έχει.Δεν ξέρω τι να κάνω....Βοήθεια παρακαλώ!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι να κάνω! |